19/5/13

Οι Κρητικοί υποστηρίζουν:Το χρέος παλιώνει αλλά δεν λιώνει


Και πάλι είμαι αναγκασμένος  να σολιάσω τα γραπτά του κουβαδάκια  που  όταν θα μας λείψει προσωπικά θα έχω πρόβλημα έμπνευσης
Γράφει στο μπλοκ του :

«Ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου είχε πει ότι δεν παραπέμπει κάποιον στη δικαιοσύνη για ποινικά αδικήματα, γιατί δεν θα μπορεί αύριο στο δρόμο να κοιτάξει κατά πρόσωπο τα παιδιά του. Καλά, όταν θα τους έχει στερήσει το… γάλα λόγω αστικών απαιτήσεων, αυτό δεν τον ενοχλεί για να προβληματίζεται πώς θα τα κοιτάζει τα παιδιά στο δρόμο κατά πρόσωπο;»

Σχολιασμός Νικηφόρου
Εγώ γνώριζα ότι ο κ. Πανούλης είναι ένας ξένοιαστος καβαλάρης ( επειδή όλοι τον έχουμε θαυμάσει να κινείται επάνω σε μια μηχανή πολύ εντυπωσιακή). Και κανένας δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος και μάλιστα με παιδιά που κινδύνευαν να πάθουν ασιτία αφού ο βετεράνος Παύλου θα τα στερήσει ακόμα και το γάλα των μια και έχει κάνει αγωγή και πρωτόδικα έχει καταδικαστεί ο Πανούλης στην καταβολή ενός ποσού.
Εδώ όμως πρέπει να τονίσουμε ότι άλλο ποινική δίκη και άλλο αγωγή. Τώρα όμως να πάρουμε και το μέρος του κ. Παύλου που αυτός έχει και εγγόνια και θα είναι πιο  δύσκολο να τα κοιτάει στα μάτια  και τα παιδιά και τα εγγόνια όταν θα τον ρωτάνε  «παππού όταν ήσουνα Δήμαρχος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του κ. Ηλιακόπουλου δεν ήσουνα σωστός».
Βέβαια θα μπορούσε να τους πει ότι όλα αυτά που έγγραφε για μένα ο επίσημος δημοσιογράφος δεν ήταν σωστά.
Και θα έπαιρνε την απάντηση ότι εσύ μας το λες και όχι κάποια επίσημα χείλη όπως είναι αυτά των Ελλήνων δικαστών.
Εσύ τι θα απαντούσες όχι στα παιδιά σου αλλά στα εγγόνια σου;
Κύριε Ηλιακόπουλε παραμονές των εκλογών του 2006 έγραψες  τόσα πολλά εναντίον του κ. Παύλου  με αποτέλεσμα να υλοποιήσετε την ρήση  « …όποιος σπέρνει θύελλες θερίζει καταιγίδες» Ήρθε η εποχή του θερισμού που είναι δύσκολη για σας