25/6/13

Νέα Πορεία – Διαφάνεια – Δημιουργία – Ισότητα

                                                     Δελτίο Τύπου 


Η παράταξη Νέα Πορεία –Διαφάνεια –Δημιουργία – Ισότητα καλεί τους φιλάθλους της Κορινθίας – τους παράγοντες του ποδοσφαίρου –τους ποδοσφαιριστές – τους διαιτητές – τους προπονητές –και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την Τετάρτη 25. Ιουνίου του 2013 και ώρα 7 και 30  στο εργατικό κέντρο της Κορίνθου.
Εκεί ο αρχηγός της παράταξης Παναγιώτης Λαμπρινός θα μιλήσει για το επαναστατικό πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει οι συνεργάτες του και αυτός  και θα δεχτεί ερωτήσεις.
Η συγκέντρωση αυτή έχει ένα σκοπό. Την υπογραφή ενός συμβολαίου του αρχηγού της παράταξης και τους υποψηφίους  με όλους αυτούς που καλούμε και που αποτελούν την βάση του ποδοσφαίρου στο νομό μας. Και που θα είναι η δέσμευσης μας απέναντι στα νιάτα του νομού μας που αν δεν θα μπορέσουμε να τα υπηρετήσουμε θα ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ .
Όλοι μαζί στην αίθουσα του εργατικού κέντρου που πρέπει να γίνει η αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.  Επιτέλους  είναι η πρώτη φορά που τα σωματεία θα διοικούν και η εκλεγείσα διοίκηση θα βοηθάει στην επίλυση των προβλημάτων


                      Από το Γραφείο  Τύπου