20/7/13

Έγιναν δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της Νέας Πορείας και όλο κλαίνε …τα παπαγαλάκια που είχαν πιάσει στασίδι στην ένωση


Νομικοί δεν είμαστε. Πολιτικοί δεν είμαστε.
Άνθρωποι του ποδοσφαίρου μετά την ανάθεση της προεδρίας της Κορίνθου στον κ. Μπίτσιο  αδυνατούμε να ισχυριστούμε ότι είμαστε. 
Οι εκλογές για την ανάδειξη της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας έγιναν δυο φορές  για να το ευχαριστηθεί  πρώτα απ΄όλους ο Μιχάλης ο Τσιχριτζής που ανέτρεψε τον επί τριάντα πέντε (35) χρόνια έναν πρόεδρο Σπύρο Νίκα που κρατούσε στα αλώνια την Κόρινθο γιατί έκανε αντιπολίτευση στον Γκαγκάτση που με συνέντευξη του υποστηρίζει ο κ. Δημήτρης Γκρούτσης αυτός έβγαζε τους πρωταθλητές. 
Και μετά τον θρίαμβο του ο κ. Τσιχριτζής αν και δικηγόρος άρχισε να μοιράζει αξιώματα. χωρίς να έχει την ανακήρυξη του από το πρωτοδικείο . Ήταν βέβαιος ότι τα ασφαλιστικά μέτρα της Νέας Πορείας ήταν για τον γάιδαρο καβάλα όπως λένε στο χωριό μου.
Και μάλιστα ο κ. επειδής αυτός ο ανιδιοτελής εργάτης του ποδοσφαίρου  σε μια τραγική στιγμή που εγώ νόμισα ότι βρισκόμουνα στην Επίδαυρο και μάλιστα σε ξέσπασμα όπως θα έκανε η Κατίνα Παξινού. Τον θυμόσαστε όταν ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και έκανε τις βρύσες που χρόνια αμέτρητα είχαν να δούνε νερό να τρέχουν τόσο συνγκίνησε τους παραβρισκόμενους  που κάποιος πρότεινε να του κάνουν έρανο για να μπορεί να πληρώνει τα 15.000 ευρώ που θέλει για να μπορεί να έρχεται από το Κιάτο. Τόσο παραμύθι προσπάθησε να περάσει ο άνθρωπος και μάλιστα σε μερικούς που  είναι επαγγελματίες παράγοντες. Γιατί όπως μου είπε επαγγελματίας που έχει πρατήριο καυσίμων  με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε να κάνει την διαδρομή Κιάτο Κόρινθο όχι τέσσερα χρόνια αλλά δέκα  ο κ. επειδής . Και όμως είδατε θυσία συνεχίζει ο κ. επειδής και πάλι να είναι γραμματέας της ένωσης αλλά τώρα θα έχει βοηθό το κ. Γιάννη Γεροβασίλη τον άρχοντα των φύλλων αγώνων που κάποτε θα διαβαστούν σωστά και τότε να δούμε τι απαντήσεις θα δώσει ο κ. Λιμενικός. Γιατί υπάρχει μια έκθεση συμπληρωματική ενός διαιτητή που εκθέτει ανεπανόρθωτα τους πάντες και τα πάντα. Εκεί ο κ. Μπεκιάρης γράφει ότι ο πρόεδρος των προπονητών του είπε ότι είναι στημένος από την ένωση για να σφυρίζει εναντίον του. Τώρα θα μου πείτε ότι ο κ. πρόεδρος των διαιτητών δεν τιμωρήθηκε που έβριζε χυδαία τους …παίκτες του .
Μα σήμερα που βρισκόμαστε στην εποχή Μπίτσιου  όλα από εδώ και πέρα θα δικαιολογούνται όλα αφού το ποδόσφαιρο πλέον της Κορινθίας βρίσκεται σε επίπεδο …δαπέδου!!!
Κάποιοι δημοτικοί  άρχοντες που νομίζουν ότι μπορούν να το παίζουν αμέτοχοι στις εκλογές της ένωσης θα τους αποδείξω από το μπλοκ μου πόσο …άψογοι ήταν στις εκλογές. Που επιστράτευσαν ακόμα και …νερουλάδες για να κερδίσει στις δεύτερες εκλογές η Αναγέννησης ( για μας Μεσαίωνας)  του Κορινθιακού ποδοσφαίρου .
Δεν είναι τυχαίο που το γλέντι της Ε Π Ο έγινε στην Κορινθία. Και μάλιστα σημασία έχει και που έγινε.
Και κανένας δεν ζητά ευθύνες για τις πλαστογραφίες που έγιναν  στην ομάδα της Κορίνθου που το πρόστιμο έχει φτάσει τα 100.000 ευρώ.
Και έχουμε το νούμερο 2 στην διοίκηση του Σωτήρα  Μαυρονάσο τον κ. Μάριο Σταματάκη να είναι γενικός γραμματέας στη νέα διοίκηση – νέα εποχή  υπό τον κ. Μπίτσιο. Κάποτε θα βρεθεί κάποιος αρμόδιος να  ρωτήσει  τον κ. Πνευματικό  το πρόστιμο ποιος  θα το πληρώσει ; Γιατί ο κ. Μαυρονάσος εκλεκτός του κ. Γ. Φαρμάκη ήταν και ο κ. Σταματάκης δημοτικός σύμβουλος όταν «στενά» συνεργαζόταν με τον Σωτήρα.
Και έρχεται μια δικαστική απόφαση και κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της Νέας Πορείας και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη  που θα δικάσει επί της ουσίας η Δικαιοσύνη όλα τα παραπάνω ανατρέπονται προσωρινός. Και επειδή στην χώρα μας έχουμε ότι τίποτα δεν είναι μονιμότερο του προσωρινού κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Όταν κλείνουν τα ματάκια τους να μετράνε  προβατάκια και να είναι βέβαιοι ότι θα τους παίρνει ο ύπνος.