2/8/13

Τα μπάνια του λαού

Κάνω μπάνιο στα παλιά  Λουτρά του Λουτρακίου που όλοι εκεί είμαστε κάποιας ηλικίας με ορισμένες εξαιρέσεις «φωτεινές» που μέσα στις δικές μας ηλικίες φαντάζουν ακόμα περισσότερο.
Και όλα τα πηγαδάκια που στήνονται όχι στην ξηρά αλλά τρία μέτρα από αυτή στο γιαλό έχουν ένα και μοναδικό θέμα συζήτησης Τα οικονομικά  και να βρίζουν όλοι αυτούς που μας κυβερνούν.
Με έναν  από αυτούς που με εντυπωσίασε γιατί ήταν χυδαίος υβριστής έτυχε να φύγουμε μαζί Και ενώ εγώ έμπαινα στο σιτρουέν  μου νούμερο 1 που έχει ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα γιατί μένεις από βενζίνη μια και ξεχνάς να το βάλεις  Ο χυδαίος υβριστής μπήκε σε μια ολοκαίνουργια  μερσεντές και χάθηκε στο δρόμο.
Και ερωτώ όλους αυτούς πως τους φορολογεί ο κ. Σουρνάρας;  Γιατί σας παρουσίασα από τις σελίδες μου αυτά που έγιναν στην  Μύκονο και πήρα πολλά τηλεφωνήματα αγανακτισμένων ανθρώπων που μου έλεγαν ότι στερούνται ακόμα και του φαγητού. Και να έχεις τον κ. Ρέμο και να βρίζεις τους Γερμανούς αλλά δεν βλέπει αυτή την Ρωμαϊκή τελετή που μια παρέα πλήρωσε 50.000 ευρώ ή 17.000.000 δραχμές  για σαμπάνιες. Και δεν μας είπε επίσης πόσα πήρε ως αμοιβή ο υβριστής  Ρέμος που μοιάζει με αυτόν της παραλίας του Λουτρακίου 
Γιατί καλό είναι να βρίζεις και την κ. Μέργκελ και τον υπουργό των οικονομικών  της Γερμανίας αλλά δεν βλέπω να έβρισε και αυτούς που σε μια βραδιά ξόδεψε μια παρέα  μόνο για σαμπάνια 50.000ευρώ που ένας  συνταξιούχος των 500 ευρώ θέλει εκατό (100) μήνες για να τα εισπράξει που σημαίνει οκτώ ( 8) χρόνια και τέσσερεις (4) μήνες
Και επανέρχομαι στον υβριστή της θάλασσας τι ήθελε να δείξει με την αγανάκτηση του αυτή. Μα ότι και ο Ρέμος.  Ο τραγουδιστής να ξεκαρφωθεί  γι αυτά που έβαλε στη από μέσα και ο κολυμβητής για την Μερσεντές που είχε στην κατοχή του. Διπρόσωποι θα μου πείτε.

Όχι κάντε πολύ μεγάλο λάθος Επαγγελματίες που έξυπνα φοροδιαφεύγουν . Και το τραγικό της υπόθεσης εσείς που τους ακούτε τους δέχεστε και τον τραγουδιστή τον χειροκροτείτε. Περαστικά σας αλλά και περαστικά μου  για πολλούς και ποικίλους λόγους.