12/7/13

Να σταματήσουν να μας παίζουν το σωτήρα της Κορίνθου οι νεκροθάφτες της


.




Πρόεδρος της Γενικής  Συνέλευσης  της Κορίνθου ο αρχιτέκτονας της κατεδάφισης  της

Διαβάζω στην εφημερίδα Πρωινή  «Στην Γ.Σ. της Κορίνθου παρούσα ήταν η νεοεκλεγείσα διοίκηση της ΕΠΣΚ (πλην του Βράκα – Πετρόπουλου). Από τη Νέα Πορεία δυστυχώς δεν υπήρξε κανείς κάτι που σχολιάστηκε δυσμενώς από τους περίπου 80 παρευρισκόμενους».
Και ότι :
Πρόεδρος της Γ.Σ. ομόφωνα ορίστηκε ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΣΚ Μιχ. Τσιχριτζής

Σχολιασμός Νικηφόρου

Χωρίς να είμαι γραφείο τύπου  της Νέας Πορείας δεν μπορώ να μη επαναστατώ διαβάζοντας ότι αυτοί που βρεθήκανε στην γενική συνέλευση δυσανασχέτησαν  από την απουσία των υποψηφίων της Νέας Πορείας Και οι ίδιοι  χωρίς ίχνος ντροπής εξέλεξαν πρόεδρο της συνέλευσης τον άνθρωπο που ευθύνεται που  η ομάδα  της Κορίνθου παρουσιάζει εικόνα πλήρους διάλυσης Ναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής χωρίς  να έχει την οικονομική δυνατότητα και βασιζόμενος σε έναν επενδυτή φάντασμα πήρε την προεδρία της Κορίνθου και από εκεί αρχίζει η διάλυσης της.
Με αποκορύφωμα την χρησιμοποίηση του τιμωρημένου Καφαντάρη που την τιμωρία του την γνώριζε ο πρόεδρος του Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου που ήταν τελευταία ομάδα  στο πρωτάθλημα και δεν την ήξερε  ο πρόεδρος της Κορίνθου που είναι και δικηγόρος και που η ομάδα του ήταν πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.
Και από τότε  αγνοείται ο γενικός αρχηγός της Κορίνθου που μετά τον αγώνα με τον Αίαντα Παραλίας ( που κέρδισε η ομάδα της Κορίνθου  με 3-0 ) δήλωσε « το χθεσινό παιχνίδι πέρασε στην ιστορία» και είχε απόλυτο δίκιο. Και συνέχισε ο κ. Γενικός και καλούσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα με τον Παλευσινιακό.
Και ο μόνος απών ήταν ο κ. Γενικός που ο άνθρωπος ήταν οδηγός του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα. Και τον αντικατέστησε και μπήκε στη θέση του ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής. Και από τότε εξαφανίστηκε από το ποδόσφαιρο ο οδηγός Γενικός αρχηγός  Και κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί για την χρησιμοποίηση του τιμωρημένου παίκτη.
Η  Ε Π Ο τις τιμωρίες τις έστελνε κάθε Παρασκευή  με  ΦΑΧ και ο μόνος που διέθετε ήταν ο κ. Τσιχριτζής στο δικηγορικό του γραφείο  και μόνο σε αυτόν πηγαίνανε.
Αλλά υπάρχει και άλλο ερώτημα αναπάντητο Γιατί κ. Τσιχριτζή αντικαταστήσατε τον προπονητή Παναγιώτη Τζαναβάρα που κρατούσε πρώτη την ομάδα. Αν και έχουν περάσει επτά χρόνια  όχι μόνο δεν έχει δώσει καμία ουσιαστική ερμηνεία γι’αυτό το γεγονός αλλά κατάντησε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο να το διοικεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής που κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν
Μιχάλη Τσιχριτζή
Για την υπόθεση Καφαντάρη πρέπει να απολογηθείτε ή να οδηγήσετε  τον Νικηφόρο στον εισαγγελέα για να απολογηθεί Γιατί άλλη λύση δεν βλέπω.

