3/3/13

Προς τον υπουργό των Οικονομικών


Είμαι ένας συνταξιούχος που η σύνταξης μου δεν μου χαρίστηκε αλλά είναι προϊόν των κρατήσεων από  την μισθοδοσία μου.
Και επειδή οι συνταξιούχοι δεν έχουν καμία δύναμη για να φέρουν ανωμαλία στην κρατική μηχανή με τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας τους έχουν βρει ως εύκολη λύση και τους βαράνε αλύπητα.
Θα μπορούσατε όμως να τους εξυπηρετήσετε για να μη ταλαιπωρούνται πηγαίνοντας στην εφορία και στις άλλες υπηρεσίες να πληρώνουν τις υποχρεώσεις των. Να κάνετε εσείς τις κρατήσεις και το υπόλοιπο να το στέλνεται στον δικαιούχο. Βέβαια υπάρχει περίπτωση η σύνταξης να μη φτάνει για τις υποχρεώσεις προς την πολιτεία του συνταξιούχου.
Τότε να δημιουργήσετε  τα ΚΑΠΗ των φυλακών και εκεί να τους οδηγείτε. Και οι συνταξιούχοι δεν θα ταλαιπωρούνται και η πολιτεία θα ελέγχει τους συνταξιούχους   τους ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ που γονάτισαν 
Και εδώ με την φυλάκιση των συνταξιούχων θα έχουμε ίση μεταχείριση με τους αλλοδαπούς που στα κέντρα φιλοξενίας έχουν εξασφαλίσει τον επιούσιο και την ζεστασιά τους. Γιατί στην χώρα μας  έτσι που βαδίζουμε οι ευρισκόμενοι στα κάγκελα θα είναι προνομιούχοι αφού θα  έχουν εξασφαλίσει το πιάτο της ημέρας. Και δεν θα είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν στα διάφορα εστιατόρια της εκκλησίας και των δήμων.