31/3/13

Φτού σας να μη σας βασκάνουμε



Προχθές το πρωί ημέρα Σάββατο 30.3.13 και ώρα 9 και 58 το πρωί έγγραφα στο μπλοκ μου.
«Για τους παίκτες του στοιχήματος δίνω ένα προγνωστικό. Βέροια – Κέρκυρα δεν έχει άλλη τύχη από τον άσσο. Γιατί θα με ρωτήσετε  Μετά τον αγώνα θα γράψω λεπτομέρειες»
Και τώρα είναι Κυριακή  31 3 13 και ώρα 21 και 52. Ο αγώνας μεταξύ της Βέροιας και Κέρκυρα έχει λήξει και ο γνωστός σε όλους μας διαιτητής κ. Δημητρόπουλος που ο κ. Δούρος  τον είχε ορίσει πήγε στην Βέροια και εκτέλεσε την Κέρκυρα. Με ένα ανύπαρκτο πέναλτι  που έδωσε ( και ήταν επιθετικό φάουλ) και που άφησε να παίζουν οι παίκτες της Βέροιας όπως αυτοί ήθελαν. Τα ίδια ακριβώς έκανε και ο Αμπαρκιολης στον αγώνα  Βέροιας – Ο ΦΗ  αλλά όμως αυτός δεν είχε το θράσος να δώσει πέναλτι. Και έτσι ο αγώνας έληξε 0-0
Συμπτωματικά και οι δυο αυτοί διαιτητές έχουν κατακρεούργησε την Παναχαϊκή.
Τώρα θα μου πείτε γιατί τα κάνουν οι διαιτητές όλα αυτά. Μα πρόεδρος της Κεντρικής επιτροπής Διαιτητών είναι ο κ. Καραμελίδης που ταυτόχρονα είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας Ο Νομός Ημαθίας για τους απληροφόρητους πρωτεύουσα έχει την Βέρο ια. Και ο κόσμος παίζει στοίχημα και οι ομάδες ιστορικές όπως η Α Ε Κ και ο Άρης αγωνίζονται να κρατηθούν στην κατηγορία.
Που να ήξεραν αντί για προπονητή και ποδοσφαιριστές να έβαζαν έναν πρόεδρο στην ΚΕΔ και να καθαρίσουν. Αυτή είναι η Ελληνική διαιτησία που νταλαβερτζής έχει τον Γιώργο Δούρο. Και πάλι φτου για μη τους βασκάνουμε.