Παντελής Μπιτούνης

Με ποια αρμοδιότητα κ.Τσιχριτζή κάνατε την συναλλαγή με τον Μπιτούνη που νόμισε ότι ήρθε στην Μπαρτσελώνα. Και γιατί δεν ελέγχατε   τον από εσάς διορισμένο πρόεδρο Παναγιώτη Τσουμάνη  για να μη βάζει αυτές τις υπογραφές στα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και να σκλαβώσει την Κόρινθο;
Και αντί να εξαφανιστεί ο κ. Τσιχριτζής από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο το διοικεί. Και  ψηφίζεται για πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ομόφωνα ο άνθρωπος που δεν έπρεπε να του επιτραπεί η είσοδος στη γενική συνέλευση  Αφού είναι ο πρωταγωνιστής που την έφερε σε αυτή την θέση την ομάδα της Κορίνθου.

Μάριος Σταματάκης ο πανταχού παρών

Είναι ο .άνθρωπος που βρίσκεται στο Δ Σ της Κορίνθου χρόνια πολλά. Που σημαίνει ότι είχε αρχίσει με τον Μιχάλη Τσιχριτζή και συνεχίζει το έργο της διάλυσης της Κορίνθου.
Στην εποχή του Μπιτούνη έγινε πρόεδρος  της Κορίνθου. Όταν μας ήρθε ο Σωτήρας  Μαυρονάσιος  από πρόεδρος έγινε αντιπρόεδρος αλλά όμως και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων  αφού προηγουμένως απέτυχε να εκλεγεί  σε δυο εκλογές  δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λουτρακίου  Περαχώρας αν και έχει την επαγγελματική του έδρα στο Λουτράκι.  Εδώ αποδεικνύεται την δύναμη που έχει η ομάδα της Κορίνθου. Ο κ. Σταματάκης ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Κορίνθου όταν είχαμε από πλευράς  διοίκησης νόθευση  δημοσίων εγγράφων με αποτέλεσμα να πάθει αυτόν τον Πανελλήνιο εξευτελισμό  η Κόρινθος και να υποβιβαστεί. Και ο εκ των πρωταγωνιστών  της κατάστασης αυτής κ. Σταματάκης να μας παρουσιάζεται ως  τελευταίος των ηρωικών παραγόντων  που έχουν μείνει  στο πλευρό της Κορίνθου.
Στη χώρα μας οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των
Αλλά ο κ. Σταματάκης  ήταν και στην διοίκηση Μπεθάνη με βασικό και όχι τυπικό ρόλο αφού τα γραφεία της ομάδας είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του. Και ο Σωτήρας Μαυρονάσος είναι το Μαύρο πρόβατο για τους Κορινθίους και ο κ. Σταματάκης η ελπίδα για να βγει από την δύσκολη θέση  η ομάδα. Εδώ  δεν σηκώνει να γράψεις  ούτε το ανέκδοτο με τον Τοτό γιατί η περίπτωσης όλα τα καλύπτει

Ο Δημήτρης Μπίτζιος και  σωτήρας της Κορίνθου



Γράφει το δημοσίευμα: ενώ ο πρόεδρος . του Ατρόμητου Χιλ. Δημήτρης Μπίτζιος αναφέρθηκε στην ομάδα των παραγόντων που θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση (ουσιαστικά ανακοίνωσε αυτούς που σωστά απέφυγε να ονομάσει ο Γ. Κωστήρης). Φώτης Φόρτης, Γιάννης Βαφειάδης, Κ. Κοντογιαννάκης, Μ. Σταματάκης, Γ. Φουρναράκης, Γιώργος Κωστήρης, Γιώργος Γιαννίκος κ.α. ήταν μερικά από τα ονόματα που ανέφερε ο κ. Μπίτζιος.

