22/3/13

Ο τελικός του Κυπέλλου Κορινθίας



Εμείς το είχαμε γράψει ότι όσο και να προσπαθούνε τον κ. Νεοφυτιάδη διαιτητή δεν θα μπορέσουν να τον καμαρώσουν . Όπως έγινε και με τον κ. Καρσιώτη που και γι’ αυτόν είχαμε προβλέψει ότι ως κεντρικός δεν είχε καμία τύχη. Και αυτό αποδεικνύεται που επιμένει η ένωσης να τον χρησιμοποιεί ως κεντρικό που στους περισσότερους αγώνες η αποχώρησης από το γήπεδο γίνεται μετά φανών και λαμπάδων
Τα μούσκεψε ο κ. Νεοφyτιάδης και κατόρθωσε το ακατόρθωτο Να έχουν παράπονο και οι δυο ομάδες . Και αυτό το θεωρώ επίτευγμα που σπανίως οι διαιτητές το επιτυγχάνουν.
Κυπελλούχος αναδείχτηκε η ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου που προσωπικά εμάς δεν maw αιφνιδίασε αφού στην ομάδα του Λουτρακίου γίνεται εργασία σε βάθος και οι καρποί άρχισαν να αποδίδουν.
Και θα ήθελα να ρωτούσα τους σοφούς ( ποδοσφαιρικά ) που διοικούνε την Κόρινθο Μαυρέλη έχουν στη δύναμη τους;
Βέβαια ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι αλλά μετά από δυο που είχε δώσει στην παράταση ο κ. Νεοφυτιάδης για να φτάσουμε στην διαδικασία αυτή που είναι μεν αναγκαία αλλά όμως ότι το χειρότερο για τον ηττηθέντα.
Αν και με θεωρούνε εχθρό της Ένωσης αυτοί που με βρίζουν επίσημα και δεν μου δίνουν τα πρακτικά της τελευταία τακτικής συνέλευσης για να αποδείξω τα ποινικά τους αδικήματα. Είμαι όμως εδώ υποχρεωμένος να παραδεχτώ ότι είχε σωστά οργανωθεί ο τελικός και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες οργανώσεις. Αφού ακόμα και εκφωνητή είχαν που γνώριζε πολύ καλά τα καθήκοντα του.
Εκείνο όμως που με εντυπωσίασε ήταν η μετάδοσης του αγώνα έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ και μάλιστα από τον πρύτανη της αθλητικής δημοσιογραφίας του νομού μας Νίκο Πάλλη κατά τρόπο άψογο ενώ μας είχαν συνηθίσει οι μεταδόσεις να γίνονται από κάποιο άλλο κανάλι . Ίσως να μοιραστήκανε τα καθήκοντα άλλοι να έχουν την μετάδοση και άλλοι την παρουσία των ομάδων και όλων των άλλων στην ημέρα του τελικού. Και έτσι όλοι να είναι ευχαριστημένοι μια και έρχονται οι εκλογές και τα μέσα ενημέρωσης τα έχουμε ανάγκη
Να γιατί επιμένω ότι όλα ήταν πολύ καλά οργανωμένα με οδηγό τις εκλογές που έρχονται. Αλλά όμως όλα γίνονται χωρίς να υπολογίζουν τον Ξενοδόχο. Και εδώ είναι οι παράγοντες που έχω αναλάβει να ενημερώσω και μέσω του μπλοκ μου αλλά και με άμεση επικοινωνία που θα έχω με όλα τα σωματεία.