11/2/13

Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος Διονύσιος Σολωμός


Ο επίσημος δημοσιογράφος Πάνος Ηλιακόπουλος ρωτά

Τί γίνεται τελικά με το κυλικείο του 2ου ΕΠΑΛ που λειτουργεί για τέσσερα χρόνια χωρίς σύμβαση και χωρίς να έχει γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός; Από πότε έχει να καταβάλλει μίσθωση και τι κάνει η αρμόδια σχολική επιτροπή; Δεν έχουν διαπράξει παράβαση καθήκοντος; Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου, γιατί ποιείται την νήσσαν; Ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετούνται; Ο λυκειάρχης, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων τι κάνουν
Και εμείς ρωτάμε τον επίσημο δημοσιογράφο εδώ και τόσα χρόνια.
Α--Γιατί  δεν έγραψε ούτε λέξη για την κλήρωση μαϊμού του αυτοκίνητου  που είχε βάλει το συμβούλιο του Ολυμπιακού Λουτρακίου για να αυξήσει τα οικονομικά του;
Β- Τίποτα για την μαύρη τρύπα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2001 έως το 2004 που κατά τον ορκωτό λογιστή που είχε ορίσει η ανακρίτρια  έφτανε τα 163.000 ευρώ ή σε δραχμές 55.420.000.Αν και η υπόθεσης έχει παραπεμφθεί στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων Ναυπλίου.
Γ—Κουβέντα για την υποκλοπή της συζήτησης που είχατε κ. Ηλιακόπουλε με τον Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη και που μέρος της έγραψε ο κ. Γιαλοψός στην εφημερίδα του ( Λογοθέτης απευθυνόμενος προς τοη Ηλιακόπουλο του είπε : « …έλα Πάνο να τα αλλάξουμε όλα!»
Δ— Για το μεγάλο σκάνδαλο των διαφημιστικών πινακίδων που είναι με απόφαη των Δημοτικών συμβουλίων από το 2001 . Και το τίμημα και για τις τρεις ταμπέλες να μη μπορείς να πάρεις ένα καφέ σε μια καφετέρια αφού τα ημερήσια έσοδα είναι δυο ευρώ και 85 λεπτά ή σε δραχμές 969.
Σχολιασμός Νικηφόρου

Στα δικά μου ερωτήματα  το κυλικείο του 2ου ΕΠΑΛ μοιάζει  με την αιτία που πήγε στα κάτεργα ο Γιάννης Αγιάννης. Προσπαθούμε να κρατηθούμε στην επικαιρότητα με θέματα που είναι για γέλια και αλληθωρίζουμε σε εγκληματικές πράξεις που γίνονται γύρω μας.
Μα γι’ αυτό είμαι εδώ για να χαλάω την σούπα κάποιων που θεωρούν την δημοσιογραφία ως μέσω επικοινωνίας και προβολής.
Ενώ εγώ ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος την θεωρώ λειτούργημα!!! Και το έχω αποδείξει.