12/10/12

Αυτά είπα στην εκπομπή του Σκάϊ με τον τίτλο Δίκη…


Σολωμός  Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ήταν το όνομα του εθνικού μας ποιητή  και μια κατηγορία ψαριών.
Από το Σάββατο στις 6 του Οκτώβρη του 2012 έχουμε και τρίτο Σολωμό Που αυτός θα μείνει στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου Και είναι  ένα χωριό της Κορινθίας που έχει λίγους κατοίκους και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα  την Κόρινθο .
Εκεί λοιπόν ο νέος ηγέτης του ποδοσφαίρου μας Γεώργιος Σαρρής ένας γιατρός από την Χίο επέλεξε μετά την εκλογή του να κάνει το ξεκίνημα του από μια ταβέρνα αφού ήταν η πρώτη έξοδος του μετά την απόκτηση του τίτλου του προέδρου. Και κάποιος άλλος πριν από πολλά χρόνια είχε ξεκινήσει από κάποια μπυραρία.
 Τώρα θα μου πείτε γιατί έγινε η επιλογή αυτή.
Μα γιατί  ο Σολωμός έχει πανέμορφες ταβέρνες
Και δεύτερο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο άμεσος συνεργάτης του κ.Σαρρή στην Κ Ε Δ αυτός που τον ανέδειξε με τα διάφορα προβλήματα που  του δημιουργούσε με αποκορύφωμα τον αποκεφαλισμό του κ. Βασάρα για να του πάρει τη θέση κατάγεται από την Κορινθία. Και δεν είναι άλλος από τον φίλο του Νικόλα Αλέφαντου που έπαθε αμνησία και τα ξέχασε όλα. Τώρα αν ρωτήσω τον Νικόλα που είναι και δικός μου φίλος γιατί ασθένησε η μνήμη του θα τον φέρω σε δύσκολη θέση. Το ξέρω δεν έχω ονομάσει ποιος είναι αυτός  Μα όλοι έχετε καταλάβει και μη μ ε δουλεύεται ότι είναι  Ο Γιώργος ο Δούρος το κόκκινο πανί των απανταχού  Ολυμπιακών κάποτε  και σήμερα πίνουν όλοι οι κόκκινοι νερό στο όνομα του μηδέ του Νικόλα εξαιρουμένου.
Τώρα δικαιολογημένα θα με ρωτήσετε πάλι γιατί σας τα λέω όλα αυτά. Μα τελετάρχης στην ταβέρνα που φάγανε αυτοί  που ψήφισαν τον Γιώργο Σαρρή ήταν ο κ. Δούρος. Που ήταν ο κομματάρχης του κ. Τασιχριτζή όταν αυτός ήταν υποψήφιος για πρόεδρος της  Ε Π Σ Κορινθίας για να πάρουν την ένωση. Με δεύτερο βιολί  τον κ. Γκρούτση που αν και βοηθός διαιτητή κρίνει ως παρατηρητής διαιτησίας διαιτητές πρώτης εθνικής κατηγορίας. Αυτό έγινε τώρα τελευταία
Και ερωτώ τον κ. Υπουργό αθλητισμού. Αν ένας αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου που προέρχεται από το σώμα των δικαστών γιατί πρόεδρος στη Κ Ε Δ—που είναι ο αθλητικός Άρειος Πάγος-- είναι σύμβουλος της Ε Π Ο μετά τις εκλογές   διασκέδαζε με τους νικητές θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση του έστω και ένα λεπτό.; Όσο και να ήθελε η κυβέρνησης θα πήγαινε σπίτι του.

Κάποιος υποστηρίζει

Λεφτά χαμένα λίγη ζημιά
Υπόληψη χαμένη τρανή ζημιά
Θάρρος χαμένο ολοκληρωτική ζημιά.

Και οι ερασιτεχνικές ενώσεις που βγάζουν την διοίκηση της Ε Π Ο στερούνται θάρρους και γι’ αυτό δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κάνουμε τίποτα το σωστό. Με αποτέλεσμα πάντα πρόεδρος της Ε Π Ο να βγαίνει αυτός  που υποστηρίζουν τα μεγάλα λεγόμενα σωματεία που είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αλλά πάντα οι ομάδες αυτές βγάζουν τον δικό τους  πρόεδρο.
Αλήθεια κ. Θωμαϊδη λέτε να έχει δίκιο ο Άγγλος ποιητής JOHN MILTOΝ που υποστηρίζει καλύτερα να βασιλεύεις στην κόλαση παρά να υπηρετείς στον Παράδεισο; Ευχαριστώ που είχατε την καλοσύνη να με ακούσετε. Και ένα τελευταίο Η Κορινθία είναι επαρχία επομένως κλειστός κύκλος ανθρώπων Και ρωτώ Σε μια εποχή που φορολογείται ακόμα και το αντίδωρο του συνταξιούχου μπορεί να γίνονται αυτά τα προκλητικά τραπεζώματα; Και η νύχτα να γίνεται μέρα από τα βεγγαλικά που καήκανε για να γιορτάσουν οι φίλοι αλλά και οι ψηφοφόροι του κ. Σαρρή  την εκλογή του. Που μας θύμιζαν  ρωμαϊκές φιέστες
Και ερχόμαστε στην ουσία του θέματος . Το μάρμαρο ( που είναι το κόστος του γεύματος και των βεγγαλικών)  ποιος θα το πληρώσει;
Γιατί εδώ έχουμε μια σοβαρή δαπάνη