15/7/13

Όμορφος κόσμος ηθικός Αγγελικά πλασμένος Διονύσιος Σολωμός


Διαβάζω σε κάποιο μπλοκ


«Μέσα από τη Γενική Συνέλευση της Κορίνθου εξελέγη η νέα διοίκηση του συλλόγου, που αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Ο Γιώργος Κωστήρης δεν πήρε τις εγγυήσεις που περίμενε, προκειμένου να βγει μπροστά και να αναλάβει την προεδρία ωστόσο, θα συμμετέχει στη νέα διοίκηση. Μαζί και οι Φώτης Φόρτης, Γιώργος Φουρναράκης, Δημήτρης Μπίτζιος, Γιώργος Γιαννίκος, Κωνσταντίνος Κοντογιαννάκης (γιος), Μάριος Σταματάκης, Νίκος Αντωνόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου.
Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αλήθεια έτσι θα πάει μπροστά το ποδόσφαιρο στο νομό μας; Μπορεί να είναι στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του ιστορικού Δήμου Κορινθίων με έναν άνθρωπο που δηλώνει στις εφημερίδες ότι θα αναγκαστεί να ασελγήσει επάνω σε διαιτητή που τους αγώνες τους έχουν κάνει μπορντέλο . Και μέσα σε μια γενική συνέλευση ο αξιότιμος κ. Μπίτζιος όταν μιλούσα από το Βήμα της συνέλευσης και αυτός ευρισκόμενος στην πλατεία της αίθουσας του εργατικού κέντρου Κορίνθου για να καλύψει τον κ. Τσιχριτζή για να μη απαντήσει σε ερώτηση δική μου με πρόσταξε να του κουνήσω το πέος του;
Και ερωτώ τον κ. Σταυρέλη τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων τι θα μπορεί να συζητήσει με τον κ. Μπίτζιο Και αυτές οι στροφές του Σολωμού μήπως και έχουν γραφτεί γι’ αυτές τις περιπτώσεις; :

Όμορφος κόσμος ηθικός
Αγγελικά πλασμένος .


Μα θα έχουμε θέμα ή μπορώ να υποστηρίξω θέματα με αυτή την απίθανη συνύπαρξη. Κρίμα γιατί πίστευα και αυτό είναι τραγικό για μένα ότι ο μεγαλωμένος με τα κύματα του Αιγαίου άξιζε καλύτερης τύχης. Πιστεύω ότι κάποιος ήθελε να του κάνει κακό και το πέτυχε. Προσεύχομαι να έχουν κάνει λάθος οι δημοσιογράφοι στα ονόματα. Γιατί αν η πληροφορία είναι ακριβής τότε ούτε στραβός είναι ο γιαλός μα ούτε και στραβά αρμενίζουμε αφού καν δεν υπάρχει γιαλός. ,

Φόρτης –Μπίτζιος το δίδυμο της αποτυχίας. 

