1/6/13

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της Κουκουβάγιας


Όσο και να προσπαθήσουμε ποτέ δεν μπορούμε να συγκρίνουμε πατάτες με Σολωμό ούτε κουστούμι με φουστανέλα .
Διαβάζω στην Πρωινή  « …νέο αίμα αλλά μεγάλα όπλα των δυο παρατάξεων για τις εκλογές της Ε Π Σ Κορινθίας.
Γιάννης Βαφειάδης και Πάνος Λαμπρινός».
Κάθισα και προσπάθησα να συγκρίνω τους δυο αυτούς ανθρώπους για  να βρω κοινά σημεία και το μόνο που βρήκα που τους ταιριάζει είναι ότι  και οι δύο είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι.Ο ένας στο Δήμο Νεμέας ( Γιάννης Βαφειάδης ) και ο άλλος στο δήμο Κορινθίων ( Παναγιώτης Λαμπρινός)
Ο Γιάννης Βαφειάδης λόγω οικονομικής δυνατότητας τον ορίσανε πρόεδρο του Παννεμεατικούχωρίς να έχει καμία σχέση. Και αυτός εκμεταλλεύτηκε την θέση αυτή και έγινε Δημοτικός Σύμβουλος.
Ενώ ο Παναγιώτης Λαμπρινός πρώτα έγινε δημοτικός σύμβουλος και μετά ζητά αξίωμα μέσα στο ποδόσφαιρο. Τεράστια διαφορά την οποία άνετα μπορεί να την καταλάβει όποιος έχει κοινό νου . Βέβαια όσοι δεν θέλουν ποτέ δεν θα μπορέσουν να δούνε την διαφορά.
Ο Παναγιώτης Λαμπρινός υπηρέτησε το ποδόσφαιρο από ηλικίας 14 ετών που σημαίνει ότι θυσίασε τα νιάτα του για το άθλημα αφού δεν γνώρισε τι σημαίνει γλέντι και ελευθερία. Και όλα αυτά χωρίς να γίνει κροίσος όπως οι σημερινοί ποδοσφαιριστές αν και είχε τα προσόντα. Αφού ο Παναγιώτης Λαμπρινός ήταν πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής αλλά ήρθε πολύ νωρίς στο χώρο του ποδοσφαίρου.  
Ενώ ο Γιάννης Βαφειάδης  όταν ήταν νέος δεν έχει καμία θυσία κάνει για το ποδόσφαιρο. Στην Νεμέα δεν τον γνώριζε κανένας μια και ήρθε ως  γαμπρός. Το λαϊκό άθλημα όπως είναι το ποδόσφαιρο αποτελεί το διαβατήριο το αναμφισβήτητο μέσο για να γίνεις γνωστός αμέσως.
 Ενώ ο Παναγιώτης Λαμπρινός δεν χρησιμοποίησε τον πλούτο για να κατακτήσει το ποδόσφαιρο αλλά το ταλέντο του.
Και εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Γιάννης Βαφειάδης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον Παννεμεατικό λόγω της διαμάχης που είχε με τον κ. Τσιχριτζή.  Γιατί τόλμησε και έγραψε ότι η ένωσης δικάζει επάνω μόνο στην έκθεση του παρατηρητή ενώ ο διαιτητής που σε αυτόν είπε ο προπονητής του Παννεμεατικού ότι ήταν στημένος δεν έγραψε το παραμικρό. Και αντί να τιμωρηθεί ο διαιτητής που δεν έγραψε τίποτα στο Φ Α τιμωρείται ο Παννεμεατικός
Και κλείνει ο κ. Βαφειάδης «Φίλοι πρόεδροι και σύμβουλοι των ποδοσφαιρικών ομάδων και αγαπητοί φίλαθλοι Αυτοί είναι οι λόγοι που απευθυνόμαστε σε σας για να σας γνωρίσουμε πως η οργανώτρια αρχή δικάζει και με τι κατηγορητήρια Και ποιους στέλνει στα γήπεδα για να επιβάλουν την τάξη.
Γιάννης Βαφειάδης
Πρόεδρος Παννεμεατικού

Κοινοποίησης ΕΠΟ
Κοινοποίησης Ε Π Σ Κορινθίας όχι ως απολογία αλλά ως προϊόν αγανάκτησης γι όλα αυτά που τραβήξαμε μια ολόκληρη ποδοσφαιρική περίοδο.

Σχολιασμός Νικηφόρου.

Με στοιχεία απέδειξα ότι ο Γιάννης Βαφειάδης δεν έχει καμία σχέση με τον Παναγιώτη Λαμπρινό Και ούτε θα μπορούσε να έχει. Και οι λόγοι είναι και πολλοί αλλά και ανυπέρβλητοι
Τον Γιάννη Βαφειάδη αν δεν είχε οικονομική επιφάνεια ποτέ δεν θα τον καλούσαν να γίνεις πρόεδρος ενός σωματείου. Ενώ τον Παναγιώτη Λαμπρινό με κλειστά μάτια. Γιατί ο Βαφειάδης έπεσε στο χώρο του ποδοσφαίρου με αλεξίπτωτο ενώ ο Λαμπρινός ανέβηκε την σκάλα  της ποδοσφαιρικής ιεραρχίας σκαλοπάτι σκαλοπάτι και γι’ αυτό συγκεντρώνει τα προσόντα ενός ηγέτη τα οποία απέκτησε όχι με τα χρήματα αλλά με το σπαθί  του που λέγεται συνέπεια κάτι το ασυνήθιστο για την σημερινή μας εποχή.
Ενώ αυτό δεν συμβαίνει από πλευράς  Βαφειάδη που συνεργάζεται με κάποιους που ανοικτά τους κατηγορούσε.
Και πρέπει να μας πούνε αυτοί που διάλεξαν να  τον πάρουν στον συνδυασμό τους  Για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο που είναι μηδενική σε σύγκριση με τον Παναγιώτη Λαμπρινό ή λόγω των οικονομικών του προσόντων; Ότι και να μας απαντήσουν κανέναν δεν θα πείσουν . Ευχόμαστε να έχει ο συνδυασμός της Αναγέννησης και άλλο καινούργιο αίμα στον συνδυασμό τους μόνο που αυτό θα είναι από μετάγγιση.
Μα δεν σταματάμε εδώ γιατί μέχρι τις εκλογές θα έχουμε συνέχεια και για τον Γιάννη Βαφειάδη και για όλα τα επίλεκτα στελέχη του συνδυασμού της Αναγέννησης που μυρίζει από μακριά …Μεσαίωνα