8/5/13

Ο Ολυμπιακός ο ρυθμιστής των πάντων




Βέβαια εμείς οι φίλαθλοι της Α Ε Κ έχουμε έναν λόγο παραπάνω να ασκούμε κριτική σε βάρος όλων αυτών που με τις πράξεις των  πρωταγωνίστησαν ώστε η ομάδα μας  να έχει υποβιβαστεί και να βρίσκεται σήμερα στην πόρτα ακόμα και της διάλυσης.
Αλλά όμως ας κοιτάξουμε πως σώθηκε η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης  που ενώ βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο απέκτησε από τον Ολυμπιακό τρεις παίκτες  ( Τάτος – Ζαραδούκας. Διαμαντάκος) που η συμμετοχή των άλλαξε αμέσως την εικόνα της ομάδας.
Κυρίως η απόκτησης του Τάτου ήταν καθοριστική για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Είναι σίγουρο ότι με το οικονομικό χάλι που έχει ο Άρης κανέναν από τους τρεις δεν θα μπορούσε να αποκτήσει.
Τεράστιο ενδιαφέρον θα παρουσιάζει μια απάντηση της ομάδας του Άρη. Όχι βέβαια ότι θα γίνει πιστευτός αλλά για τα μάτια όπως θα υποστήριζε ο Κωνσταντής ο συγχωριανός μου.
Και ερχόμαστε στη διαιτησία την αντικειμενική την ανεξάρτητη του δικού μας του Γιώργου του Δούρου. Εδώ η ομάδα της Α Ε Κ τα πήγε περίφημα. Πρέπει να υπερηφανεύεται ότι σχεδόν οι περισσότεροι διαιτητές την αδίκησαν και το σπουδαίο είναι ότι κανένας όλως τυχαία δεν της έδωσε ούτε ένα ευνοϊκό σφύριγμα.
Προσωπικά εμένα δεν με πείραξε γιατί το να σε αδικούν διαιτητές που τους ορίζει ο Γιώργος Δούρος πρέπει να αισθάνεσαι υπερήφανος!!!