4/6/13

Δελτίο Τύπου


Η παράταξης που  διεκδικεί να διοικήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο με μπροστάρη τον Παναγιώτη  Λαμπρινό σας ενημερώνει
Αποφασίσαμε   το όνομα  που θα έχει το ψηφοδέλτιο μας και το οποίο και σας το παρουσιάζουμε:
Διαφάνεια – Δημιουργία – Ισότητα .
Το τρίπτυχο αυτό έχει βγει από την παράταξη της Αναγέννησης που διοικεί σήμερα το Κορινθιακό ποδόσφαιρο  και  που καμία έννοια από τις τρεις αυτές λέξεις δεν υπηρετεί. Και είμαστε υποχρεωμένοι να σας εξηγήσουμε  αυτό  με στοιχεία
Διαφάνεια: Όταν σύμβουλος της ένωσης αναγκάζεται να καταφύγει  στον εισαγγελέα για να μάθει πως διοικείται η Ένωσης ότι άλλο να υποστηρίξουμε περί διαφάνειας περιττεύει. Θα μοιάζει σαν να θέλουμε να συγκρίνουμε κακούργημα με πταίσμα
Δημιουργία: Αυτή η λέξης είναι άγνωστη για τους ανθρώπους που σήμερα διοικούν. Και τα γήπεδα  με χόρτο που ισχυρίζονται ότι παίζεται το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας είναι έργο των τοπικών αρχόντων.
Επομένως όπως ο λαός μας ισχυρίζεται δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα Η ένωσης θα μπορούσε να εντάξει στα έργα της αν έκανε ενωσιακό γήπεδο. Μια και ο κ. Νίκας δεν μπορούσε να το πετύχει επειδή ήταν απέναντι από τον Γκαγκάτση που όπως υποστηρίζει σε συνέντευξη του  ο κ. Δημήτρης Γκρούτσης το αντιπολιτευτικό μένος του Σπύρου Νίκα ήταν που Βασίλης Γκαγκάτσης δεν άφηνε να πάει στα σαλόνια την ομάδα της Κορίνθου  
Ισότητα  Και αυτή η λέξης έχει διαγραφεί από το λεξιλόγιο της ένωσης. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν δημοσιοποιούνται  οι ποινές των σωματείων και των παραγόντων εδώ και ένα χρόνο. Και δικαιολογημένα γιατί έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο και έχουμε ανάγκη να κάνουμε ρουσφέτια που θα μας φέρουν ψήφους. Και για να μη γίνουμε ρεζίλι κάνουμε συμβούλιο κάθε τετράμηνο και δεν καλούμε και συμβούλους που οι παράγοντες έχουν ψηφίσει .
Σκεφτήκαμε εφ’ ’ όσον οι λέξεις αυτές δεν υπάρχουν στην σημερινή διοίκηση της ένωσης   είμαστε υποχρεωμένοι   εμείς να τις κάνουμε φλάμπουρο  για να στείλουμε το μήνυμα  της αλλαγής που θα γίνει Αφού νοικοκύρης στα γραφεία είναι οι παράγοντες και εμείς που θέλουμε να διοικήσουμε ενοικιαστές για τέσσερα χρόνια. Που άμα δεν είμαστε συνεπείς θα μας δείξουν την πόρτα της εξόδου για να βρούνε άλλους ενοικιαστές που ποτέ δεν μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες .
Και αυτά όλα που σας παρουσιάζουμε σε περίληψη   θα τα διαπιστώσετε  στο πρόγραμμά μας  που είναι τόσο ρεαλιστικό που κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
Και θέλουμε με το πρώτο δελτίο μας να πούμε στους παράγοντες του Κορινθιακού  ποδοσφαίρου ότι θα ζητήσουμε διάλογο με την παράταξη που σήμερα διοικεί κατά τρόπο όχι δημοκρατικό  το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Και είμαστε βέβαιοι   ότι θα τον αποδεχτούν γιατί δεν θα μπορέσουν ν α κάνουν διαφορετικά
        Εντολή  συντονιστικής επιτροπής της παράταξης   
        Διαφάνεια – Δημιουργία – Ισότητα   
                     Γραφείο τύπου       

Σχολιασμός Νικηφόρου.

Περιμένω  με ανυπομονησία να διαβάσω το πρόγραμμα της παράταξης  Διαφάνεια Δημιουργία  Ισότητα γιατί με όλα αυτά που διαβάζω θυμάμαι την παροιμία που άκουγα μικρός και δεν μπορούσα να καταλάβω  αφού το παιδικό μου μυαλό δεν μπορούσε να χωνέψει αφού  θα υπάρχουν πολλά κεράσια γιατί πρέπει να κρατάω  μικρό καλάθι . Δεν μπορούσα να σκεφτώ λόγω ηλικίας αφού τα κεράσια είναι πολλά γιατί να έχω μικρό καλάθι. Μετά κατάλαβα ότι ο πληθωρισμός  των κερασιών ήταν λόγια και δεν μπορούσες ούτε και μικρό καλάθι να γεμίσεις  Αν υλοποιήσουν τα λόγια του ονόματος του ψηφοδελτίου  των Διαφάνεια – Δημιουργία – Ισότητα   που στην χώρα μας εκεί πάσχουμε τότε θα έχει γίνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προόδου .Προσωπικά θα σχολιάζω τα πάντα γιατί αυτή είναι και η δική μου αποστολή  Και το Δελτίο αυτό θα το κρατώ στο αρχείο μου για να σας θυμίζω τα δικά σας λόγια που εύχομαι για τα νιάτα να μην ψεύτικα μια και είναι πολύ ωραία.