Σχολιασμός  Νικηφόρου
Προσωπικά τον κ. πρόεδρο του Ατρόμητου τον γνώριζα  ως έναν άνθρωπο που έχει το δικαίωμα να δυσφημεί το άθλημα του ποδοσφαίρου ( θα ασελγήσει επάνω σε κανένα διαιτητή ) χωρίς να τολμά κανένας να τον καλεί σε απολογία . Να έχει συνεργάτες ανθρώπους υψηλά ισταμένους μέσα στους επιχειρηματικούς κύκλους  ( Φώτης  Φόρτης ) και μέσα στους πολιτικούς χώρους  αφού ο Δήμαρχος Κορινθίων του είπε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ποδοσφαιρικής περιόδου  « Μας έχετε κάνει υπερήφανους  οι δυο ομάδες που θα κάνουν γνωστή την Κορινθία  είναι ο Ατρόμητος  και η Κόρινθος και θα τις στηρίξουμε. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ και να το γιορτάζουμε Ο Μπίτζιος  έχει δώσει και την ψυχή του για την ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια»  αφού όπως γράφει το δημοσίευμα ο κ .Πνευματικός αστειεύτηκε πολλές φορές με τον Δημήτρη  Μπίτζιο.
Και εδώ μου έρχεται στην μνήμη  που ο κ. Πνευματικός δεν είχε τον χρόνο να έρθει στην κηδεία ή στο μνημόσυνο του Γιάννη Στέφα ή να στείλει ένα στεφάνι. Τώρα στο πρωτάθλημα της πλάκας της Δ κατηγορίας ο Ατρόμητος του κ. Μποτζιού τερμάτισε ένατος με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Ναυπλιακό  διεκόπει σε βάρος του Ατρόμητου. Ούτε ο ΑΣτρόμητος μα ούτε και η Κόρινθος μας έκαναν υπερήφανους. Ιδίως η δική σας ομάδα η Κόρινθος μας ρεζίλεψε με τις πλαστογραφίες Πανελληνίως.  Μα και στο τοπικό πρωτάθλημα ο  Ατρόμητος τερμάτισε  όγδοος με 43 βαθμούς  σε απόσταση από την κορυφή  29 βαθμούς. Αυτός που διαλύει τις ομάδες τον καλέσαμε να ηγηθεί της Κορίνθου.  Αλήθεια κ. Τσιχριτζή πως τον αφήσατε και μίλησε αφού δεν είναι μέλος της ομάδας. Μπορεί να μίλησε ως προσωπικότητα του ποδοσφαίρου ή ως συνεργάτης σας  στη γενική συνέλευση. Τώρα ο Γιάννης ο Βαφειάδης πλουτίζει τις γνωριμίες του.
Αλλά ας δούμε τι έχει δηλώσει ο κ.Μπίτζιος ο σεξολόγος
Νέα πυρά Μπίτζιου για την διαιτησία
Μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του για την διαιτησία του Πάγκα στο ματς με τον Ηρακλή Λεχαίου, ο Δημήτρης Μπίτζιος εξαπέλυσε νέα πυρά. Ο πρόεδρος του Ατρόμη­του Χιλιομοδίου τα έβαλε με τον Γιάννη Κακριδή και τους βοηθούς για κάποιες από τις υποδείξεις του στην ισοπαλία με τον ΠΑΟΛ (ρε­πορτάζ σελ. 5), στο Θώδειο, χρη­σιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.
«Μέχρι να γίνει το 0-1 η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Μετά το 0-1 ήταν ένα… μπουρδέλο! Το γκολ της ισοφάρισης του Αποστολάκη ήταν 3 μέτρα οφσάιντ και στο τέλος δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλ­τι πάνω στον Μαρτίνο. Όπως θα μπορούσε να δώσει και ένα πέναλ­τι νωρίτερα στον ΠΑΟΛ. Δεν πάει άλλο αυτό η κατάσταση. Στο τέλος, όμως, θα γ… κανένα και θα με πληρώνει κιόλας. Δεν ξέρω ποιο είναι το σχέδιο τους και τι σκοπό να έχουν, θα μάθω και θα τους ξεσκε­πάσω», δήλωσε ο Μπίτζιος,
Αυτός μάλλον θα είναι ο καινούργιος ηγέτης της Κορίνθου  Η ντροπή έχασε την σημασία της

Θανάσης Σουβατζόγλου


 Διαβάζω στο δημοσίευμα: «ο φίλαθλος Θανάσης Σουβατζόγλου εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι με όλα όσα έχουν συμβεί δεν μπορεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα,»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Γιατί αγαπητέ κ. Σουβατζόγλου αναφέρεστε σε γενικότητες και δεν κατονομάζετε τα γεγονότα που σας ανάγκασαν να πείτε στη γενική συνέλευση ότι απέχετε από τα παιχνίδια της Κορίνθου;
Μόνο η αλήθεια κάνει καλό παντού. Και εσεις επειδή δεν έχετε ανάγκη κανένα είσαστε λεύτερος να μας ΛΈΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ Σας