28/5/13

Κύριε Τσιχριτζή διαλύσατε την Κόρινθο διαλύσατε την ένωση τι άλλο προσδοκάτε με την υποψηφιότητα σα;



Ο Αριστοτέλης κάπου γράφει «Η ιδιαίτερη υπεροχή του ανθρώπου είναι αυτό που τον διακρίνει από τα ζώα, δηλαδή η λογική.»Και κάθομαι και παρατηρώ τα ποδοσφαιρικά πράγματα στο νομό μας και νομίζω ότι μάλλον από όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο μας λείπει η λογική. Γιατί ποιος λογικός άνθρωπος θα πίστευε ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής που διέλυσε τα πάντα στην ομάδα της Κορίνθου θα μπορούσε από την θέση του προέδρου της Ένωσης να κάνει έργο. 
Ο άνθρωπος αυτός με αριστοτεχνικό τρόπο και χωρίς να έχει την οικονομική δυνατότητας πήρε την διοίκηση της Κορίνθου παρουσιάζοντας έναν επενδυτή που γελοιοποιούσε την έννοια αυτή Και ναι μεν αναγκάστηκε να αποχωριστεί από τον «βιτρινάτο» χρηματοδότη αφού δεν είχε την δυνατότητα να αγοράσει μαντήλι για να σκουπίσει τα δάκρυα της δυστυχίας του αλλά όχι και από το αξίωμα του προέδρου της Κορίνθου το οποίο απέκτησε με όχι με ορθόδοξο τρόπο 
Γιατί αν νοιαζόταν για την ομάδα έπρεπε να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση και να παραδώσει την εντολή και να δηλώσει αδυναμία για να συνεχίσει
Από εδώ αρχίζει και το δράμα της Κορίνθου με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Τσιχριτζή που είναι η αιτία που γύρισε την πλάτη στην ομάδα οι φίλαθλοι. Γιατί κανένας δεν θα μπορέσει να χωνέψει ποτέ την «ένοχη» χρησιμοποίηση του τιμωρημένου ποδοσφαιριστή Καφαντάρη. 
Και φτάσαμε στο σημείο σήμερα την ομάδα να την διοικούν κάποια παιδιά που δεν έχουν ούτε την πείρα μα ούτε και την οικονομική δυνατότητα να φέρουν σε πέρας την αποστολή των. Και να κάθονται οι πρωταγωνιστές που έφεραν την ομάδα σε αυτή την θέση και να καμαρώνουν για το επίτευγμα τους και να θέλουν να διοικήσουν γενικά το Κορινθιακό ποδόσφαιρο .
Και μέσα σε αυτούς που τους πίστεψε ομολογώ ότι είμαι και εγώ και από το πρώτο τρίμηνο που διοίκησαν την ένωση κατάλαβα πόσο επικίνδυνοι είναι με αποτέλεσμα να ζητώ και με τα γραπτά μου αλλά και από τις τηλεοπτικές εκπομπές δημόσια συγνώμη από τον Σπύρο Νίκα .Βέβαια πως διοικείται η Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας έχω γράψει και θα συνεχίσω να γράφω μήπως κάποιοι 
καταλάβουν ότι επιτέλους και στο ποδόσφαιρο χρειάζεται λογική.
Αλλά όμως όταν ένας σύμβουλος του νυν διοικητικού συμβουλίου της ένωσης πηγαίνει στον εισαγγελέα και ζητά στοιχεία για να δει πως διοικείται η ένωσης αφού αυτόν τον έχουν εκτός μπορείτε να καταλάβετε ότι ο κ. Τσιχριτζής ακολουθεί την ίδια τακτική που εφάρμοζε και στην Κόρινθο. Αφού έχει να κάνει διοικητικό συμβούλιο από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2013.Δικαιολογημένα λοιπόν μπορώ και πάλι να τον χαρακτηρίσω ως νέον Λουδοβίκο 14 που είχε ταυτίσει τον εαυτό του με το κράτος. 

Κύριε Τσιχριτζή 

Τα παιδιά που έχετε αφήσει να διοικήσουν την Κόρινθο δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τα έξοδα της διαιτησίας του τελευταίου αγώνα   Και πληροφορήθηκα ότι «τσοντάρισε» για να συμπληρωθεί το ποσόν ο πρόεδρος της αντιπάλου ομάδας που ήταν ο Αστέρας Μαγούλας. 
Και για τον εξευτελισμό αυτόν είσαστε εσείς ο πρωταγωνιστής που δεν αφήσατε τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη να πάρει την ομάδα. Που σήμερα είμαι βέβαιος ότι θα παίζαμε στην Σούπερ Λίγκα.
Και αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας θέλετε να συνεχίσετε να κάνετε τον πρόεδρο της ένωσης 
Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με την ψήφο υλοποιήσετε τα λόγια του Αριστοτέλη : «Η ιδιαίτερη υπεροχή του ανθρώπου είναι αυτό που τον διακρίνει από τα ζώα, δηλαδή η λογική.»