11/3/13

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο… Καντάς


.

Όταν όλα αυτά εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε μας χαρακτήριζαν ότι είμαστε εχθροί της Κορίνθου . Και τώρα που η δικαίωσης μας είναι ατράνταχτη οι απέναντι μας ευρισκόμενοι δεν τολμούν να εμφανιστούν στο προσκήνιο και ως αρουραίοι παραμένουν στα παρασκήνια και νομίζουν ότι εκεί θα τους αφήσω.
Ο Θανάσης Περαχωρίτης προπονητής του Τεγεάτη Αθικίων και ταυτόχρονα και σύμβουλος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας αν και το καταστατικό το απαγορεύει
Παραιτείται από σύμβουλος χωρίς η ένωσης να απολογηθεί γι’ αυτή την παρανομία( να ήταν η μοναδική θα είμαστε υπερήφανοι) συνέχισε να διοικεί και όλες οι αποφάσεις που ήταν παρών ο κ. Περαχωρίτης με την διπλή του ιδιότητα να είναι νόμιμες.
Μετά γίνεται Γενικός αρχηγός ο κ. Θανάσης της Κορίνθου μαζί με τον κ. Καράγιωργα και με τον κ. Καρασταμάτη. Τρεις γενικούς αρχηγούς δεν έχει καμία ομάδα στον κόσμο.
Επειδή όμως τα αξιώματα τα έδινε πολύ εύκολα ο κ. Μπεθάνης και ταυτόχρονα ή τα έπαιρνε ή τα γελοιοποιούσε με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι να αναγκάζονται εις παραίτηση. Στην κατηγορία αυτή  ανήκουν και οι γενικοί αρχηγοί που αναγκάστηκαν να παραιτηθούνε.
Το ίδιο έκανε και ο προπονητής Καντάς  που ήρθε στην Κόρινθο για να γεράσει  ( λόγια του κ. Μπεθάνη) που αναγκάστηκε να παραιτηθεί .
Και  επειδή δεν ήθελε να κάνει παρέλαση την 25 Μαρτίου  με την Κόρινθο ο κ. Αντωνίου άλλος ισοβίτης προπονητής ( σύμφωνα με τους χαρακτηρισμούς του εκ Βοστόνης προέδρου) παραιτήθηκε
Και έτσι καλέσανε τον κ. Καντά που κατά πληροφορίες μας έβαλε όρους και μάλιστα δυσβάστακτους για να αναλάβει. Αλλά και από την άλλη το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο άπειρος κ. πρόεδρος για να πάρει προπονητή τον νεαρό Καντά και αυτό …δυσβάστακτο.
Και μεταξύ των δυο κακών ο Καντάς ήταν μεγαλύτερο ο πονηρός κ. Μπεθάνης τον όρισε προπονητή χωρίς να προβλέψει την αντίδραση των φανατικών οι οποίοι του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.
Και έτσι ανέλαβαν να οδηγήσουν την ομάδα της Κορίνθου στον Ταύρο ο γυμναστής Νούλας και ο παραιτημένος  Θανάσης Περαχωρίτης.
Με αποτέλεσμα η ομάδα να χάσει από τον Φωστήρα μόνο με 1-0.
Και εδώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Φωστήρας απέκλεισε από το κύπελλο τον Πανιώνιο και παλαιά τον ονόμαζαν φονέα των γιγάντων.
Αυτή είναι η εικόνα της σημερινής Κορίνθου που σημαίνει ένα σκαλοπάτι πριν από την διάλυση. Γνωρίζω ότι θα χαρακτηριστώ και πάλι εχθρός της Κορίνθου και δεν θα είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία φορά. Και αυτό δεν με φοβίζει γιατί υπηρετώ την αλήθεια .
Γνωρίζω ότι θα δυσαρεστήσω πολλούς από αυτούς που αγαπούν την ομάδα και την οδηγούνε εδώ στην πλήρη ανυπαρξία.