Βέβαια το ντουέτο αυτό έχει προϊστορία και είναι δοκιμασμένο για την αποτυχία του Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συνυπάρξει και πάλι αλλά τώρα στην Κόρινθο Νέοι ορίζοντες νέοι αγώνες τώρα από την κωμόπολη μεταφερόμεθα στην πρωτεύουσα. Άλλο να υβρίζεις στο Χιλιομόδι και να μένουν τα ωραία και διδακτικά στα χωριά και στα λαγκάδια. Και άλλο να βρίζεις στην πολιτεία που εκεί θα το πάρει ο διαιτητής και θα το γράψει στο φύλλο του αγώνα και θα το διαβάσουν από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο. Άλλο σουξέ έχεις όταν θα μάθουν ότι στην Κορινθία υπάρχει κάποιος εκλεκτός παράγοντας που απειλεί με σεξουαλική κακοποίηση διαιτητή και άλλο η μαγκιά μένει επί τοπικού επιπέδου. Που στην κυριολεξία πάει χαμένη
Και το σπουδαίο ότι αυτός ο εκλεκτός παράγοντας συνεργάζεται με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου της πρωτεύουσας του νομού Κορινθίας.
Αφού πρώτα διέλυσε τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου το δίδυμο της αποτυχίας αφού δεν μπόρεσε να τον κρατήσει στο πρωτάθλημα της πλάκας που είναι αυτό της Δ κατηγορίας την επόμενη χρονιά οδήγησαν την ομάδα αυτή στην όγδοη θέση του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας με 29 βαθμούς διαφορά από τον πρώτο. Ένα τέτοιο ντουέτο της αποτυχίας ποια ομάδα δεν θα το απόφευγε Μόνο η Κόρινθος που δέχτηκε όμως και έναν Μιχάλη Τσιχριτζή που χρησιμοποίησε τιμωρημένο ποδοσφαιριστή για να μηδενιστεί και να χάσει το πρωτάθλημα. Και αυτή η σπουδαία του ενέργεια του έδωσε πόντους και οι παράγοντες των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού μας να τον ψηφίσουν πρόεδρο της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας και ΠΡΟΕΔΡΟ της γενικής συνέλευσης της ομάδας που ήταν ο πρωτομάστορας της διάλυσης της Και όπως έλεγε παλιά η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη Ευτυχείτε . Και εγώ θα συμπλήρωνα από Στιμάγκας μέχρι Σοφικό. Επιλογή των ονομάτων έγινε τυχαία και όποιος τα συνδέει με γεγονότα δεν είναι σωστός αλλά ονειροπόλος Αφού το ποδόσφαιρο κέρδισε την πολιτική κατά την ρήση του κ. Μιχάλη και κανένας δεν απαντά από την άλλη πλευρά του λόφου. Μάλλον για να μη επιδεινώσουν την ήδη ταραγμένη ατμόσφαιρα.. Μα η Νέα Πορεία έχει υποσχεθεί στους δυνατούς ότι θα εφαρμόσει τα λόγια του Ευαγγελίου. Αν κάποιος σε χαστουκίσει το ένα μάγουλο να γυρίσεις και το άλλο.
Οι καλοί τρόποι από μέρους του κ. Πισιμίση διδάσκουν ακόμα και στην αίθουσα του εργατικού κέντρου με Σερίφη τον κ. πρόεδρο του Ατρόμητου Χιλιομοδίου Γιατί δεν μας έδειραν με την συνεργασία αστυνομικού υπαλλήλου αυτό οφείλετε στην διαγωγή αρίστη που έδειξαν οι ηγέτες της μιας παράταξης .
Σωτήρας Μαυρονάσος άλλος εκλεκτός παράγοντας που νόμισε ότι οι ομάδες διοικούνται με μαγκιά και τίποτα άλλο.
Και όταν στο γήπεδο του Σολωμού παρουσία μεγαλοπαραγόντων της ένωσης με απειλούσε με ξυλοδαρμό όλοι γελούσανε για τι παθαίνω εγώ αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν κάτι πολύ απλό. Τι θα πάθαινε η Κόρινθος με έναν πρόεδρο που τον στήριζε η πλειοψηφία του Δήμου Κορινθίων Γιατί το αδίκημα της πλαστογραφίας δημοσίων εγγράφων μπορεί να έχει φυσικό αυτουργό τον Σωτήρα Μαρονάσο αλλά έχουμε και τους ηθικούς που είναι αυτοί που τον στήριξαν για να πάρει την διοίκηση αλλά και αυτοί που συνεργαστήκανε από το πόστο του συμβούλου.
Παναγιώτης Μπεθάνης : Προσπάθησα να λύσω το μυστήριο πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που ζει στην Βοστώνη και έχει γεννηθεί στα Οινόφυτα να θέλει να κάνει μεγάλη την Κόρινθο χωρίς να διαθέτει και τα ανάλογα προσόντα ( Διοικητικά και οικονομικά).Και όταν τα έγραφα με λοιδορούσανε και ορισμένοι ήταν πιο επιθετικοί με απειλούσανε με ραβδί. Και ενώ όλοι πίστευαν ότι ήρθε ο Ωνάσης στην Κόρινθο εγώ και έγραφα και έλεγα ότι ο άνθρωπος είναι στεγνός. Είχε την υποστήριξη όλων εκτός από μένα. Και το σπουδαίο ότι με απειλούσε με μηνύσεις ο άνθρωπος που χρωστούσε όλους τους παίκτες.

Μάριος Σταματάκης και πάλι σύμβουλος.

