7/7/13

Ολυμπιακός Λουτρακίου βρήκε λύση στο πρόσωπο του Δημήτρη Μαράντου;



Ο μήνας Ιούλιος είναι η εποχή που εμφανίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου οι σωτήρες  Και δυστυχώς μέχρι την πρώτη παρέλαση του Οκτωβρίου ψάχνουμε να τους βρούμε Με μοναδική εξαίρεση τον Τέλη τον Βελέντζα  που τα αποκαλυπτήρια έγιναν πριν καν την εκλογή του κ. Τσιχριτζή. Αλλά τον χρησιμοποίησε ως εργαλείο για να πάρει την Κόρινθο και μετά έβαλε στο κόλπο τον Γρανιτσιώτη αλλά χωρίς να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, Αφού ο άνθρωπος είναι σκέτη γάτα .
Και στη συνέλευση της  περασμένης Πέμπτης το σώμα ανέθεσε  την διοίκηση του συλλόγου στον άγνωστο σε μας  αλλά παρήγορο από την άλλη  Δημήτρη Μαράτο που θα θέλαμε από την εφημερίδα αυτή να του γράψουμε δυο λόγια
Τα νέα παιδιά που σήμερα υπάρχουν ως διοικητικό συμβούλιο είναι ότι το ωραιότερο διαθέτει η Κορινθία. Είναι πράγματι ανιδιοτελείς εργάτες με μια εργάτρια την Μαρία  Μίχα που θα ήθελαν να την είχαν όλα τα σωματεία στο συμβούλιο των.
Το Λουτράκι διαθέτει περιορισμένο αριθμό αλλά «προικισμένους» ποδοσφαιρικούς  επαγγελματίες παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Και αυτό μπορώ να σας το αποδείξω με στοιχεία. Από αυτούς θα έχετε μια επιφανειακή και πολιτισμένη αντιμετώπιση αλλά από πίσω θα σου σκάβουν το λάκκο . Και ο λόγος είναι απλός Επειδή αυτοί χρησιμοποίησαν πολλά αλλά ξένα από την τσέπη τους χρήματα και οικτρώς απέτυχαν θέλουν να ακολουθήσουν και οι διάδοχοι των το δρόμο της αποτυχίας. Με μια μικρή διαφορά  Εσείς θα ξοδεύετε και δικά σας εν ώ αυτοί μόνο ξένα . Για να μη τους αδικούμε μερικές φορές δάνειζαν στην ομάδα του Ολυμπιακού από χρήματα που έπαιρναν από το Δήμο και δεν τα έβαζαν στο ταμείο της ομάδας. Και το δάνειο το έπαιρναν πίσω  μόλις η ομάδα είχε ταμείο. Λέμε για τρέλες που δεν έγιναν στις Σεϋχέλες αλλά στο Λουτράκι.  Και όλα αυτά θα μπορώ να σας τα παρουσιάσω . Και κάτι που παραλίγο να ξεχάσω. Με ένα πλαστό πρακτικό που έγραψε ο ηλεκτρονικός λογιστής  κ. Κώστας Λάμπρου που ήταν πρόεδρο της συνέλευσης  με έχουν διαγράψει από μέλος της ομάδας. Χωρίς να με καλέσουν σε απολογία όπως το καταστατικό ορίζει. Μου είπανε ότι είσαστε σοβαρός άνθρωπός. Εύχομαι να αντέξετε τους επαγγελματίες παράγοντες . Και είμαι βέβαιος γιατί δίπλα σας θα έχετε έντιμα παιδιά που θα σας βοηθήσουν Πάντα στη διάθεση σας όχι για το καλό τι δικός σας μόνο αλλά πρωτίστως  της νεολαίας.