6/3/13

Είναι ευκολότερο να πολεμάς για τις αρχές σου παρά να ζεις σύμφωνα με αυτές ALFRED ADLER


Ο διαιτητής δεν σεβάστηκε την Ιστορία του Πανιωνίου

Παρακολούθησα τον αγών μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και Πανιωνίου και ο διαιτητής Ντίτσος νόμισε ότι ο Πανιώνιος συγκρινόμενος με τον ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ανύπαρκτη και μπορεί να εγκληματεί σε βάρος του. Και όμως ο άνθρωπος δεν πρέπει να έχει διαβάσει την ιστορία του Πανιωνίου μια και η Πρέβεζα που έχει ως έδρα είναι και μακριά από την Νέα Σμύρνη αλλά και πολύ μακρύτερα από την Σμύρνη που έχει ως τόπο καταγωγής ο Πανιώνιος.
Γιατί κ. Διαιτητή δεν μπορείς να σφυρίζει πέναλτι και να μη αποβάλεις τον κ. Κατσουράνη που εμποδίζει τον ποδοσφαιριστή  του Πανιωνίου να επιτύχει τέρμα αν και βρίσκεται σε προφανή θέση  
Και το τραγικό της υπόθεσης ο Κατσουράνης  στη συνέχεια να πετύχει τέρμα ενώ έπρεπε να ήταν στα αποδυτήρια και όχι στον αγωνιστικό χώρο.
Μα τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε από τους επίλεκτους διαιτητές του αξιότιμου κ. Δούρου .

Αγνοείται ο Γιώργος Δασκαλόπουλος


Από την 18 αγωνιστική που διαιτήτευσε τον αγώνα Ολυμπιακού – Γιάννινα έχει να σφυρίξει ο Γιώργος Δασκαλόπουλος. Ευχόμαστε να μη έχει πέσει σε δυσμένεια αφού οι μέχρι σήμερα διαιτησίες του ήταν καλές χωρίς να υπάρχουν διαμαρτυρίες. Εξάλλου εδώ διαιτητεύει ο Αρετόπουλος και ο Δημητρόπουλος που έχουν σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών. Το ότι δεν χρησιμοποιείται στα τοπικά πρωταθλήματα είναι φυσιολογικό. Αυτοί που διοικούνε ουσιαστικά και όχι τυπικά το ποδόσφαιρο στο νομό μας δεν τον «πάνε».

Ο κ. Καραμελίδης πρέπει να παραιτηθεί

Όπως όλοι γνωρίζουμε πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας ο κ. Καραμελίδης με το γλυκό όνομα. Και η ομάδα της Βέροιας ανήκει στο νομό αυτό. Και είναι πασίγνωστο ότι παλεύει να κρατηθεί στην κατηγορία . Το παραμικρό λάθος του διαιτητή θα το χαρακτηρίζουν οι αντίπαλοι της ομάδας της Βέροιας ότι θα είναι σκόπιμο.
Και ατράνταχτο παράδειγμα ήταν η μη διακοπή του αγώνα Βέροιας Άρη Θεσσαλονίκης που ο διαιτητής Παππάς δεν τόλμησε να εφαρμόσει τον κανονισμό.