15/2/13

Μικρά με πολύ μεγάλο … παρασκήνιο


Ο διαιτητής Βοσκάκης σε κάθε παιχνίδι που σφυρίζει πάει κι ένα μικρό καλάθι με ρακί κι άλλα κρητικά προϊόντα. Τυριά, παξιμάδια κι άλλα διάφορα. Και τα δίνει στους εκπροσώπους των δύο ομάδων στη σύσκεψη που γίνεται το πρωί πριν από το παιχνίδι. Για δημόσιες σχέσεις. Και στην ΚΕΔ, αντί να τον φωνάξουνε και να του πούνε ότι έτσι και το ξανακάνει θα του κόψουνε τα πόδια ο κ. Καραμελίδης που τον εκπροσωπεί ο σκηνοθέτης κ. Γιώργος Δούρος το θεωρεί αυτό σπουδαίο Γιατί μπορεί με την τσικουδιά που θα κατεβάσει ο κ. πρόεδρος του σωματείου που θα σφάξει ο λεβεντόκορμος κρητικός διαιτητής που οι ικανότητες του οι διαιτητικές είναι περιορισμένες. Αλλά το Ρέθυμνο ψηφίζει Σαρρή και όλα είναι λογικά. Δηλαδή οι μη ικανοί να προωθούνται!!!
Μάθαμε ότι το κέτερινγκ στον αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελλάδας – Σκωτίας που έγινε στην Κορινθία ήταν προσφορά του διαιτητή Γιώργου Δασκαλόπουλου που είναι ικανός να διευθύνει ακόμα και αγώνες του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά όχι και Κορινθιακές ομάδες αφού οι κύριοι Γκρούτσης και Αργύρης οι υφιστάμενοι του κ. Πετρόπουλου στο βωμό του παρατηρητή τα έχουν θυσιάσει όλα Και μαζί με όλα αυτά που θυσίασαν ήταν και προικισμένος διαιτητής Αστερής που μαζί με τον Δασκαλόπουλο τους έβγαλαν από το τοπικό προσκήνιο αφού οι δυνατοί ( καλημέρα σας κ Τάκη) δεν επιθυμούν ούτε καν να τους βλέπουν. .

Τώρα θα μου πείτε γιατί έκανε αυτή την προσφορά ο κ. Δασκαλόπουλος
Μα γιατί ο άνθρωπος δεν είναι αγνώμων αφού μέχρι σήμερα έχει διαιτητεύσει επτά αγώνες που η αμοιβή του είναι σε κάθε έναν 1.600 η σε δραχμές 544.000. ( 1600 Χ7=11.200 ή σε δραχμές 3.808.000)
Βέβαια έχουμε και τα καθήκοντα του διαιτητή του 4ου που όμως εδώ η αμοιβή είναι μικρότερη αφού φτάνει μόνο τα 600 ευρώ ή σε δραχμές 204.000 ούτε η λαϊκή του μήνα. Αλλά όμως πήγε και σε 7 αγώνες ως τέταρτος που σημαίνει ότι έχουμε 7Χ600= 4200 ή σε δραχμές 1.428000
Σύνολο 15.400 ‘η σε δραχμές 5.236.000 μέχρι σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες που συμπτωματικά είναι και η ημέρα των ερωτευμένων.
Τώρα υπάρχει και ως τέταρτος σε έναν αγώνα κυπέλλου. Αυτή την αμοιβή δεν την υπολογίζω που θα πάει για δημόσιες σχέσεις ( κέτερινγκ ) και γα το ρουχισμό του και τα παπούτσια του.

Βέβαια όλοι οι Κορίνθιοι διαιτητές δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση όπως ο κ. Μιχάλης Καρσιώτης ο κ. Νεοφυτιάδης οι αδελφοί Γιάννης και Παναγιώτης Κακριδής που είναι οι εκλεκτοί του κ. Δούρου του υπαλλάλου των 4.000 ευρώ ή σε δραχμές1.360.000 τον μήνα Και οι παρατηρητές Γκρούτσης Αργύρης Θεοδωρόπουλος . Οι άλλοι είναι να τους λυπούνται οι πάντες
Και μετά από τα συνεχόμενα δικά μου γραπτά πήγε επιτέλους σε αγώνα Β εθνικής κατηγορίας ο κ. Ανδρέας Ζήσης. Ενώ ο Ανδρέας Ντούλης συνεχίζει την πορεία του στο πρωτάθλημα της πλάκας. Αλλά αυτός που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ είναι ο κ. Καλλιόλιας που μόνο μια φορά πήγε να κρίνει μια διαιτησία. Θα μπορούσε να μη πάει ούτε σε αυτή.