6/7/13

Έλληνας σημαίνει να αισθάνεσαι και να αντιδράς κατά ένα ορισμένο τρόπο τίποτα άλλο. Είναι μια λειτουργία που έχει άμεση σχέση με το δράμα του Σκότους και του Φωτός που παίζουμε όλοι μας εδώ σ’ αυτή την γωνιά της υδρογείου Οδυσσέας Ελύτης

Η θρασύτητα σας κ. Τσιχριτζή μέτρημα δεν έχει


Όλα σ’ αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή
                            Γιώργος Σουρής

Γυρίζω συνεχώς και εξετάζω όλα αυτά που συμβαίνουν και απορώ με το θράσος του ανθρώπου που ονομάζεται Μιχάλης Τσιχριτζής να θέλει να είναι πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας.
Και ας αρχίσουμε από την ομάδα της Κορίνθου που είναι αυτός ο πρωταγωνιστής για την σημερινή αθλία κατάσταση που βρίσκεται. Και αν διαλυθεί πρέπει να γράψουν ως πρωταίτιο  τον κ. Μιχάλη.
Και  ας έρθουμε στην διοίκηση της Ε Π Σ Κορινθίας που εκεί πλέον  αυτός και οι συνεργάτες του έχουν μετατρέψει  την οδό Νοταρά αριθμός 48 όπως είναι το Βατικανό στην Ρώμη.
Έχω υποβάλει αναρίθμητες αιτήσεις και απάντηση δεν έχω πάρει σε καμία. Να υπάρχει καταγγελία από εν ενεργεία σύμβουλο ότι  δεν του επιτρέπουν να διαβάσει τα πρακτικά και κανένας να μη κοκκινίζει
Αλλά για να κοκκινίσεις από ντροπή μέσα σου πρέπει  να έχεις φιλότιμο.
Ντροπιάσατε με τον χειρότερο τρόπο κάθε έννοια δικαιοσύνης όταν αφήνετε έναν υβριστή να αλωνίζει τα γήπεδα  και όχι μόνο δεν τολμάτε να τον καλέσετε σε απολογία αλλά τον χρησιμοποιείτε  μαζί με τους μπράβους του προς εκφοβισμό των μελών της γενικής συνέλευσης και των ομιλητών. Γιατί τι θα μπορούσατε να πείτε στην συγκεκριμένη δική μου κατηγορία για την μη κλήση σε απολογία του κ. προέδρου του Ατρόμητου που όπως αποδείχτηκε είναι  το πρωτοπαλλήκαρο σας.
 Και όταν κάποιος πρόεδρος ενός φορέα έχει ανάγκη την δύναμη των τραμπούκων  για να κρατηθεί στην εξουσία τότε εις την Ε Π Σ Κορινθίας επικρατεί όχι πολίτευμα αλλά η δύναμη της γροθιάς  Βέβαια αυτά του είδους τα πολιτεύματα υπήρχαν στην εποχή την λίθινη
Διαλύσατε την διαιτησία με αποτέλεσμα οι διαιτητές να χωρίζονται σε ομάδες. Με μια μικρή διαφορά. Εδώ δεν έχουμε ότι ομάδες μέσα στις τάξεις των διαιτητών αλλά ο διαιτητής  θα διαιτητεύσει έναν συγκεκριμένο  αριθμό αγώνων μιας ορισμένης  ομάδας. Τώρα αυτή η επιλογή γιατί γίνεται εσείς που εφαρμόζετε το μέτρο μάλλον θα ξέρετε.
Επειδή ο κ. Β. Αστερής τόλμησε και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Πέλοπα Κιάτου ( που επί σειρά ετών πρόεδρος ήταν ο κ. επειδής) δεν ξανά χρησιμοποιήθηκε σε αγώνα του Πέλοπα. Αυτός λέγεται άμεσος εκβιασμός προς τους άλλους διαιτητές σαν να του λέει ο κ. επειδής όποιος πειράζει τον Πέλοπα δεν ξαναβλέπει  το γήπεδο του  Κιάτου και ούτε τον Πέλοπα σε όποιο γήπεδο και να παίζει.
Υπερασπίστηκε η ένωσης τον  διαιτητή Μιχάλη Καρσιώτη που κακοποίησε σε βαθμό κακουργήματος την αλήθεια στον αγώνα Ελλάς Βέλου – Πέλοπα.
Γονατίσατε οικονομικά  τα σωματεία για να ικανοποιήσετε τους διαιτητές και μέσω αυτών να περνάτε την γραμμή σας. Και να τολμά ο δημοδιδάσκαλος από Ταρσινά να λέει μέσα στο κοινοτικό κατάστημα  του χωριού του και παρουσία  πολλών ανθρώπων ότι πρέπει να ψηφίσουμε τον κ. Τσιχριτζή γιατί στον αγώνα με το Ζευγολατιό  αν και τραυματίσαμε τον διαιτητή δεν μας τιμώρησε. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε την πειθαρχική επιτροπή προς άγρα ψήφων.
Χρησιμοποιήσατε τις βραβεύσεις για να πάρετε ψήφους γιατί κάποιοι δεν είχαν απολύτως τίποτα κάνει  για να βραβευθούν.

Κύριε Τσιχριτζή

Όπως με στοιχεία έχω αποδείξει απ’ όπου περάσατε διαλύσατε τα πάντα. Και όμως επιμένετε να θέλετε να συνεχίσετε το καταστρεπτικό σας έργο. Αν και χάσατε στις εκλογές βρήκατε τρόπο να ισοφαρίσετε χωρίς όμως να σκοράρετε. Αυτό σημαίνει ικανότητα. Όπως και να διευθύνεις μπράβους και να τους παντρεύεις με αστυνομικό υπάλληλο που είναι και αθλητικός δικαστής  και για τον λόγο αυτό  υπερασπίστηκε την συνάδελφο του δικαστίνα  όταν ο Μιχάλης Πρωτόπαππας πήγε να την σχολιάσει.
Και είδα το δέσιμο των μπράβων με τον εκπρόσωπο της πολιτείας και μου έφυγε το τσερβέλο.
Μόνο  γι΄αυτή την επιτυχία σας  πρέπει να είσαστε υπερήφανος, 
Αλλά όμως το δυστυχισμένο Κορινθιακό ποδόσφαιρο τι σας φταίει και δεν το αφήνετε να αναπνεύσει;
Αναλογιστείτε τα κακά που έχετε κάνει και είναι καιρός να αποσυρθείτε από το χώρο του ποδοσφαίρου. Μερικές φορές μια παραίτηση προσφέρει πολλά περισσότερα από μια εκλογή.