2/10/12

Ο προστάτης κ. Ηλιακόπουλος




Διαβάζω τα γραπτά του επίσημου δημοσιογράφου και δεν μπορώ να καταλάβω πως το παίζει και γιατί το παίζει έτσι για να υποτιμά την νοημοσύνη μας
Γράφει « …«Ας φύγει ο Παύλος Παύλου και μαζί του τρεις τέσσερις παλαιοί από το ψηφοδέλτιο κι αυτό θα βράζει από τη ζωντάνια, ενώ θα πετάει και από τη φρεσκάδα των παιδιών. Αλλιώς, με τους παλαιούς καταδικάζονται νέοι και νέες που ήταν όλοι τους καλοί…»
Το πλέον ασύντακτο κείμενο που έχω διαβάσει είναι τα κάλαντα
«Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα» Σήμερα διαπίστωσα ότι υπάρχει και άλλος συγγραφέας που διεκδικεί τα πρωτεία… Πως είναι δυνατόν να είναι καλοί οι νέοι που δεν έχουν ακόμα δοκιμαστεί. Και δεν είναι σίγουρο ότι βράζουν τα αίματα όλων των νέων. Τώρα βλέπουμε ένα ενδιαφέρον του κ. Ηλιακόπουλου για να πετύχει το ψηφοδέλτιο του επί δώδεκα χρόνια δημάρχου. Μόνο όταν θα φύγει ο επικεφαλής μαζί με τρία ονόματα έχει τύχη η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση.
Αυτά γράφει ο ινστρούχτορας της παρεούλας για να παρασύρει κάποιον για να τον βάλει πρώτο και να τον κάψει. Μα έχουν γνώση οι φύλακες αλλά και οι …χωροφύλακες.