31/7/13

Παράγοντες του ποδοσφαίρου της Κορινθίας σοβαρευτείτε



Πληροφορήθηκα  ότι μια ομάδα έκανε πρόταση σε κάποιο παίκτη  της που δεν βρίσκεται και στην πρώτη νιότη μα ούτε και στην δεύτερη και αυτός αρνήθηκε. Και ο λόγος είναι πολύ αστείος. Μια και η οικονομική διαφορά  μεταξύ του παίκτη και της ομάδας ήταν 2.000 ευρώ.
Και ο παίκτης αυτός πρέπει να έχει πάρει πολλά ευρώπουλα από την ομάδα αυτή που ομολογουμένως  έχει προσφέρει  πολλά αλλά με το αζημίωτο.
Πρέπει όλοι οι παράγοντες που σήμερα διοικούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας με την «τσέπη» τους να βγουν και να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Που πρέπει αυτοί που θέλουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί τι εμπόδια συναντάνε. Και εδώ προτιμότερο θα ήταν  να αγωνίζονται με παίκτες που δεν κάνουν παζάρια  και επιθυμούν να παίξουν μπάλα γιατί είναι το σπορ που τους τραβά.
Με αυτούς τους γυρολόγους που βάζουν τα 2.000 ευρώ  πάνω από την φανέλα που φοράνε  προκοπή δεν μπορεί να κάνεις.
Να τον αφήσετε ελεύθερο και να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του αλλά να πείτε την αλήθεια στον κόσμο. Που σημαίνει να γράψετε το όνομα του ποδοσφαιριστή.
Όταν είχα τα οικονομικά στοιχεία του Ολυμπιακού  Λουτρακίου κάποιοι βγήκαν στα ποδοσφαιρικά στέκια και κελαηδούσαν  ότι ο Ολυμπιακός  τους οφείλει αφού δεν έχουν πάρει τίποτα από τα συμφωνηθέντα.
Και τότε έβγαλα στον αέρα πόσα  που πήρανε κάποιοι έβρισκαν την μπάλα με την τρίτη και έπαθαν και αυτοί  την πλάκα τους αλλά και οι φίλαθλοι δεν πίστευαν αυτά που διάβαζαν και πολλοί ήταν αυτοί που με ρωτούσαν αν έγραφα αλήθειες ή υπερβολές. Και τους απαντούσα ότι αν τολμούν ας με διαψεύσουν.   Και ακόμα περιμένω την διάψευση των. Και δυστυχώς και μέσα στους ποδοσφαιριστές ήταν κάποιοι έμμισθοι διοικητικοί παράγοντες που και αυτοί ήταν αδικημένοι αλλά στο προφορικό. Γιατί όταν παρουσίασα στην εφημερίδα και στην τηλεόραση τα ποσά που πήρανε ακόμα τρέχουν για να προλάβουν να κρυφτούν
Επομένως να δώσετε αν χρειαστεί  στην δημοσιότητα πόσα ευρώ έχουν πάρει μέχρι σήμερα γιατί ο κόσμος πρέπει να μάθει πόσο αγαπούν  οι Κορίνθιοι ποδοσφαιριστές τις Κορινθιακές ομάδες.
Είναι καιρός επιτέλους παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να βγάλετε τις μάσκες από κάποιους θέλουν και να τα παίρνουν «χοντρά» και να παριστάνουν τα θύματα.
Και το τραγικό είναι ότι αυτοί κάποτε θα θελήσουν να διοικήσουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Πως όμως να μη θέλουν να παίξουν στην ομάδα την  Κορινθιακή  για μια διαφορά 2.000 ευρώ που στην κυριολεξία η ομάδα αδυνατεί να δώσει,


Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρωινή στις 31.7.13