12/6/13

δεν κινδυνεύουμε από τα Μπλακ άουτ αλλά από τα βλακ άουτ


Διαβάζω  μετά μεγάλης προσοχής το παρακάτω δημοσίευμα του πρώτου εισαγγελίσκου της Κορινθίας κ. Πανούλη  Ηλιακόπουλου.
«ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟ
ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΟΜΟΔΗ

Ο καλύτερα και πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου, χωρίς να προσφέρει έργο και θετικό αποτέλεσμα, είναι ο «συγγενής» κουμπάρος του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη Δημήτρης Κονομόδης.
Ο παρανόμως προσληφθείς στη Λουτράκι Α.Ε., εκδήλωσε χθες την αγανάκτησή του γιατί περίμενε επί πέντε ώρες και ήθελε να κάνει παρέμβαση τριών λεπτών όπως είπε, λέγοντας προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου ότι μας περιμένουν και πελάτες. Με το Σπύρο Νικολάου να αγανακτεί και να του λέει, ότι κι εμείς πελάτες είμαστε και σε πληρώνουμε.
Πάντως και από το ακροατήριο ακούσθηκε πολίτης να του λέει: «€ 60.000 παίρνεις το χρόνο, αν δεν σου αρέσει να φύγεις».
Φρούδες οι ελπίδες, πάντως, χθες, για κάποιους, οι οποίοι αν και ευελπιστούσαν ότι θα ευαισθητοποιηθούν ο Κώστας Λογοθέτης με τον Δημήτρη Κονομόδη και θα παρουσιασθεί κάποιο σχέδιο γνωμοδότησης, για άλλη μια φορά ένιωσαν στο πετσί τους ότι βρίσκονται επί ξύλου κρεμάμενοι»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Παρακαλώ μαζί να προσέξουμε που βασίζεται το δημοσίευμα. Κάποιος που ήταν μέσα στους δημότες που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου είπε « 60.000 ευρώ παίρνεις το χρόνο και άμα δεν σου αρέσει να φύγεις»
Ο άνθρωπος που δηλώνει ότι είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών δεν λαμβάνει υπόψη του ότι αυτόν που κρίνει είναι ένας έγκριτος νομικός του νομού μας που διετέλεσε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κορινθίων και οικογενειάρχης. Και όμως  τιτλοφορεί το άρθρο του
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΟΜΟΔΗ

Και όλο αυτό το κατασκεύασμα στηρίζεται σε μια φωνή κάποιου μέσα στο ακροατήριο .Επιτέλους δεν θα αφήσετε τίποτα όρθιο κ. Ηλιακόπουλε; Υπάρχουν και όρια τα οποία δεν τα έχετε υπερβεί αλλά τα  έχετε γελοιοποιήσει. Με μια μικρή διαφορά  Εδώ δεν γελοιοποιείται ο κ. Κονομόδης.