17/7/13

Να γιατί έγιναν οι εκλογές της ένωσης την πρώτη του μήνα.Ιούλη


Οι εκλογές για  την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας ποτέ δεν έγιναν την πρώτη του μήνα Ιουλίου  Κάποιοι νόμισαν ότι η επίσπευσης αυτή έγινε για να πιαστεί απροετοίμαστη την Νέα Πορεία. Μα και στο τέλος του Αυγούστου να γινόταν η Νέα Πορεία δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αφού για λόγους  ευγένειας  θα δεχόντουσαν οποιαδήποτε ημερομηνία.
‘Όταν υπηρετείς το σαβουάρ βίβρ πρέπει να είσαι σωστός και να δείχνεις κατανόηση ότι και να κάνουν οι απέναντι σου ευρισκόμενοι .
Και να βρίζουν τους συνεργάτες σου. Και να μη υπογράφουν την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής
Οι εκλογές έγιναν την πρώτη μέρα που επιτρέπει το καταστατικό για να προλάβουν την βόμβα που λέγεται  Κόρινθος. Γιατί είναι βέβαιο ότι κανένας Κορίνθιος σήμερα δεν μπορεί να διοικήσει την ομάδα.
Γιατί ελάχιστοι οικονομικά μπορούν αλλά δεν έχουν την διάθεση να χάσουν χρήματα και οι άλλοι μπαίνουν στη μέση για να γίνεται σαματάς
Στο τέλος δεν έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν παρά μόνο  το ανάστημα τους  που ούτε και αυτό είναι ικανοποιητικό.
Σήμερα η ομάδα της Κορίνθου δεν είναι υπό διάλυση αλλά πλήρως διαλυμένη. Αφού μόνο τέσσερις  (4) ποδοσφαιριστές διαθέτει και τίποτα άλλο. Αν λοιπόν οι δυο άπρακτες γενικές συνελεύσεις δεν είχαν αποτέλεσμα και μετά γινόντουσαν οι εκλογές της ένωσης ο κ. Τσιχριτζής θα πάτωνε.  Γιατί εκτός από τον κ. Θάνο Πισιμίση όλοι ακόμα και τα πουλάκια  γνωρίζουν ότι πρωτομάστορας στη διάλυση της Κορίνθου είναι ένας ο Μιχάλης Τσιχριτζής και δεν χωράει επάνω σε αυτό καμία αμφισβήτηση  Πως λοιπόν θα είχε την δύναμη ο κυρ Μιχάλης να παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση της ένωσης όταν η Κόρινθος δεν θα μπορούσε να κάνει διοίκηση. Μας είπε ο κ. Κοντογιαννάκης ( όπως διαβάζω στις εφημερίδες ) ότι θα αναλάβει το Ι Κ Α. Που σύμφωνα με αυτά που είπε ο άμεσος συνεργάτης του κ. Μαυρονάσο  δημοτικός σύμβουλος κ Σταματάκης  η Κόρινθος οφείλει 150.000 στο Ι Κ Α και πρόστιμο ένεκα των πλαστογραφήσεων δημοσίων εγγράφων 100.000 ευρώ. Πιστεύω ότι κανένας σήμερα δεν θα έδινε 250.000 έστω και αν κέρδιζε το Τζόκερ
Μπορεί ο κ. Κοντογιαννάκης να αποτελεί εξαίρεση ή να έκανε λάθος ο δημοσιογράφος που έγγραψε την διοίκηση 
Βέβαια για το χάλι της Κορίνθου φταίει και ο κ. Δήμαρχος που νόμιζε ότι βάζοντας τον Σωτήρα Μαυρονάσο πρόεδρο όλα θα πήγαιναν μια χαρά. Και φτάσαμε στις πλαστογραφίες και διαμέσου αυτών στον Πάνο Μπεθάνη που εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της.  Γιατί κάποιοι και μέσα σε αυτούς και ο κ. Δήμαρχος Κορινθίων  που είδαν το τυρί αλλά δεν είδαν την  φάκα. Με τον Μπεθάνη νόμισαν ότι θα ξεφορτωθούν το μεγάλο βαρίδι που λέγεται Σωτήρας Μαυρονάσος που άμεσα συνδέεται με τον Γιώργο Φαρμάκη που αυτός τον έφερε
Και αντί να κλείσει το χάσμα που δημιούργησε ο Μαυρονάσος ο Μπεθάνης το έφτασε στον πάτο που δεν πάει πιο κάτω.
Και όλα χάλασαν  με αποτέλεσμα σήμερα η Κόρινθος να έχει μόνο χρέη και κανέναν αξιόλογο που να την πάρει στην πλάτη του και να την βγάλει από τον πάτο που σήμερα βρίσκεται.
Και προσπαθούν οι πρωταγωνιστές αυτής της κατρακύλας της ομάδας της Κορίνθου να το παίξουν ακόμα και σωτήρες.
Και να έχει το θράσος ο κ. Τσιχριτζής να πάρει την θέση του προέδρου της γενικής συνέλευσης και να υποσχεθεί ακόμα ότι θα βοηθήσει την ομάδα αλλά δεν μας είπε τον τρόπο . Ενώ γνωρίζουμε πως την οδήγησε στη σημερινή διάλυση.
Βέβαια ο κ. Τσιχριτζής ήξερε ότι παρανόμους γιατί ούτε ο κ. Μπίτζιος  ήταν μέλος; Της Κορίνθου και ούτε ο κ. Φόρτης δεν έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στο νέο Δ Σ της Κορίνθου επειδή είναι αναπληρωματικό μέλος της διοίκησης της ένωσης Και όμως προχώρησε  η διαδικασία αν και υπήρχε δεδικασμένο με τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη. Που δεν μπόρεσε να λάβει μέρος τις εκλογές επειδή δεν ήταν μέλος της Κορίνθου  Με αποτέλεσμα να πάρει την προεδρία ο κ. Τσιχριτζή δια μέσου του κ. Βελέντζα με τα τραγικά αποτελέσματα που σήμερα ζούμε. 
Και ήρθε μετά από  οκτώ χρόνια να χάσουν όλοι δεδικασμένα και αποφάσεις και να γίνε ο κ. Μπίτσιος άξιον μέλος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου για να τον κάνει μέλος της Κορίνθου και στο διοικητικό συμβούλιο μέλος που διεκδικεί και την προεδρία. Τι θα δούνε τα μάτια μας και τι θα ακούσουν τα αυτιά μας
Και εγώ θα επαναλάβω τα λόγια του Τσώρτσιλ « …θα γινότανε μεγάλη μεταρρύθμιση στην πολιτική αν μπορούσε να βρεθεί τρόπος για να απλώνεται η σοφία εξίσου εύκολα με την ανοησία»

Στα λόγια αυτά κάνω μια αλλαγή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ την μετατρέπω σε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