29/3/13

Ένα χαστούκι από τον Βασάρα στον κ. Σαρρή και την παρέα του




Τον  Βασάρα πήγαν να τον φάνε από την Ελληνική διαιτησία και το κατόρθωσαν. Και καλά να πάθει  αφού νόμισε ότι ο Γιώργος ο Δούρος πιάνεται  φίλος. Δικαιολογείται γιατί δεν γνώριζε και ούτε και ρώτησε για να μάθει.  Τι έχει κάνει στην Κορινθία όλους αυτούς που τον βοήθησαν για να κρατηθεί και να διαιτητεύει  στην πρώτη Εθνική  δέκα (10) ολόκληρα χρόνια. Και να είναι το κόκκινο πανί του Ολυμπιακού και του Αλέφαντου κάποτε και σήμερα ο εκλεκτός των.
Και έρχεται ο Βασάρας και χαλάει την σούπα σε όλους αυτούς που τον διώξανε και τους χαστουκίζει αλλά όμως ο ήχος του χαστουκιού να ακουστεί   σε όλη την Ευρώπη
Γιατί δεν είναι μικρό πράγμα να σε κυνηγάνε στη χώρα σου κάποιοι που δεν είχαν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά διοικούν επειδή έχουν εκλεγεί από μια μικρή παρεούλα. Που η ομοσπονδία ποδοσφαίρου ψηφίζεται από τα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά την διοικεί πότε ο Ολυμπιακός και πότε ο Παναθηναϊκός. Και το τραγικό ότι την δύναμη την δίνει  σε αυτούς ο Μαψός η Κλένια και το Αγγελόκαστρο.
Αυτοί οι εκλεκτοί δείξανε την πόρτα στον Βασάρα. Και αυτός τους την έκανε γυριστή και μπήκε από την άλλη πόρτα που οδηγεί στην Ευρώπη.
Και η ΟΥΕΦΑ τον όρισε παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα μεταξύ των ομάδων Μπαρτσελόνας και Παρί Ντε Ζερμέν.
Περαστικά σας λοιπόν και σε άλλα με υγεία. Και να μάθετε όλοι εσείς που ανακατεύεστε με τα κοινά ότι κάτι που αξίζει δεν χαλάει γιατί άμα χαλάσει δεν άξιζε.