30/6/13

Ένας δειλός μας δίνει μαθήματα αντικειμενικότητας


Ανώνυμος είπε...

Κύριε Νικηφόρε,

η εμπάθεια ποτέ δεν αποτέλεσε επιχείρημα...Κάποιος ανεξάρτητος παρατηρητής θα αναρωτηθεί τι κρύβεται πίσω από αυτό τον ανηλεή πόλεμο εναντίον της Αναγέννησης.
Μια άλλη προσέγγιση πιθανώς να έφερνε τον σκεπτικισμό στον αναγνώστη.
Δυστυχώς είστε άλλος ένας που δεν λειτουργεί αυτοβούλως κ εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων.
Σας παραθέτω ένα απόφθευγμα που ίσως σας βάλει σε σκέψεις...
"Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό."
Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος
Κ πλέον δεν μπορείτε να τους ξεγελάτε όλους κ. Νικηφόρε...
Αφήστε το κορινθιακό ποδόσφαιρο να προοδεύσει.
Τα κακόβουλα σχόλια, η μνησίκακία δεν βοηθούν.
Ευχαριστώ,
ένας ανώνυμος λάτρης του ποδοσφαίρου κ ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Σχολιασμός Νικηφόρου



Ανώνυμος σημαίνει αυτός που δεν καθιστά γνωστό το όνομα του. Και ο λόγος είναι ένας Γιατί είναι δειλός που σημαίνει αυτός που δεν έχει θάρρος που στερείται τόλμης και γενναιότητας Και ο μέγιστος Αμερικανός πολιτικός Αβραάμ Λίνκολν ήταν ξεχωριστός και επομένως δεν μπορούν οι δειλοί να τον επικαλούνται .
Αφού είσαι λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δέχεσαι οι διαιτητές να αμείβονται με τα ποσά αυτά;
Επίσης δεν γνωρίζεις τι σημαίνει κακόβουλο σχόλιο ή δεν θες να το δεχτείς
Εγώ λοιπόν αυτά που γράφω επιθυμώ το κακό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου
Αυτό όμως που υποστηρίζεις είναι γενικότητες που σημαίνει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Γιατί έπρεπε να γράψεις ότι αυτό το συγκεκριμένο δεν είναι σωστό.
Είμαι ανώνυμε – δειλέ κακόβουλος όταν γράφω ότι ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής δεν έχει καμία θέση στο χώρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου; 
Και αμέσως το δικαιολογώ αφού είναι αυτός που έδιωξε τον κόσμο από τα γήπεδα με την υπόθεση Καφαντάρη ( που τον χρησιμοποίησε αν και ήταν τιμωρημένος στον αγώνα με τον Αίαντα Παραλίας ) που ενώ την τιμωρία την γνώριζε ο πρόεδρος του Αίαντα ( που του είπε του κ. Μιχάλη μπορεί να κέρδισες αλλά τον αγώνα θα τον χάσεις γιατί χρησιμοποίησες τιμωρημένο παίκτη) και την αγνοούσε ο πολύπειρος παράγοντας Τσιχριτζής που είναι και δικηγόρος.
Είναι εμπάθεια που σημαίνει ότι με εμποδίζει να είμαι αντικειμενικός όταν γράφω ότι ο κ. Τσιχριτζής χρησιμοποίησε εν γνώσει του έναν πέτσινο επενδυτή για να πάρει την προεδρία της Κορίνθου και όταν όλα βγήκαν στον αέρα αντί να παραιτηθεί χρησιμοποίησε τον Γρανιτσιώτη που τον είχε αποβάλει από την διαδικασία της εκλογής επειδή δεν ήταν μέλος για να κρατηθεί στη θέση του προέδρου. 
Είμαι κακόβουλος και εμπαθής επειδή γράφω για του κ. Γκρούτση
που σε  συνέντευξη του είπε ότι η Κόρινθος δεν παίζει στα σαλόνια επειδή ο Νίκας του κάνει αντιπολίτευση στον Γκαγκάτση;
Είμαι λοιπόν εμπαθής γιατί γράφω την αλήθεια και εσύ σωστός που δεν τολμάς ;το όνομα σου να γράψεις;
Επίσης τολμάς να γράψεις για μένα Μια άλλη προσέγγιση πιθανώς να έφερνε τον σκεπτικισμό στον αναγνώστη.Δυστυχώς είστε άλλος ένας που δεν λειτουργεί αυτοβούλως κ εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων." 
Είμαι βέβαιος ότι δεν γνωρίζεις την σημασία των λέξεων που χρησιμοποιείς γιατί όλα τα κείμενα μου έχουν στοιχεία που σημαίνει ότι την αλήθεια υπηρετώ. Τώρα αν δεν λειτουργώ αυτοβούλως και πίσω κρύπτονται συμφέροντα αυτό το έχω αποδείξει αφού ποτέ δεν είμαι με την εξουσία.
Και όπως γράφει και ο Λουντέμης στο βιβλίο του « Ένα παιδί μετρά τ’ ’άστρα» « …στον κόσμο δεν υπάρχουν νάνοι. Νάνοι είναι μόνο οι μικρόψυχοι και οι μπρομυτισμένοι. Μόνο σ’ αυτή την στάση ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα …γιατί του λείπει η υπερηφάνεια Ζωντανός θα πει περήφανος Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών ανθρώπων . Τους; Περήφανους τους σέβονται ακόμη και νεκρούς τους δειλούς τους σιχαίνονται και ζωντανούς.» 
Αυτά τα λόγια σου τα χαρίζω και όταν θα πάψεις να είσαι ένα φοβισμένο δειλό ανθρωπάκι και θα έχεις « άντερα» να γράφεις το όνομά σου να ασχοληθείς με μένα