13/2/13

Κύριε Τσιχριτζή : Είσαστε σε ακατάλληλο χώρο και σε λάθος χρόνο και αποτύχατε να γίνετε ήρωας.


Σας ζήτησα τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης και μου τα αρνηθήκατε . Και άλλοι στο νομό Αχαϊας πήγανε να σας μιμηθούνε και να τα αποτελέσματα. Γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν και νόμοι και δικαστές που τους εφαρμόζουν
Να τι έγινε με την Ε Π Σ Αχαϊας
Η Π.Ε.Σ. ενημερώνει τους ψηφοφόρους της και όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι παρενέβη εκ νέου η Εισαγγελία Πατρών στην υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΣ Αχαϊας, με την οποία διατάσσεται να παραδώσει τα ψηφοδέλτια για την εκλογική διαδικασία.
Αναλυτικά: «Με την 8-2-13 Εισαγγελική παραγγελία διατάσσεται η ΕΠΣ Αχαϊας από την Εισαγγελέα κα. Αγγελοπούλου να παραδώσει στους συνδυασμούς τα ψηφοδέλτια που παρανόμως τα κρατάει.
Η Π.Ε.Σ. και η Ν.Ε.Α. έχουν σκοπό να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ούτως ώστε να γίνουν οι εκλογές αδιάβλητες, όχι όπως τις εννοεί ο κ. Σταυρόπουλος και η παρέα του αλλά σύμφωνα με την εκλογική και νόμιμη διαδικασία»
Σχολιασμός Νικηφόρου.
Επομένως καμία ένωση δεν μπορεί να είναι κράτος στο νομό της όπως η Ε Π Ο είναι κράτος μέσα στο κράτος. Μπορεί να είσαστε έκτο αναπληρωματικό μέλος του Δ Σ της Ε Π Ο και γραμματικός στην επιτροπή πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να μη τηρείται του νόμους. Το πάθημα την ένωσης Αχαϊας πιστεύω ότι είναι καιρός να σας γίνει μάθημα.
Είναι καιρός να καταλάβετε ότι στην Ελλάδα λειτουργούν οι νόμοι και το σύνταγμα που μας θεωρούνε όλους ίσους ακόμα και τους δικηγόρους.