16/5/13

Όλα είναι πικρά γι' αυτόν που έχει στην πένα του χολή


Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε ποτέ για σκοινί

Διαβάζω στο μπλοκ του επίσημου δημοσιογράφου κ. Πανούλη  Ηλιακόπουλου  τον οποίο έχω βαφτίσει και κουβαδάκια αφού ο άνθρωπος από μικρός  που ήταν αγάπησε το Λουτράκι αφού όπως ο ίδιος υποστηρίζει ερχότανε από μικρός και έπαιζε με τα κουβαδάκια του στην παραλία.
«Θόρυβο και φασαρία άνευ ουσίας προκαλούν τα "κουρασμένα παλληκάρια" του "βετεράνου"(!) δημάρχου Παύλου Παύλου σε καφενεία και πολιτικά στέκια της πόλης. Τελευταίο τους εφεύρημα ότι έχουν… ρεύμα και θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή. Μήπως θα πρέπει να προσέχουν μην κρυώσουν λόγω ηλικίας από το… ρεύμα κι έχουν περιπέτειες με την υγεία τους; Ακόμα, τα "κουρασμένα παλληκάρια" να μην κομπορρημονούν ότι ο επικεφαλής τους είναι αποδεκτός και τον θέλει το casino για δήμαρχο, γιατί θα πρέπει να μπουν στον κόπο να μας πουν τι συνέβη το Φεβρουάριο το 2006 και τα έσπασε μαζί τους, αλλά και τί άλλαξε τώρα και τα ξαναβρήκε με τον "όψιμο" φίλο του Νικόλαο Δαούλη Ρεμαντά;»


Σχολιασμός  Νικηφόρου
Βετεράνος σημαίνει κ. Ηλιακόπουλε ή κουβαδάκια ο εξασκημένος και έμπειρος άνθρωπος .Πρόσωπο με μακρά διάρκεια σε έναν τόπο.
Επομένως χωρίς να το καταλάβετε δίνετε πόντους δηλαδή προσόντα στον κ. Παύλου για να διεκδικήσει την Δημαρχία με εσάς κ. δημοσιογράφε αβανταδόρο  και αυτό είναι τραγικό που αντί για κακό τον  κάνετε μαζί με την παρέα σας πολύ μεγάλο καλό.
Τα κουρασμένα δε παλληκάρια ήταν μια ταινία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα πολύ πετυχημένη. Ο δε Παύλου έτσι που τον κόβω μάλλον περισσότερο για ξεκούραστο παλληκάρι μοιάζει.  Τώρα για τα ρεύματα και το οινό-πνεύματα  να προσέχετε εσείς που εκτίθεστε στα ρεύματα των μπισίων .
Όψιμος σημαίνει αυτός που γίνεται αργά. Άρα ο κ. Παύλου φίλος έγινε αργά  με τον κ. Ρεμαντά . Ενώ εσείς είσαστε πρώιμος φίλος με την κ. Γιαννούλη που όπως  εσείς δηλώσατε  σας είπε παρουσία κόσμου ότι σας τα έδινε κανονικά και με αποδείξεις.
Όχι βέβαια κουβαδάκια αλλά ευρώπουλα. Αλήθεια κάνατε μήνυση στην συκοφάντρια; Πότε θα δικαστεί;
Επομένως στου πρώιμου το σπίτι δεν μπορούμε να κάνουμε …καλαμπουράκια

Ο επίσημος δημοσιογράφος διδάσκει …κουτσομπολιό

Διαβάζω στο μπλοκ του  επίσημου δημοσιογράφου ή κουβαδάκια
: «Ποιός είναι ο επόμενος δημοτικός σύμβουλος από το μεταλλαγμένο συνδυασμό «Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω» που είναι έτοιμος να ανεξαρτητοποιηθεί κι αυτός με τη σειρά του, γιατί νιώθει να εξευτελίζεται με τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής»

Σχολιασμός  Νικηφόρου
Μου είναι αδιανόητο  να διαβάζω αυτού του είδους τα κείμενα και να μη επαναστατώ . Και μάλιστα να είναι γραμμένα και από δημοσιογράφο που κρεμάει και την ταμπέλα του μέλους της ένωσης συντακτών Εδώ έχουμε να κάνουμε με καθαρό κουτσομπολιό και τίποτα άλλο. Και εγώ μπορώ να γράφω ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κάψουν έναν αξιόλογο άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού τον κάνανε να πιστέψει ότι είναι ο επόμενος δήμαρχος .

Διάλεξε σημαδιακή μέρα για να πάψει να μας ψυχαγωγεί
Όλοι γνωρίζετε ότι ο πολυτιμότερος για μένα συνεργάτης στην ερασιτεχνική δημοσιογραφία  μου είναι ο αρχηγός της παράταξης με τον τίτλο «Προαστιακός  να έρθει στο Λουτράκι» Δημήτρης Καραπατάς.
Και αυτός θα πει ηγέτης αφού επέλεξε την 25 Μαρτίου  του ιστορικού έτους 2013 να διακόψει την υπογραφή των άρθρων που έγγραφε ο κ. Πανούλης. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς αυτούς που χρησιμοποιούσαν τις υπογραφές των άλλων για να παρουσιάσουν τα δικά τους κείμενα.
Αυτό κ. Ηλιακόπουλε πως θα το χαρακτηρίζατε εσείς ο δημοσιογραφικός εισαγγελίσκος  για να μη κομπορρημονούν οι πολιτικοί σας αντίπαλοι;  Και εμείς που είμαστε ερασιτέχνες δημοσιογράφοι  που θα βρίσκουμε τα θέματα αφού μας κλείνετε την κάνουλα  των θεμάτων που ονομάζετε Δημήτρης Καραπατάς ο άνθρωπος που έχει δεμένους 2000 υπογραφές στον ύπνο του