14/3/13



Ο από τον ουρανό κατεβασμένος πρόεδρος της Κορίνθου κ. Μπεθάνης δήλωσε :



«Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για μια παθιασμένη και ποιοτική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι. Επιπλέον θα ήθελα να ανακοινώσω την άμεση παραίτηση μου και αποχώρηση από το πόστο του Προέδρου της ΠΑΕ Νέα Κόρινθος».



Σχολιασμός Νικηφόρου



Από την πόλη έρχομαι και στην κορυφή κανέλλα λέει ένας στοίχος από τα κάλαντα που ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω. Και μη έχοντας και καθόλου καλή φωνή δεν προσπάθησα ποτέ να ψάλλω τα κάλαντα που πάντα κατά την γνώμη μου είχαν μια ασάφεια.

Το ίδιο αισθάνθηκα διαβάζοντας και αυτό το μέρος των δηλώσεων του κ. Μπεθάνη που δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια κατηγορία έχει κατατάξει τους φιλάθλους της Κορίνθου. Γιατί κανένας που εκτιμά την ομάδα της Κορίνθου και τους φιλάθλους δεν είναι δυνατόν να δηλώνει και μάλιστα δημόσια ότι εκτιμά τους παίκτες που έπαιξαν παθιασμένα και ποιοτικά αλλά εγώ τους εγκαταλείπω και φεύγω γιατί δεν έχω να τους πληρώσω.

Αν αυτά τα έλεγε η σημερινή εικόνα της ομάδας θα ήταν διαφορετική. Γιατί τίμιο θα ήταν να έλεγε ότι διαφορετικά τα υπολόγισα και δεν μου βγήκανε και αδυνατώ να συνεχίσω.

Όλα τα άλλα είναι αστεία και τον εκθέτουν και αυτό αλλά και την Κόρινθο. Βέβαια υπάρχει η απάντησης ότι ο κ. Τσιχριτζής έχασε ένα πρωτάθλημα που πήγαινε μπροστά οκτώ βαθμούς γιατί ο καινούργιος προπονητής ( πρώτη φορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο στερέωμα έχουμε αλλαγή προπονητή που η ομάδα κάνει μόνη της κούρσα για να κόψει πρώτη το νήμα) δεν ενημερώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής Καφαντάρης ήταν τιμωρημένος. Και όμως ο κ. Τσιχριτζής έγινε πρόεδρος της ένωσης χωρίς να απαντήσει γιατί δεν ενημέρωσε τον προπονητή για τον τιμωρημένο παίκτη. Και δεν μπορεί να δηλώσει άγνοια γιατί η ΕΠΟ τότε είχε την κακή συνήθεια να ενημερώνει τα σωματεία για τους παίκτες που δεν μπορούν να αγωνιστούν. Τώρα υπάρχει και η περίπτωσης του κ. Μαυρονάσιου που πλαστογράφησε την ασφαλιστική ενημερότητα αλλά αυτός ήταν τελευταία τρύπα του κλαρίνου αφού τον είχαν μπροστάρη για να πάει η ομάδα στην σημερινή δημοτική πλειοψηφία του δήμου Κορινθίων. Αυτά είδε ο κ. Μπεθάνης και δήλωσε παράγοντας του ποδοσφαίρου χωρίς να γνωρίζει τι περιέχει μέσα η μπάλα. Αλλά στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις και αυτό δεν το είπα εγώ αλλά το υποστηρίζω ότι ισχύει πέρα για πέρα.


Ο από τον ουρανό κατεβασμένος πρόεδρος της Κορίνθου κ. Μπεθάνης δήλωσε :



Είμαι πεπεισμένος ότι λόγω των περιστάσεων και της κατάστασης που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, η παρουσία μου δεν βοηθάει αλλά και σε πολλές περιπτώσεις βλάπτει την ομάδα. Από σήμερα λοιπόν μεταφέρω τη διοίκηση και διαχείριση της ομάδας και των μετοχών μου σε 5 αγνούς φιλάθλους που πραγματικά είναι οι μονοί που μπορούν να βοηθήσουν την παρούσα στιγμή και να φέρουν την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Αυτοί είναι οι: Άγγελος Γερανάκης, Σπύρος Κουτσογκίλας, Νίκος Κοκκώσης, Γιώργος Ρούκης, Γιώργος Φουρναράκης.



