14/2/13

Είμαστε οι μοναδικοί που είχαμε προβλέψει τα γεγονότα



 




Επειδή εμείς δεν έχουμε υποβολείς για να γράφουμε όσα οι δυνατοί επιθυμούν είχαμε προβλέψει τι θα συμβεί την περασμένη αγωνιστική. Γιατί η πέτρα του σκανδάλου είναι ο σκηνοθέτης Γιώργος Δούρος που ενώ υπάρχουν διαιτητές 14 που δεν έχουν σφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού βάζει άλλους να διαιτητεύουν και δυο και τέσσερεις φορές με τα γνωστά αποτελέσματα. Αφού ο κ. Σπάθας και στον άλλο αγώνα σφύριξε του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο …σφυρίχτηκε. Και τώρα αναγκάζει τον παράγοντα του Αστέρα της Τρίπολης κ. Μπάκο να κάνει με τον κ. Σπάθα τον παρακάτω διάλογο
"Μη σε ξαναδώ στα μάτια μου κύριε Σπάθα"
Δ.ΜΠΑΚΟΣ (συνιδιοκτήτης Αστέρας Τρίπολης): «Να ζητήσεις εξαίρεση από τα ματς του Αστέρα! Μη σε δω σε κάποιο από τα επόμενα ματς του Αστέρα. Κι αν σε ορίσουν, να έχεις την ευθιξία να δηλώσεις εξαίρεση. Το ίδιο να κάνεις και σε περίπτωση που Αστέρας και Ολυμπιακός καταφέρουν να αποκλείσουν τους αντιπάλους και προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου»

HΛ.ΣΠΑΘΑΣ (διεθνής διαιτητής): «Δεν θα ζητήσω εξαίρεση και αν είστε στον τελικό δεν θα έχεις κανένα παράπονο».

Δ.ΜΠΑΚΟΣ: «Ακούς τι σου λέω; Να έχεις την ευθιξία να δηλώσεις κώλυμα».
Αλλά όμως βρήκανε το γιατρικό και στέλνουν τους παρατηρητές που έχουν αναγκαστεί να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση να έρθουν και από τον νέο πόστο του παρατηρητή να τους καλύψουν.
Όπως έκανε και ο Θ. Βέλλιος που δεν θέτει σε διαθεσιμότητα τον Ηλία Σπάθα, ο οποίος "τα μούσκεψε" στην Τρίπολη, αγνοώντας τα επαναλαμβανόμενα υβριστικά συνθήματα εναντίον του. Θεωρεί ότι η διαιτησία του ήταν πετυχημένη!
Ενώ έρχεται ο κ. Τεροβίτσας που πήγε να κρίνει ( αλήθεια με ποια προσόντα αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την μάχιμη διαιτησία λόγω τραγικών του λαθών για να γίνει αρχιδιαιτητής) και με την έκθεσή του παραπέμπει τον Τάσο Κάκο για τα σφυρίγματά του στο ΟΑΚΑ (μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ της Ξάνθης και κακός πειθαρχικός έλεγχος). Αλλά ο Κάκος θα φαγωθεί αφού δεν είναι «ικανός» να διευθύνει αγώνα του Ολυμπιακού.
Όμορφος κόσμος αγγελικός ...στα μέτρα των αφεντικών πλασμένος