Διαβάζω σε ένα μπλοκ : Ο Μάριος Σταματάκης, αναφέρθηκε στα χρέη που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τα οποία ανέρχονται σε 150.000 οφειλές στο ΙΚΑ, 60.000 περίπου από προσφυγές παλιότερων ετών, 100.000 από το πρόστιμο λόγω των πλαστογραφιών που οδήγησαν την Κόρινθο σε υποβιβασμό, αλλά και 1500 στην εφορία.
Και αυτά να τα ανακοινώνει ένας άνθρωπος που είναι εκ των πρωταγωνιστών της δημιουργίας των οφειλών αυτών. Γιατί όταν πήγα να πω αλήθειες στην Γενική Συνέλευση της Κορίνθου τον Νοέμβριο του 2009 ο κ. Αθανάσιος Περαχωρίτης παλαίμαχος παίκτης της Κορίνθου από κάτω φωνασκούσε γιατί με τα στοιχεία που έδινα θα έκανα κακό δήθεν στον Σκαρμούτσο που είχε συμβόλαιο κάνει ως παίκτης αγωνιζόμενος σε πρώτη εθνική κατηγορία. Και βρήκε ευκαιρία ο κ. Φαρμάκης και με κατέβασε από το βήμα για να ανοιχτεί ο δρόμος και να πάρει την Κόρινθο ένας άνθρωπος πέρα για πέρα ακατάλληλος.ο Σωτήρας ο Μαυρονάσος
Και είμαι ο μοναδικός ερασιτέχνης δημοσιογράφος που αυτό το έχω γράψει σε συνέχειες με αποτέλεσμα να με απειλήσει και αυτός ότι θα με δείρει.
Για τις πλαστογραφίες του Μαυρονάσου ακεραία την ευθύνη έχει ο κ. Μάριος Σταματάκης που ήταν όπως μας είπε ο κ. Φιλιππακόπουλος και αυτός μέλος του τότε Δ Σ που έκανε τις πλαστογραφίες δημοσίων εγγράφων αλλά όχι στους συμβούλους τους δυνατούς όπως ο κ. Μάριος. Για να χρωστάς σε μια ομάδα τρίτης κατηγορίας Ι Κ Α 150.000 σημαίνει ότι ποτέ δεν πλήρωσες. Και εκεί κ. Σταματάκη παραιτήστε
Αλλά εδώ δεν έφυγες στην εποχή Μπιτούνη που υπάρχουν συμβόλαια που κατέστρεφαν την Κόρινθο. Και δεν το έκανες γιατί είχες βάλει στόχο να γίνεις δημοτικός σύμβουλος όπως και έγινες Και όμως εσύ και αρκετοί σαν την λεβεντιά σου αποδεδειγμένα ζημίωσαν ποικιλοτρόπως την ομάδα της Κορίνθου για να πάρουν αξιώματα .
Όλοι γνωρίζατε ότι ο πλέον ακατάλληλος για την θέση του προέδρου ήταν ο κ. Μαυρονάσος και όμως μόνο εγώ και το έγραψα αλλά και το είπα Και φτάσαμε σήμερα η Κόρινθος να οφείλει αυτά τα τεράστια ποσά που την οδηγούν στην διάλυση

Τι πρέπει να γίνει με την Κόρινθο

Να βρεθεί μια προσωπικότητα που θα εμπνέει και δεν χρειάζεται να είναι και οικονομικά δυνατός Αν είναι αποδεκτός από την κοινωνία θα μπορέσει να μαζέψει κόσμο που θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα.
Καλή είναι η επιλογή του Νίκου Σταυρέλλη που είναι αποδεκτός από το σύνολο του κόσμου αφού προσωπικά δεν έχω ακούσει κανέναν να καταφέρεται εναντίον του. Αλλά όμως θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον κ. Μπίτσιο που μόλις ανοίξει το στόμα του μηδενίζει τα πάντα.
Η Κορινθία ποδοσφαιρικά αποτελεί την πιο καλή πιάτσα . Γιατί είχε να παίξει με τρεις μεγάλες ομάδες του κέντρου. Τον Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό και την Α Ε Κ. Στο δε πρωτάθλημα της εθνικής κατηγορίας της ποδοσφαιρικής περιόδου 1979-80 ήρθε 10η σε εισπράξεις κόβοντας 126.000 εισιτήρια που σήμαινε 8500 εισιτήρια σε κάθε αγώνα
Επομένως οργάνωση χρειάζεται και ανθρώπους αποδεκτούς από την κοινωνία. Τα άλλα όλα είναι ημίμετρα που οδηγούν στο άνοιγμα του χρέους προς τρίτους και τίποτα άλλο.