5/7/13

Κρατήστε ένα όνομα Θάνος Πισιμίσιμης θέλει και μπορεί πολλά να προσφέρει στα νιάτα

Θάνος Πισιμίσης : το ενωσιακό γήπεδο ο πρώτος μας στόχος αν εκλεγούμε
Ας παρακολουθήσουμε μαζί αυτά που μας είπε ο Θάνος Πισιμίσης εκ των ηγετών του ψηφοδελτίου Νέα Πορεία –Διαφάνεια –Δημιουργία ισότητα και στο τέλος να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
Νικηφόρος :Κύριε Πισιμίση  σε μια δήλωση σας μετά τις εκλογές είπατε θα χρησιμοποιήστε την θέση σας στην περιφέρει  αλλά και από την Ένωση προς την Ε Π Ο για να φτιαχτεί το περίφημο γήπεδο  το Ενωσιακό . Επειδή υπάρχουν και παράγοντες  που δεν μπορούν να εμβαθύνουν  σε αυτές τις έννοιες μπορείτε να μας τις κάνετε πιο απλές.
Πισιμίσης : Νικηφόρε είναι η δεύτερη φορά που θέλεις να με παιδέψεις και πάλι αλλά δεν θα το κατορθώσεις  Προσωπικά ποτέ δεν ζητώ τίποτα για τον εαυτό μου. Και αυτός είναι ο λόγος  που απαιτώ την λύση των τοπικών προβλημάτων. Όπως είδατε ο περιφερειάρχης Αττικής έδωσε για την κατασκευή του γηπέδου της Α Ε Κ το ποσό των 20.000. 000 ευρώ. Γιατί να μη μπορεί και η περιφέρεια και αυτή να συνεισφέρει στο δικό μας ενωσιακό γήπεδο .
Και ερχόμαστε τώρα στην Ε Π Ο που όπως μαθαίνω  οι περισσότερες ενώσεις έχουν γήπεδο που έχει φτιαχτεί με χρήματα όχι της  Ε Π Ο αλλά του Ελληνικού λαού . Γιατί να νηστεύει η δική μας η ένωση δεν το έχω καταλάβει. Προσωπικά δεν θα εξετάσω ποιος φταίει για την μη δημιουργία του γηπέδου αυτό είναι έργο αστυνομικών που εγώ δεν έχω καμία σχέση. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω κάτι και όχι να ψάξω γιατί δεν έγινε. Το πρώτο σημαίνει δημιουργία το δεύτερο το ψάξιμο σημαίνει κουτσομπολιό και αιτία για να μη κάνουμε τίποτα.
Με το πάτημα μου στην Ε Π Ο θα κάνω το ερώτημα γιατί εμείς δεν έχουμε γήπεδο και δεν θα τους αφήσω να πούνε διάφορες δικαιολογίες αλλά αμέσως θα συμπληρώσω πότε και πως θα το αποκτήσουμε.
Νικηφόρος : Πως είδατε κ. Πισιμίση την γενική συνέλευση που νομίζω ότι είναι η πρώτη που έχετε παρακολουθήσει και μάλιστα  είχατε μπει και στα βαθιά νερά .
Πισιμίσης : ΟΙ εργασίες της γενικής συνέλευσης με ενθουσίασαν. Οι παράγοντες κράτησαν μια άψογη στάση και από εδώ θέλω να τους ευχαριστήσω. Οι ομιλητές πολύ καλοί και με προτάσεις. Βέβαια δεν πήραμε καμία απάντηση στα ερωτήματα που κάναμε από τους αρμοδίους της ενώσεως αλλά γι’ αυτό δεν ευθύνονται οι παράγοντες
Νομίζω ότι από αυτά που παρακολούθησα μου δίνουν κουράγιο  ότι θα έχουμε αν εκλεγούμε μια άψογη συνεργασία. Γιατί παρατήρησα ότι ο παράγων θέλει φροντίδα διαφάνεια και ίση αντιμετώπιση .Αν αυτά τα εξασφαλίσει δεν θα έχει καμία άλλη απαίτηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το τρίπτυχο των συνθημάτων μας .
Τώρα για τα διάφορα παράσιτα που ακούστηκαν δεν θα τα σχολιάσω για να μη νομίσουν ότι ήταν ικανά να χαλάσουν την Συνέλευση Το μόνο που εδώ θέλω να επισημάνω δεν θα υπάρξουν αυτού του είδους οι θλιβερές παρουσίες επί των ημερών μας αν εκλεγούμε . Γιατί στην χώρα μας υπάρχουν και νόμοι και δικαστές που τους εφαρμόζουν.
Διαφάνεια  πέρα για πέρα όπως σας είπε  και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας  Παναγιώτης Λαμπρινός. Ο παράγοντας θα διοικεί στην κυριολεξία της λέξεως . Γιατί όταν θα συνεδριάζει το συμβούλιο και θα μπορεί να παρίσταται  και να λέει την άποψη του  τι θα διαφέρει από ένα  σύμβουλο. Μόνο που δεν θα ψηφίζει
.Η πειθαρχική επιτροπή νομίζεις ότι αποτελεί σήμερα  το άβατο του ιερού ναού που δεν μπορείς να το επισκεφτείς. Όταν όλες οι δίκες γίνονται δημόσια η πειθαρχική επιτροπή  της ένωσης  γιατί και αυτή να μη συνεδριάζει δημόσια  και οι αποφάσεις να μη δημοσιοποιούνται . Πρωτάκουστα πράγματα που είναι κατά την γνώμη και απαράδεκτα με αυτά που γίνονται μέχρι σήμερα . Που υπάρχει δικαιολογία
Επίσης είναι απαράδεκτο παίκτες που αγωνίζονται να πεθαίνουν μέσα ή εκτός του γηπέδου από φυσιολογικά αίτια.
