22/5/13

Ω !!! αλήθεια πόσα ψέματα γράφονται για χάρη σου…


Αν και παρατηρώ στο σχόλιο αυτό ασχετοσύνη είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω 
Γράφει ο ανώνυμος


ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ,ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΕΙΡΗΞΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΙΝΟ??????????.
Σχολιασμός Νικηφόρου
Δυστυχώς φίλε μου πήρες μολύβι και χαρτί και άρχισες να γράφεις χωρίς να ξέρεις το αντικείμενο που είναι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της διοίκησης της Ε Π Ο. Αφού ασχολείστε με τα κοινά καλό είναι να την μάθετε για να μη εκτίθεστε γράφοντας όλα αυτά που είναι αστεία για να μη δώσω άλλο χαρακτηρισμό πιο σκληρό. 
Το Δ Σ της ΕΠΟ εκλέγεται από της ενώσεις και από την σούπερ λίγκα από τα σωματεία της Β και Γ εθνικής από to Beach Soccer και το ποδόσφαιρο της σάλας. 
Οι πρόεδροι ψηφίζουν. Τώρα θέλω να μας πείτε πως ο κ. Νίκας θα μπορούσε να βοηθήσει στην εκλογή του κ. Γκαγκάτση ; Μόνο αν κατόρθωνε να επηρεάσει τον κ. Τσιχριτζή. 
Αν παρακολουθούσατε τη Δίκη της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι θα μαθαίνατε από εμένα αυτά που δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο οπλαρχηγός του κ. Τσιχριτζή στις εκλογές του Ιουλίου του 2009 Δημήτρης Γκρούτσης ότι η Κόρινθος παίζει στα αλώνια αντί στα σαλόνια επειδή ο Νίκας έκανε αντιπολίτευση στον Γκαγκάτση. 
Τώρα αν εφαρμόζεις φίλε μου την τακτική του Μακιαβέλλι « …συκοφαντείτε συκοφαντείτε πάντα στο τέλος κάτι θα μείνει» μου δίνεις το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω ότι είσαι ένα δειλό ανθρωπάκι που δεν γράφεις το όνομα σου. Επίσης ένα παπαγαλάκι που πάει για ένα φιλοδώρημα να εισπράξει για τις υπηρεσίες που προσφέρει της τάξεως του καφέ και του πακετάκι τα τσιγάρα . 
Μάθε λοιπόν ότι ο Σπύρος Νίκας ουδέποτε συναντήθηκε με τον Βασίλη Γκαγκάτση .Ενώ ο δικός σας κ. Σαρρής τα έσπασε στο Σολωμό έχοντας ως τελετάρχη τον κ. Τσιχριτζή και βοηθό τελετάρχη τον σκηνοθέτη ( αντικαταστάτη του Αγγελόπουλου) Γιώργο Δούρο. 
Αυτή είναι η αλήθεια την οποία χρόνια αμέτρητα υπηρετούμε. 
Και ο Σπύρος Νίκας δεν είναι υποψήφιος και θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Ο δικός σας αρχηγός μπορεί να γελοιοποιεί το αξίωμα του προέδρου και να το μετατρέπει σε διασκεδαστή;