30/3/13

Αλατοπιπεράτα




Τον αγώνα Ούμπιακού και ΠΑΟΚ ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα . Που είναι ο τρίτος αγώνας που παίζει τον Ολυμπιακό κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο Ενώ οι διαιτητές Δελφάκης-- Θάνος –Ζαχαριάδης –Κομίνης –Κύζας – Λιαχούδης –Λαμπρόπουλος –Μήτσιος—Μαντάκης –Ντίτσος –Σωτηρόπουλος – Τριτσώνης – Τοπούζης δεν είχαν την μεγάλη τιμή να σφυρίξουν αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού.
Ενώ οι Αρετόπουλος διαιτήτευσε δυο φορές τον Ολυμπιακό.  Το ίδιο και οι  Βοσκάκης—Δημητρόπουλος – Αμπαρκιόλης – Ιωαννίδης –Παππάς –Σπάθας –
Τρεις φορές    ο Σιδηρόπουλος και  τέσσερες ο Μάνταλος. Και ο Κορυφαίος των διαιτητών  Κάκος και ο διαιτητής με τους περισσότερους αγώνες στο ενεργητικό μέχρι σήμερα την ποδοσφαιρική περίοδο 2012 -13  Γιάχος  ( συμπολίτης του κ. Σαρρή πρόεδρου της Ε Π Ο ) διαιτήτευσαν τον Ολυμπιακό όταν είχε και μαθηματικά πάρει το πρωτάθλημα. Μετά τον αγώνα Α Ε Κ – Ολυμπιακού  δεν έπρεπε να δεχτούν οι της ομάδας του Ολυμπιακού τον Σιδηρόπουλο να τους ξανά διαιτητεύσει γιατί με τα ευνοϊκά σφυρίγματά υπέρ της ομάδας των που δεν τα είχαν καμία ανάγκη τους εξέθεσε .
Και από έναν αγώνα διαιτήτευσαν τον Ολυμπιακό οι διαιτητές. Δασκαλόπουλος – Κουκουλάκης—Καλογεροπουλος –Στυλιάρας  
Τώρα γιατί αυτή η διάκρισης μεταξύ των διαιτητών οι αρμόδιοι πρέπει να απαντήσουν. Αλλά αφού οι παράγοντες δέχονται όλα αυτά τα ανεπίτρεπτα  εμάς μας περισσεύουν  Που θα πάει κάποτε θα ξυπνήσουν. Βέβαια όταν η Εθνική μας χάνει με 3-1 και αποδίδει ποδόσφαιρο τραγικό αυτά όλα που σκηνοθετούνται στη χώρα μας κανένας δεν τα λαμβάνει υπόψη των. 
 Γνωρίζετε ότι το σπουδαιότερο  παιχνίδι του Σαββατοκύριακου της πρώτης εθνικής κατηγορίας είναι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων του Άρη και του Παναθρακικού  που θα γίνει  στη Θεσσαλονίκη. Και κριτής της διαιτησίας του Μάνταλου είναι ο κ. Γκρούτσης αφού ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας. Ο αγώνας του για μια φορά δικαιώνεται.
Δεν είναι και μικρό πράγμα να εγκαταλείψεις το πόστο  του γενικού αρχηγού  της Κορίνθου  για  να υπηρετήσεις την διαιτησία με το αζημίωτο βέβαια. Είναι σίγουρο  ότι εδώ  μέτρησε ότι ήταν και το δεύτερο «βιολί» στον προεκλογικό αγώνα  της παράταξης  Αναγέννησης  που κέρδισε της εκλογές της ένωσης  Με πρώτο βιολί τον Γιώργο Δούρο.
Ενώ ο Ανδρέας Ζήσης θα είναι παρατηρητής στο Ρούφ για να κρίνει τον διαιτητή του αγώνα Ρουφ και Ν. Ιωνίας που είναι για το πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας αυτό της πλάκας.
Ενώ ο Ανδρέας Ντούλης θα κρίνει τον διαιτητή του αγώνα Περαμαϊκού και Ολυμπιακού Λαυρίου για το ίδιο πρωτάθλημα. Και είναι και οι δυο παρατηρητές της Β εθνικής κατηγορίας.Τώρα γιατί δέχονται να ταπεινώνονται σε αυτό δεν μπορώ να απαντήσω εγώ αλλά οι ίδιοι   
 Βρε πως αλλάζουν οι καιροί  και ο ευρισκόμενος μόνιμα στο ψυγείο ταλαντούχος διαιτητής Βασίλης Αστερής διαιτητεύει τον αγώνα του Παναιγιαλείου και τον Ρουβα  για το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας.
Και την περασμένη Κυριακή αγώνα του πρωταθλήματος της Δ κατηγορίας . Και την προπερασμένη ήταν τέταρτος στον αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ( Παναιγιαλείου – Χανίων για το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας. Έπρεπε να αλλάξουν αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές στα πρωταθλήματα της Γ και Δ κατηγορίας για να βρει το δρόμο του ένας ταλαντούχος διαιτητής.Και εδώ μετράει και κάτι άλλο.Στο πρωτάθλημα της Δ κατηγορίας  της Κυριακής 31. Μαρτίου δεν ορίστηκε κανένας Κορίνθιος διαιτητής αν και διαιτητεύουν  51 διαιτητές και 102 επόπτες.Φανταστείτε να μη είχαμε δεσμούς κρασιού με αυτούς που διοικούν  

Για τους παίκτες του στοιχήματος δίνω ένα προγνωστικό. Βέροια – Κέρκυρα δεν έχει άλλη τύχη από τον άσσο. Γιατί θα με ρωτήσετε  Μετά τον αγώνα θα γράψω λεπτομέρειες

Σε μια εποχή φτώχειας οι διαιτητές μας φρόντισαν να δώσουν οικονομική αναπνοή στην ένωση και απόγνωση στους παράγοντες που είναι υποχρεωμένοι να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη τους. Γιατί πρέπει  να πληρώσουν 31 κάρτες που σημαίνει αυτό 310 ευρώ ή σε δραχμές 105.400.Κάποτε θα ξυπνήσουν οι παράγοντες  γι’ αυτό είμαι βέβαιος.Βέβαια για προεκλογικούς λόγους δεν μας ανακοινώνουν τις τιμωρίες των ομάδων ούτε και των παραγόντων. Η διαφάνεια στο μεγαλείο της. 
 Η επιτροπή ορισμού διαιτητών της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας  στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας έχει βάλει σε κρίσιμα παιχνίδια διαιτητές που μέχρι σήμερα δεν έχουν διευθύνει ντέρμπι. Τους πληροφορώ ότι η επιλογή τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και θα είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι.Εκτός να θέλουν να γίνει το πρωτάθλημα  "συναρπαστικό" για να επαληθευθούν οι χαρακτηρισμοί που έκανε ο "τυπικός" πρόεδρος της ένωσης.