2/10/12

Ο ευαίσθητος κ. Ηλιακόπουλος




Κύριε επίσημε δημοσιογράφε γράφεις συνέχεια για μια επιταγή της τάξεως των 250 ευρώ που το θεωρείς μεγάλο σκάνδαλο και κατακρίνεις τον κ. Λογοθέτη. Και δεν γράφεις ούτε λέξη για τις διαφημιζόμενες πινακίδες που έχει παραχωρήσει όλως παρανόμως ο κ. Παύλου  ο κ. Γκιώνης και σιωπηρά ο κ. Λογοθέτης . Και το σπουδαίο ενώ έχει βγει η απόφασης να ξηλωθούνε κανένας δεν τολμά να τις κατεβάσει.
Και ενώ γνωρίζετε κ. Ηλιακόπουλε ότι τα έσοδα από τις ταμπέλες είναι σε επίπεδο ξεφτίλας κανένας δεν αντιδρά  και πάνω απ’ όλους εσείς  που πονάτε για τα χρήματα του λαού .
Και επαναλαμβάνω για να μάθει ο λαός ότι από τις τρεις ταμπέλες ο Δήμος τον μήνα εισπράττει 75 ευρώ ή σε δραχμές  25.500 .Και την ημέρα 2,50 ευρώ ή σε δραχμές 850 που σημαίνει ένα καφέ σε μεσαία καφετέρια. Ντρεπόντουσαν στην κυριολεξία να κάνουν δώρο και προτίμησαν να εκτεθούν με το ποσόν της ενοικίασης.
Γιατί ενοικιαστής είναι ο κ. Γιαλοψός που τον τρέμουν οι τοπικοί άρχοντες και κανένας δεν τολμά να τον ακουμπήσει .
Και ρωτάμε εσάς κ. Ηλιακόπουλε γιατί δεν ακούτε και ούτε δεν διαβάζετε τίποτα γι’ αυτό το σκάνδαλο  Βέβαια σέβεστε την συνεργασία που είχατε  με τον κ. Γιαλοψό και την ιστορική αντιπολίτευση που κάνατε εναντίον του κ. Παύλου που είχε ως συνέπεια την καταδίκη σας
Επομένως κ. Ηλιακόπουλε κάνετε επιλεκτική δημοσιογραφία.
Και δεν έχετε το δικαίωμα να γράφετε αυτά αρθρίδια
Μήπως ήλθε η ώρα, ωριμάζουν οι συνθήκες, να λάμψει η αλήθεια τι γινόταν πραγματικά στην πολύπαθη πρώην ΔΑΕΤ, καθώς και τι έχει γίνει στους είκοσι ένα μήνες, ως Λουτράκι Α.Ε.;
Όλα θα βγουν στο φως… Ο κύβος ερρίφθη, τώρα που έχουν φορτώσει και οι ανώτατοι δικαστικοί!
Τώρα αέρα αέρα να φύγει η χολέρα δεν γνωρίζουμε που αναφέρεστε. Μια και όλα μοιάζουν όπως έχω με στοιχεία αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια.