13/5/13

Μπροστά σε 40.000 φιλάθλους έγινε μια κλοπή και η πολιτεία βράβευσε τον κλέφτη ( διαιτητή Γιάχο ) αλλά και τον ηθικό αυτουργό ( Ολυμπιακό)


Το Σαββάτο 11.5.13 και ώρα 2.34 το μεσημέρι ανήμερα του τελικού ανέβασα στο μπλοκ μου μεταξύ των άλλων και ένα σχολιασμό για την συνέντευξη που έκανε ο διαιτητής του αγώνα. Συγκεκριμένα έγραψα : «Εύχομαι από αυτά που είπε ο κ. Γιάχος να εφαρμόσει το 20% και να είναι βέβαιος ότι θα βγω στην πλατεία του Λουτρακίου και θα ζητωκραυγάσω . Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι αν χρειαστεί ακόμα και έγκλημα διαιτητικό θα διαπράξει. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει το παιχνίδι. Βέβαια είναι πολύ καλύτερος του Αστέρα αλλά στους αγώνες Κυπέλλου υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες.
Εκεί θα φροντίσει ο Χιώτης Διαιτητής να μη υπάρξουν» Δεν είμαι προφήτης αλλά ένας γνώστης των διοικητικών πραγμάτων που αφορούν το ποδόσφαιρο. Και επαληθεύτηκα πλήρως .Με μια μικρή διαφορά ότι ο κ. Γιάχος δεν έκανε ένα αλλά τέσσερα εγκλήματα.
Πρώτο Δεν απέβαλε τον ποδοσφαιριστή Χολέβα αλλά συμψήφισε το παράπτωμα του με τον παθόντα για να μοιράσει την ποινή. Και έτσι θύμα και θύτης μπήκανε στην ίσια πλάστιγγα
Δεύτερο Και  στην απόκρουση του Μανιάτη που μου θύμισε τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακού που τον ρόλο του Μανιάτη τον έπαιξε τότε ο Κάρλος και του Γιάχου ο Γερμανός διαιτητής Μέρκπου ήταν και οδοντίατρος και μας έβγαλε τα δόντια και αυτός χωρίς αναισθητικό. Γιατί εδώ έπρεπε μαζί με το πέναλτι που ήταν υποχρεωμένος να δώσει να αποβάλει και τον δεύτερο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μανιάτη γιατί η μπάλα κατευθύνετο στα δίχτυα .
Τρίτο Και ερχόμαστε στο πέναλτι του Φέισα που δεν έδωσε και
Τέταρτο Και αμέσως να δώσει ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Αστέρα αφού η φάσης άρχισε εκτός μεγάλης περιοχής.
Για τον διαιτητή Γιάχο έχω υποστηρίξει ότι είναι ικανός να κάνει ακόμα και έγκλημα σε φιλικό αγώνα αρκεί να πάρει εντολή.
Γιατί είναι υποχρεωμένος στους προϊσταμένους του αφού τον καλύπτουν και μάλιστα επίσημα έχει βγει ο κ. Σαρρής πρόεδρος της Ε Π Ο και είπε ότι « ο διαιτητής Γιάχος πηγαίνει από την Αθήνα στη Χίο και καλύπτει κάθε Σαββατοκύριακο αγώνες στα πρωταθλήματα του νησιού».
Μετά από αυτή τη δήλωση ο διαιτητής Γιάχος ήταν καταδικασμένος. ν0α εκτελεί εντολές.
Αλλά και ο σκηνοθέτης κ. Γιώργος Δούρος δεν άφησε τίποτα στην τύχη του .Και πρόσεξε όλη η σύνθεση να είναι πιστή στο σύστημα.
Και για να υπάρχει ταύτιση απόψεων όπως με την απόκρουση του Μανιάτη που δεν την είδε ο κ. Τριτσώνης αφού είχε κουραστεί να βλέπει όλα αυτά που έγιναν στον αγώνα Α Ε Κ – Πανθρακικού.

Κύριε Μπάκο 

Χαρακτηρίσατε τον διαιτητή Αθανάσιο Γιάχο «αλήτη» κραυγάζοντας μπροστά στον τηλεοπτικό φακό "Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Κέρδισε η αλητεία. Μιλάμε για αλήτη Γιάχο! Ο Γιάχος ο αλήτης κέρδισε. Αυτός και η αλητοπαρέα του". Ήταν η δήλωση αγανάκτησης του ισχυρού άνδρα του Αστέρα στην κάμερα του OTE ΤV και δεν είπε τίποτε άλλο, αφήνοντας σύξυλο τον ρεπόρτερ του καναλιού.
Αλλά και την παρέα που εννοείτε το σύστημα που ισχύει σήμερα .Και ευθέως σας ερωτώ εσείς δεν είσαστε μέρος του συστήματος που διοικεί σήμερα το Ελληνικό ποδόσφαιρο;
Και δεν θέλω να απαντήσετε χωρίς καλά να το σκεφτείτε γιατί ανεπανόρθωτα θα εκτεθείτε.
Ο δικός σας και φίλος μου και παλιός συνάδελφος μου στη Δ Ε Η κ. Γιώργος Μποροβήλος είναι και πρόεδρος του Αστέρα και αναπληρωτής πρόεδρος στο Δ Σ της Σούπερ Λίγκα; Αν ο Ολυμπιακός δεν ήθελε θα μπορούσε να οριστεί θυρωρός στο οίκημα που στεγάζεται το Δ Σ της Σούπερ Λίγκα; Επομένως και εσείς δια του προέδρου σας αποτελείτε μέρος του συστήματος που διοικεί το ποδόσφαιρο.
Ο κ. Ν Προύτζος πρόεδρος της ένωσης Αρκαδίας που εκλέγεται από το 1998 κέρδισε τις εκλογές που έγιναν το Φλεβάρη του 2013 και γερός να είναι θα είναι μέχρι το 2017 πρόεδρος. Με αντιπρόεδρο τον αδελφό του προέδρου σας και αναπληρωτή πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα τον Δημήτρη Μποροβήλο
Και κατά διαβολική σύμπτωση ο κ. Προύντζος είναι και πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ αφού είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Θα ήθελα να σας ρωτούσα μετά από το φιάσκο το διαιτητικό θα υποβάλει την παραίτηση του από την ΕΠΟ;
Η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε τρεις παίκτες στον Άρη Θεσσαλονίκης χωρίς να εισπράξει μονόλεπτο. Με αποτέλεσμα ο Άρης να σωθεί και να σας κερδίσει με το ευρύ σκορ 5-1 Αυτά όλα τα θεωρείτε φυσιολογικά;
Μα και εσείς κάποτε χάσατε μέσα στο γήπεδο σας από τον Λεβαδειακό για να σωθεί η ομάδα αυτή που ήταν στο άρμα του Ολυμπιακού και να υποβιβαστεί ο Ατρόμητος Περιστερίου που ήταν ανεξάρτητος. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Άρη που ενώ κινδύνευε σας διέλυσε στην κυριολεξία με αυτό το 5—1.

Ο κ. Μαρινάκης 

Και βγαίνει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ο αξιότιμος κ. Μαρινάκης και δηλώνει ότι «δεν μας αγγίζουν σχόλια η τιτιβίσματα» αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες του Αστέρα και του κ. Αλαφούζο προέδρου του Παναθηναϊκού.
Τιτιβίζω σημαίνει το κελάηδισμα μικρών πουλιών.
Και συμπληρώνει ο κ. Μαρινάκης 
«Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι, ενώ στα τελευταία λεπτά αναγκαστήκαμε ουσιαστικά να παίξουμε με δέκα παίκτες (σ.σ. λόγω του τραυματισμού του Χολέβας). Έχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο για να κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για τη νέα σεζόν. Τώρα όσον αφορά κάποια σχόλια από τον Αστέρα, είτε κάποια τιτιβίσματα από άλλες ομάδες με γραφικά σχόλια, ούτε ασχολούμαστε, ούτε μας αγγίζουν

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αν με τις δηλώσεις σας αποδίδετε δικαιοσύνη και όχι να παρουσιάζετε έναν υπερβάλλοντα εγωισμό σας το απέδειξαν οι περισσότεροι φίλαθλοι σας που εγκατέλειψαν το ΟΑΚΑ και δεν παρέμεινα στην απονομή του κυπέλλου που αποτελεί την στιγμή του θριάμβου της νικήτριας ομάδας. Που οι αυλοκόλακες σας Δούρος – Γιάχος και Τριτσώνης την μετέτρεψαν σε εικόνα ντροπής που δεν μπορούσαν σε αυτή να λάβουν μέρος οι σκεπτόμενοι φίλαθλοι σας που φρόντισαν να διαμαρτυρηθούνε με την σιωπή τους δια της απουσία των.
Και είμαι βέβαιος ότι τα θρυλικά αδέλφια Ανδριανόπουλοι ( Γιώργος –Γιάννης-Ντίνος – Βασίλης και Λεωνίδας ) θα ντρέπονται γι΄ αυτή την κατάκτηση του κυπέλλου. 
Εύχομαι για το καλό του ποδοσφαίρου να διώξετε από κοντά σας τους κόλακες που είναι χειρότεροι από τα κοράκια.

Κύριε Μπάκο 

Επειδή δεν παίρνατε θέση επάνω σε όλα αυτά που προηγηθήκανε ήρθε ο σφαγιασμός σας στο κύπελλο για να σας ξυπνήσει και να σας βγάλει από τον λήθαργο που βρισκόσαστε.
Γιατί η αδικία χτύπησε την πόρτα σας που μέχρι σήμερα χτυπούσε την πόρτα του διπλανού σας χωρίς να ιδρώνει το αυτί σας
Από εσάς περιμένουμε να κάνετε τις παρακάτω κινήσεις 

1—να πάρετε από την ευρωλίγκα τον αναπληρωτή πρόεδρο σας. 
2—Να αναγκάσετε τον κ. Προύντζο να παραιτηθεί από μέλος του Δ Σ της Ε Π Ο 
3—Να ζητήσετε την διαγραφή των διαιτητών Γιάχου και Τριτσώνη και του σκηνοθέτη Γιώργο Δούρο. 
4—Και να απαντήσετε στις προκλητικές δηλώσεις του κ. Μαρινάκη. 

Αν δεν τα κάνετε όλα αυτά δεν έχετε το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε αλήτη τον κ. Γιάχο αφού το σύστημα που εσείς δημιουργήσατε έθρεψε τον κάθε Γιάχο.
Και οι φοβισμένοι δεν μπορούν να το παίζουν επαναστάτες