Νικηφόρος : Είπε ο κ. Λαμπρινός ότι θα προσπαθήσετε να φέρετε επιχορηγήσεις στην ένωση .Πως θα το πετύχετε αυτό;
Πισιμίσης : Αυτή η διαδικασία δεν είναι προκατασκευασμένη. Κατά την πορεία βλέποντας και κάνοντας  Το μόνο βέβαιο είναι στην ένωση θα φέρουμε επενδύσεις 
Νικηφόρος  Είσαστε ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που σημαίνει ότι ασχολείστε με την επιχείρηση σας .Είσαστε και περιφερειακός  σύμβουλος  Τώρα θα έχετε αν εκλεγείτε και τα πρόσθετα καθήκοντα του συμβούλου της ένωσης . Θα προλαβαίνετε
Πισιμίσης :Όπου υπάρχει προγραμματισμός τα προλαβαίνεις όλα Και να μη ξεχνάτε ότι είμαστε ένδεκα σύμβουλοι που ήρθαμε οικιοθελώς να προσφέρουμε. Που σημαίνει ότι θα έχουμε καταμερισμό των εργασιών.. Θα οργανώσουμε τις υπηρεσίες  κατά τρόπο τέτοιο που να μη υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα για τις ομάδες. Είναι καιρός να καταλάβουν οι παράγοντες ότι τα γραφεία της οδού Νοταρά είναι δικά τους. Και εμείς όπως πολύ σωστά κατά καιρούς έχεις γράψει  είμαστε οι ενοικιαστές.    
Νικηφόρος :Κύριε Πισιμίση δεν μας μιλήσατε τίποτα για ποδόσφαιρο .
Πισιμίσης :Μα πρώτα πρέπει να κάνουμε οργάνωση και μετά να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του ποδοσφαίρου που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο ως οι πλέον ειδικοί. Και δεν πρέπει να ξεχνάς Νικηφόρε ότι θα είναι η πρώτη φορά αν εκλεγούμε που η Ένωσης θα έχει πρόεδρο έναν ποδοσφαιριστή. Συνεπώς πρέπει να του αφήσουμε να έχει τον πρώτο λόγο σε θέματα ποδοσφαίρου.
Νικηφόρος : Κύριε Πισιμίση ευχαριστώ γι’ αυτή μας την επικοινωνία.               
Πισιμίσης : Και εγώ σε ευχαριστώ αλλά απ’ εδώ και πέρα καλό θα ήταν να βρεις και κάποιον  άλλον να τον ανακρίνεις. Δεν σου κρύβω  ότι είναι ευχάριστο κάποιος να συζητά μαζί σου αλά όχι να με ρωτάς και εγώ να σου απαντώ.
Νικηφόρος Μα η συζήτησης μας ήταν φιλική
Πισιμίσης : Μα οι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικοί  είναι βέβαιο ότι δεν πιάνονται φίλοι .
Νικηφόρος : Μα εγώ είμαι ερασιτέχνης δημοσιογράφος
Πισιμίσης : Τώρα δέσαμε μια και εγώ είμαι ερασιτέχνης  παράγοντας Εύχομαι και οι δυο να παραμείνουμε ερασιτέχνες. του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.      
Σχολιασμός Νικηφόρου
Είναι η δεύτερη φορά που συζητώ με τον Θάνο Πισιμίση την πρώτη μας μίλησε με γενικότητες και την δεύτερη με τοους δικούς του στόχους αν εκλεγεί ο συνδυασμός του. Τον γνώρισα πριν από ένα μήνα  όταν άρχισε η προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη της παράταξης που θα διοικούσε  την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας.
Δεν μπορώ να τον κατατάξω στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχω γνωρίσει  αλλά όμως μου δίνει μια σιγουριά όταν συζητάω μαζί του.
Πιστεύω  ότι άμα η Νέα  Πορεία εκλεγεί ο Θάνος Πισιμίσης θα είναι ένας από αυτούς που θα αφήσει εποχή με τα έργα που θα κάνει γιατί είναι φτιαγμένος να υλοποιεί εκεί που οι άλλοι  βγάζουν κορώνες
Θάνο Πισιμίση
Ο χώρος του ποδοσφαίρου  διαφέρει τελείως απ’ όλους τους άλλους που μέχρι σήμερα έχεις  ζήσει. Οι κόλακες και οι κωλοτούμπες  αφθονούν και δυστυχώς επικρατούν και είναι αυτοί που οδηγούν τους δυνατούς στην καταστροφή. Να προσπαθήσεις  να τους αποφύγεις αν και είναι δύσκολο αφού είναι χρόνια στο κουρμπέτι  Και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχεις για το καλό όχι του ποδοσφαίρου αλλά γενικά της νεολαίας που έχει την ανάγκη να βοηθηθεί από ανθρώπους με την δική σου προσωπικότητα
                                                                                                 Νικηφόρος