Σχολιασμός Νικηφόρου

Η κίνησης σας αυτή κ. Μπεθάνη θα ήταν σωστή αν δίνατε την ομάδα χωρίς χρέη και επομένως καθαρή στους φιλάθλους που ειρωνεύεστε χωρίς να έχετε το δικαίωμα
Γιατί τα παιδιά μπορεί να αγαπούν την ομάδα αλλά δεν έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν τις υποχρεώσεις της. Αυτό βέβαια ισχύει και για σας με μια διαφορά. Εσείς παρουσιάζεστε ως λεφτάς και φτάσαμε στην σημερινή τραγική κατάσταση
Το μόνο που μπορείτε να μεταφέρετε στα παιδιά της θύρας 3 είναι η διάλυσης της ιστορικής ομάδας για να την χρεωθούνε τα παιδιά που δεν ήθελαν για προπονητή τον κ. Καντά που εσείς τον διώξατε όπως είπατε στην τελευταία σας συνέντευξη ήταν άτολμος και δεν μπορούσε να υλοποιήσει το πρόγραμμα σας.
Έξυπνη κίνησης να μεταφέρετε αλλού τις ευθύνες αλλά δυστυχώς για σας δεν μπορέσατε να περάσετε σε μένα το παραμύθι σας γιατί δεν είχε δράκο. Και όπως θα θυμόσαστε με χαρακτηρίσατε εχθρό της Κορίνθου. Και δεν είσαστε ο πρώτος αλλά και άλλοι. Και δυστυχώς γι΄αυτούς έχω πλούσιο τηλεοπτικό υλικό. Και όμως πλήρως έχω δικαιωθεί αλλά αυτό δεν μου δίνει το δικαίωμα να υπερηφανεύομαι αφού η ομάδα της Κορίνθου έπρεπε σήμερα να είναι στα μεγάλα σαλόνια;.



Ο από τον ουρανό κατεβασμένος πρόεδρος της Κορίνθου κ. Μπεθάνης δήλωσε :



«Όπως ανέφερε ο κ. Μπεθάνης, μέχρι και το τέλος της σεζόν, θα εξασφαλίσει τη διαμονή και το φαγητό στους παίκτες».


Σχολιασμός Νικηφόρου

Αυτή η δήλωσης φανερώνει ότι ο κ. Μπεθάνης κουβαλά καντάρια θρασύτητας όταν σήμερα οφείλει στο Ξενοδοχείο ένα τεράστιο ποσό. Και σε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή ενώ του οφείλει σχεδόν τα περισσότερα χρήματα βγαίνει και λέει σε γνωστό αθλητικό δημοσιογράφο τοπικής αθλητικής εφημερίδας ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πληρωμένος μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 ενώ τον οφείλει και από την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-12

Κύριε Δήμαρχε Κορινθίων

Για να μη μπλέξει η ομάδα της Κορίνθου πρέπει να υποχρεώσετε τον κ. Μπεθάνη να σας αποδείξει με στοιχεία και όχι με εκθέσεις ιδεών πόσα ευρώ έχει βάλει στο ταμείο της Κορίνθου. Και να σας παρουσιάσει αποδείξεις .
Επίσης τα ποσά που οφείλει στους παίκτες από την ημέρα που έγινε πρόεδρος.
Αν αυτά δεν το κάνετε η Κόρινθος θα διαλυθεί γιατί θα υπάρξουν μεγάλα χρέη. Και να μη ξεχνάτε ότι το γήπεδο του συνοικισμού είναι περιουσιακό στοιχείο της Μπάρτσα.