23/5/13

Το υψηλότερο καθήκον του ανθρώπου : να φωνάζει μεσ’ στην έρημο Νίκος Καζαντζάκης


Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και ηγαπημένε
πάντοτ’ ευκολόπιστε και πάντα προδομένε
                                   Διονύσιος Σολωμός 




Φίλε ανώνυμε
Γράφεις : ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΦΟΡΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΚΑΠΟΤΕ ΥΜΝΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΤΣΗ ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ.ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΡΩΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. Η ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΜΝΕΙΣ Η ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ.

Σχολιασμός Νικηφόρου

Με χρεώνεις με δυο ρήματα το υμνώ και το βρίζω που είναι ξένα σε μένα
Γιατί ποτέ δεν υμνώ και ούτε βρίζω λόγω παιδείας
Ο Γιώργος Δούρος ως διαιτητής ήταν πάντα κατά την γνώμη –που όμως μπορώ να την υποστηρίξω με στοιχεία – ένας από τους καλύτερους Το ίδιο και ο Δημήτρης ο Γκρούτσης ως βοηθός του διαιτητή ( επόπτης) Εδώ όμως για μένα κλείνει το κεφάλαιο και ανοίγει ένα άλλο που σημαίνει διοικητικός παράγοντας –αφού οι διαιτητές – δικαστές – διοικούνται από παράγοντες ότι το χειρότερο υπάρχει.
Εκεί λοιπόν για να μπορεί να είναι μέλος της ΚΕΔ ο κ. Δούρος έδωσε τα πάντα στους παράγοντες μέχρι που πήγε και μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της ΟΔΠΕ ( της ομοσπονδίας των διαιτητών.)
Επομένως άρχισα να λέω και να γράφω εναντίον του κ. Δούρου από την ημέρα που υποδουλώθηκε στους παράγοντες με τα γνωστά αποτελέσματα. Να φεύγουν από το γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού την ώρα της απονομής του κυπέλλου. Βέβαια σε κάθε πολιτισμένο κράτος έπρεπε η ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου την ίδια στιγμή να είχε παραιτηθεί και ο κ. Δούρος να δηλώσει ότι δεν έχω το δικαίωμα να ξαναμιλήσω για ποδόσφαιρο.
Και πρέπει να γνωρίζεις ανώνυμε φίλε μου ότι το Σάββατο που έγινε ο τελικός ανέβασα στο μπλοκ μου το μεσημέρι στις 2και 34 λεπτό της ίδιας μέρας το παρακάτω προφητικό : « Εύχομαι από αυτά που είπε ο κ. Γιάχος να εφαρμόσει το 20% και να είναι βέβαιος ότι θα βγω στην πλατεία του Λουτρακίου και θα ζητωκραυγάσω . Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι αν χρειαστεί ακόμα και έγκλημα διαιτητικό θα διαπράξει. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάσει το παιχνίδι. Βέβαια είναι πολύ καλύτερος του Αστέρα αλλά στους αγώνες Κυπέλλου υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες.

Εκεί θα φροντίσει ο Χιώτης Διαιτητής να μη υπάρξουν»
Δεν περίμενα λοιπόν να γίνει το έγκλημα και να βγω και να μιλήσω εκ του ασφαλούς. Όπως θα παρατήρησες είχα γράψει ότι ο κ. Γιάχος αν χρειαστεί ακόμα και έγκλημα θα κάνει.
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον κ. Γκρούτση που ως επόπτης ήταν αψεγάδιαστος αλλά ως διοικητικός παράγοντας της διαιτησίας και αυτός δεν έχει το δικαίωμα να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Και από τα μητρώα των διαιτητών έπρεπε να είχε διαγραφεί με αυτά που είπε στη συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα. Που η Κόρινθος θα έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια αν ο κ. Σπύρος Νίκας δεν έκανε αντιπολίτευση στον Βασίλη Γκαγκάτση.
Επομένως φίλε ανώνυμε είμαι σταθερός στις απόψεις μου και δίκαιος.
Και διαφέρω από εσένα μια και εσύ δεν τολμάς να γράψεις το όνομα σου και κάνεις μια κριτική χωρίς να διακινδυνεύεις απολύτως τίποτα.
Αυτά για την ιστορία την οποία δεν γνωρίζω από λάθος ή σκόπιμα προσπαθείς να αλλοιώσεις . Και βέβαια εδώ έμμεσα πλην σαφώς υποστηρίζεις τον κ. Τσιχριτζή με τον δικό σου τρόπο. Προσπαθώντας να με χαρακτηρίσεις κωλοτούμπα για να αδυνατίσεις την αντιπολίτευση που ασκώ στην παρέα της οδού Νοταρά 48. Παλιό το κόλπο που το έχουν υλοποιήσει άνθρωποι που έχουν μείνει στην ιστορία .Αλλά εσύ όμως από δειλία ή για να μη γνωρίσουμε τον συντάκτη δεν έβαλες το όνομα σου.. Και όπως υποστηρίζει ένας άνθρωπος των γραμμάτων ο Μενέλαος Λουν
τέμης « …η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών ανθρώπων. Τους περήφανους τους σέβονται ακόμα και νεκρούς τους δειλούς τους σιχαίνονται και ζωντανούς» .