9/5/13

Κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις το βιώνεις μέσα στο νου σου. Στο ίδιο μέρος βρίσκεται και η λύσης του.






Διαβάζω σε μια αθλητική εφημερίδα ότι « …τον Έρτσο απέναντι  στον Μελισσανίδη βάζουν οι νυν μέτοχοι της Α Ε Κ. Τα νέα τεχνάσματα για να εγκλωβίσουν τον «τίγρη» για να μπλοκάρουν την επιβίωση της
Α Ε Κ.»
Ο Μεγαλοδημοσιογράφος της Α Ε Κ  Φαίδων Κωνσταντουδάκης που γράφει μια ολόκληρη ζωή στο Φως που «αγαπάει» την Α Ε Κ μέχρι παραφροσύνης γράφει :
« Ο Δημήτρης  Μελισσανίδης μέχρι να χτιστεί το γήπεδο  της Νέας Φιλαδέλφειας θα κάνει παλατάκι το Ελληνικό που θα έχει χωρητικότητα 20.000 θέσεις Και θα έχει συνεργάτες τους Δέλλα  Κωστή και Δημητριάδη
Και ο Νικηφόρος γράφει στο  μπλοκ του της 6.5.13 :
«Νεκροθάφτες της Α Ε Κ επιτέλους να αφήσετε την ομάδα να πορευτεί τον δρόμο της δημιουργίας. Γνωρίζω ότι θα φέρετε πολλά εμπόδια στον μοναδικό που δεν σας μοιάζει μια και εσείς επιθυμείτε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα αφού δεν έχετε την ικανότητα να αποκτήσετε δική σας.
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πάντα ο νικητής που κατά τον Όμηρο « …η νίκη είναι η ανταμοιβή των γενναίων» 

Σχολιασμός Νικηφόρου.

Δεν περάσανε παρά μόνο τέσσερεις μέρες και τα φιδάκια βγάλανε γλώσσα και άρχισαν να τσιμπάνε  τον Μελισσανίδη και να του δώσουν ακόμα και την κατεύθυνση τι να κάνει. Όχι γιατί νοιάζονται αλλά για να έχουν να γράφουν όταν το Ελληνικό δεν γίνει παλατάκι.
Που σημαίνει να απογοητεύσουμε τους φιλάθλους που ο Μελισσανίδης δεν έκανε αυτά που υποσχέθηκες. Με μια μικρή διαφορά ότι τίποτα δεν υποσχέθηκε ο αναμορφωτής της Α Ε Κ αλλά ο κ. Φαίδων ή Φακός  ή Φρίξος ή Νέος Φιλαδέλφειος ή ότι βάλει το μυαλό σας σε ψευδώνυμα
Ετοιμάζουμε το έδαφος αν δεν γίνει κάτι από αυτά που έγραψε ο μεγαλοδημοσιογράφος θα το χρεώσουμε ότι το είπε ο Μελισσανίδης.
Στη σελίδα 219 του βιβλίου μου αναφέρομαι σε μια συνέντευξη που πήρε ο Φρίξος ή Φακός ή Κωνσταντουδάκης από τον Βάσο Χατζηιωάννου  την οποία δημοσίευσε στο Δικέφαλο που εκεί ο κύριος Βάσος χαρακτηρίζει τους Μελισσανίδη και Καρρά ελάχιστους.
Και σε άλλο φύλλο του Δικέφαλου   τις πρώτες μέρες που ανέλαβε ο Τροχανάς και όλα ήταν ρευστά βγαίνει ο Δικέφαλος με πρωτοσέλιδο
« Δεν έχει SOEΣ φρένες ο Τροχανάς. Τίμια ζώνη της Θεοτόκου κάνε το θαύμα σου κι απάλλαξε μας από τον αρχιηλίθιο  Βαρδινογιαννιστή.»
Το SOEΣ εννοούσε ο Φακός ή Φαίδωνας την οργάνωση που είχε δημιουργήσει ο κ. Τροχανάς που ναι μεν είχε και φρένα σώα αλλά ήταν ένας αδίστακτος που δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό.
Ο Φαίδωνας είχε ένα σύστημα  χτυπούσε αλύπητα πάντα τον καινούργιο πρόεδρο όχι για να του πάρει τον αέρα αλλά υπήρχε άλλο σκηνοθετημένο σχέδιο. Όταν η ρήξη μεταξύ του Δικέφαλου --εφημερίδα  ( Κωνσταντουδάκη) έφτανε στο απροχώρητο τότε έμπαιναν στο σκηνοθετημένο έργο οι άνθρωποι του κατεστημένου. Ο Νικόστρατος που έλεγε ότι δεν κάνει να μαλώνουμε αφού είμαστε μια οικογένεια.
Και ο αρχιηλίθιος Τροχανάς έγινε φίλος του Φαίδωνα αφού όχι μόνο κράτησε στη θέση του τον Νικόστρατο αλλά έκανε τον μισθό του 2.500.000. Ευρώ.
Ο Δικέφαλος ήταν μια εφημερίδα την οποία χρηματοδοτούσε ο  Νίκος . Νικόπουλος που είχε όμως παράλληλα και τις διαφημίσεις του γηπέδου. Στην εφημερίδα αυτή έγγραφε όλα αυτά  ο Φαίδων αλλά ποτέ στο Φως . Που εκεί ακολουθούσε την γραμμή   Θόδωρου Νικολαΐδη ιδιοκτήτη της εφημερίδας με θρησκευτική ευλάβεια.
Βλέπω λοιπόν να ξαναζεί η παλιά όμορφη εποχή. Από τον Μελισσανίδη εξαρτάται αν η Α Ε Κ θα απαλλαγεί απ’ όλα αυτά τα βαρίδια γιατί κανένας άλλος δεν θα τολμήσει να τα αποβάλλει. .
Να γιατί το κατεστημένο θα κάνει τα πάντα για να μη πάρει την Α Ε Κ ο Μελισσανίδης. Θα του περάσει;  Από τους φιλάθλους εξαρτάται αυτό όχι από τους οργανωμένους  αλλά από τους απλούς τους ανώνυμους.
Αυτούς έχει ανάγκη ο Μελισσανίδης και κανέναν άλλο.
Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται ορισμένοι γιατί φτάσαμε στο πάτο.
Μα ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι εδώ θα φτάναμε αφού οι περισσότεροι που διοίκησαν την ομάδα ήταν ανίκανοι και δεν κινδύνευαν να  χάσουν το παραμικρό οικονομικό στοιχείο αφού δεν είχαν ούτε μια μετοχή. Ο μόνος φόβος τους ήταν να μη χάσουν το μισθό τους Να γιατί το κατεστημένο δεν επιθυμεί στο τιμόνι της Α Ε Κ τον Μελισσανίδη και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσον  για να τον απογοητεύσουν. Και το πανίσχυρο όπλο τους είναι να παραμείνει η ομάδα στην Β κατηγορία και όχι στην Γ κατηγορία την  ερασιτεχνική και πολύ φοβάμαι ότι θα το πετύχουν αφού οι φίλαθλοι είναι ανημέρωτοι.  
Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά δεν το ελπίζω. Γιατί ο Μελισσανίδης είναι ένας και έχει με πολλούς να παλέψει.