27/7/13

κύριο Απόστολο Πανούση υιό βουλευτή Λουτράκι.

Όταν έγραφα την επιστολή μου  στον κ. Μαράντο τον κατ' απονομή πρόεδρο ( που σημαίνει χωρίς να είναι μέλος του Ολυμπιακού Λουτρακίου )  δεν γνώριζα το δημοσίευμα του Δημοσιογράφου κ. Δελή στης εφημερίδα Πρωινή. Εκεί σε εκθέτει ανεπανόρθωτα και μάλιστα σε σημείο που να μη μπορείς πλέον να συνεχίσεις  από την  θέση του αρμοδίου για τις δημόσιες σχέσεις τουλάχιστον. Γιατί ένας αναξιόπιστος όπως το δημοσίευμα σε παρουσιάζει δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει  στο πόστο αυτό. Στην επιστολή μου προς τον κ. πρόεδρο του Ολυμπιακού έγραφα ότι ο δημοσιογράφος τα ρεπορτάζ δεν τα κάνει από τα δελτία τύπου των ομάδων αλλά από πληροφορίες που συγκεντρώνει. Που να φανταστώ ότι τα στοιχεία τα πήρε από την αφεντιά σου. Αυτό ούτε ως ανέκδοτο δεν μπορεί να περάσει. Τώρα με το Δελτίο τύπου που έκανες και είχες και την αφέλεια και να το δημοσιεύσεις δυσφημείς μια εφημερίδα και τον επαγγελματία δημοσιογράφο κ. Δελή.
Επειδή ο πατέρας σου μας δίνει πολλές φορές μαθήματα και δια μέσου του τύπου αλλά και της τηλεόρασης καλό θα είναι να τον ρωτήσεις με το δελτίο τύπου που δημοσίευσες εν γνώσει σου  ότι όσα γράφεις είναι ψέματα σε τι αδικήματα έχεις υποπέσει.
Ως εργαζόμενος στην εφημερίδα Πρωινή που με το Δελτίο Τύπου την δυσφημίσατε ως Διοικητικό συμβούλιο  μετά τα στοιχεία που ο κ. Δελής δημοσίευσε  εν γνώσει σας περιμένω την επίσημη διάψευση πριν να προβώ στις νόμιμες ενέργειες.από δημοσιογραφικής πλευράς  Και αν κ. Πανούση Απόστολε δεν τα καταφέρνεις  με τις δημόσιες σχέσεις άφησε κάποιον άλλον που να παραδέχεται τις γκάφες του και να μη προσπαθεί να τις δικαιολογήσει με δελτία τύπου.

Νικηφόρος