26/7/13

Το λιβάνι είναι ακριβό και δεν έχω να το αγοράσω



Διαβάζω στην ιδιωτική ιστοσελίδα του κ. Βράκα που όλως τυχαία την πληρώνει ο Ελληνικός λαός αφού ανήκει στην ένωση μια συνέντευξη δήθεν ότι την έδωσε ο κ. επειδής. Και βάζω στοίχημα όλα τα περιουσιακά μου στοιχεία και να τον  κλείσουμε τον κύριο γενικό μέσα σε ένα δωμάτιο και αν μπορέσει να γράψει μια ολόκληρη πρόταση από αυτά που χωρίς ίχνος ντροπής προσπαθεί να περάσει ως δικά του .
Γράφει στην εισαγωγή ο συντάκτης της συνέντευξης. :
Ο σεβασμός της αλήθειας και του δικαιώματος του πολίτη για αντικειμενική, ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφόρηση αποτελεί υποχρέωση όλων των Μέσων και των λειτουργών των. Επειδή ο σεβασμός του δημοκρατικού αυτού δικαιώματος περνάει κρίση αυτή την περίοδο σε συγκεκριμένη εφημερίδα, δημοσιεύουμε την τοποθέτηση το Γ.Γ. της Ένωσης κ. Βράκα, την οποία υπό μορφή συνέντευξης αρνήθηκε να δημοσιεύσει πρωινή εφημερίδα
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Θλίβομαι που την συνέντευξη αυτή την βρήκα στις 24 Ιουλίου του 2013 και μου χάλασε μια εκπομπή στην τηλεόραση αν την είχα στα χέρια μου νωρίτερα . Μιλάει αυτός που παρουσιάζει την δήθεν συνέντευξη του κ. επειδής για σεβασμό στο δημοκρατικό δικαίωμα που δεν είχε .Γιατί δεν ρωτάει αυτόν που μίλησε μαζί του Ο άνθρωπος που δεν έδωσε στοιχεία στο μέλος της εξελεγκτικής επιτροπή κ. Πάγκα για να τα ελέγξει Να ενεργείς τόσο απολυταρχικά και να επικαλείσαι δημοκρατικά δικαιώματα όταν δεν δίνει εξώδικο σε αυτόν που του ανήκει
Και αναφέρεται ο παρουσιαστής της δήθεν συνέντευξη του κ. επειδής στο σεβασμό στην αλήθεια ο κ. επειδής που δήθεν γράφει στη συνέντευξη 

Βράκας Λέει ο αρχηγός της διαφάνειας…... Σε μία εποχή που έχουμε ένα ποσοστό ανέργων τεράστιο είναι πρόκληση να αμείβουν τους διαιτητές με υπέρογκα ποσά ……. (Υπέρογκο θεωρείτε το ποσό των 30 €). Θα θέλαμε να ξέρουμε τι ακριβώς είναι να είσαι, την ίδια εποχή της τεράστιας ανεργίας, προπονητής αμειβόμενος και παράλληλα συνταξιούχος και αμειβόμενος δημοτικός σύμβουλος. Αιδώς Αργείοι. Το μόνο που μπορείτε να πετύχετε με τέτοια πυροτεχνήματα, είναι να διαιρέσετε ποδόσφαιρο και διαιτησία όπως συνέβαινε και κατά το παρελθόν κάτι το οποίο δεν θα το επιτρέψουν οι παράγοντες των σωματείων μας που είδαν να ωφελούνται από την άριστη συνεργασία των δύο.
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Οι τελείες είναι ή τρεις ή μια και όχι μια διμοιρία Επειδή είμαι βέβαιος ότι πλήρως αγνοείς κ. επειδής την φράση «Αιδώς Αργείοι» και υπάρχει φόβος να την μπερδέψεις με τίποτα …Παναργειακό είμαι υποχρεωμένος να σε ενημερώσω .
Την φράση αυτή την αναφέρει ο Όμηρος ( παλιός ποιητής ) όταν κάποιος έβριζε στην Τροία τους Έλληνες και τους κατηγορούσε για επίδειξη δειλίας.
«Αιδώς γαρ εν κακοίσιν ουδέν ωφελεί η γαρ σιωπή τω λαλούντι σύμμαχος» Που σημαίνει το να δείχνεσαι ντροπαλός ανάμεσα σε κακούς δεν ωφελεί καθόλου γιατί η σιωπή η δική σου γίνεται τότε σύμμαχος του κακού που φλυαρεί.
Τώρα γιατί αυτός που έβαλε το όνομα σου κάτω από αυτά που ο ίδιος έγραψε χρησιμοποίησε το ιστορικό Αιδώς Αργείοι πρέπει να πας να το βρεις και να τον χαστουκίσεις αφού η φράσης του Όμηρου την αφεντιά σου ζωγραφίζει.
Τα αίσχη που έχουν γίνει στο χώρο της διαιτησίας εσένα έχουν ως πρωταγωνιστή.
Η δαπάνη της διαιτησίας δεν είναι 30 ευρώ αλλά 150 ευρώ για αγώνες πρώτης κατηγορίας 130 ευρώ για αγώνες Α 2 κατηγορίας και 100 ευρώ για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Βέβαια αυτά υπολογίζονται κατά μέσο όρο και αφορούν τοπικά πρωταθλήματα.
Τώρα θα περιμένεις 10 μέρες για διαπιστώσεις αν θα είσαι γενικός ή χωρίς χαρτοφυλάκιο.
Το μόνο βέβαιο είναι ένα Ο Νικηφόρος θα είναι και πάλι απέναντι στην εξουσία. Γιατί το λιβάνι είναι ακριβό και δεν έχω για να το αγοράσω.
.Ο συνταξιούχος δεν έχει μισθό . Και μπορείτε να μου πεις κ. επειδής ποια ομάδα εδώ και 20 μήνες προπονούσε ο Παναγιώτης Λαμπρινός; Αιδώς κ. Βράκα. 
Και είσαι τυχερός που απέναντι σου έχεις τον Παναγιώτη που είναι επικίνδυνα ...ευγενής.