7/3/13

Κύριε Μπεθάνη μας τρομάζουν τα σχέδια σας

Από την πρώτη μέρα που αναλάβατε την διοίκηση της Κορίνθου κάνατε ασκήσεις επί χάρτου όπως οι μεγάλοι στρατηγοί που ποτέ όμως δεν έχετε υλοποιήσει .
Κατά καιρούς έχετε δηλώσει τόσα πολλά που αν από αυτά είχατε πραγματοποιήσει το 20% σήμερα η ιστορική ομάδα της Κορίνθου θα είχε τουλάχιστον διοίκηση που ποτέ μέχρι σήμερα επί των ημερών σας δεν έχει αποκτήσει, Βέβαια εδώ μπορεί να απαντήσετε Μα πότε είχε διοίκηση η ομάδα της Κορίνθου επί κ. Τσιχριτζή που χρησιμοποιούσε τον Καφαντάρη που ήταν τιμωρημένος με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα ή επί ημερών κ. Μαυρονάσιου με την πλαστογράφηση δημοσίων εγγράφων.  Θα συμφωνήσουμε μαζί σας πλην όμως εσείς δεν ήρθατε για να συνεχίσετε αυτά που εφάρμοσαν οι αποτυχημένοι πρώην πρόεδροι που οδήγησαν την ομάδα σε κατάσταση ανυποληψίας με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να γυρίσουν την πλάτη στην ομάδα της Κορίνθου.
Αλήθεια μπορείτε να μας πείτε πόσους συμβούλους μας έχετε ανακοινώσει μέχρι σήμερα και πόσοι συνεχίζουν να είναι στο συμβούλιο σας ; Δεν χρειάζεται κάποιος τρίτος να απαντήσει για λογαριασμός σας αφού κανένας δεν συνεχίζει να φέρει το αξίωμα του συμβούλου.
Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την διοίκηση την ασκεί ένας μάνατζερ ο κ. Απόστολος Λιβανός που μέσα σε μια νύχτα έφαγε δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές  που έφεραν τον τίτλο του γενικού αρχηγού χωρίς όπως αποδείχτηκε να διοικούν
Αποτύχατε στην δημιουργία υποδομής αν και τα Κορινθιακά σωματεία σας έδωσαν ότι καλύτερο είχαν για να φτιάξετε μια ομάδα κάτω των είκοσι.Αλλά οι άνθρωποι σας θέλανε να φέρουν παίκτες από άλλους νομούς γιατί νόμισαν ότι οι Κορίνθιοι παίκτες δεν κάνουν να φορέσουν την φανέλα της Μπάρτσα με αποτέλεσμα να είναι σήμερα η ομάδα που διοικείτε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Δηλώσατε ότι στέλνετε κάθε μήνα το ποσόν των 45.000 ευρώ αλλά ποτέ δεν μας παρουσιάσατε που πάνε τα όντως πολλά χρήματα για μια ομάδα της κατηγορίας της Κορίνθου
Θυμάμαι την τελευταία συνέντευξη σας που μας παρουσιάσατε τον κ. Αντωνίου ως προπονητή αναμορφωτή που θα φτιάξει μια ομάδα καμάρι και δεν πρόλαβε να γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη  στην Κορινθία. Και επαναφέρετε τον κ. Καντά που εσείς προσωπικά τον είχατε χαρακτηρίσει άτολμο να εφαρμόσει το πρόγραμμα σας .
Είχατε πει ότι θα φτιάξετε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και σήμερα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν φύγει και όμως τους οφείλετε χρηματικά ποσά.
Αυτά όλα δεν συμβαδίζουν
Κάποτε χαρακτηρίσατε και εμένα αλλά και την εφημερίδα που έγραφα ως εχθρούς της ομάδας της Κορίνθου.Και μόνος σας με τις πράξεις σας αλλά και τις παραλείψεις  μας δικαιώσατε πλήρως σε όλα αυτά που υποστήριζα..
Κύριε Μπεθάνη
Μέχρι σήμερα το μόνο που έχετε προσφέρει στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο είναι τα όμορφα λόγια που όμως πουθενά δεν έχετε υλοποιήσει. Και αν στέλνετε το ποσό αυτό κάθε μήνα σας συμβουλεύω να το ψάξετε γιατί οι άνθρωποι σας δεν πρέπει σωστά να το διαχειρίζονται.
Προσωπικά πιστεύω ότι έχετε πλήρως αποτύχει γιατί από την Βοστόνη δεν μπορεί να διοικηθεί μια ομάδα ακόμα και αν διαθέτετε προσόντα υπερανθρώπου .
Ο πρώτος Κυβερνήτης μας Ιωάννης Καποδίστριας είχε πει όταν ανέλαβε τα καθήκοντα του "...τρέμω την απειρία σας" Το ίδιο επαναλαμβάνω για σας.