26/5/13

Οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό


 Μια ερώτηση
Θα ήθελα να ήξερα η παραλία που βρίσκεται μπροστά στο ξενοδοχείο  Εστιατόριο Πευκάκι αν είναι ιδιωτική.  Γιατί πήγε μια κυρία να κάνει μπάνιο με ένα σκυλάκι που χωρούσε σε μια τσέπη. Και οι αρμόδιοι του καταστήματος την απαγόρευσαν να κατέβει  στην θάλασσα. Και είναι βέβαιο ότι το σκυλάκι αυτό θα ήταν πιο καθαρό από πολλούς συνανθρώπους μας.
Επειδή μου αρέσουν οι παραλίες έχω επισκεφτεί πολλές ανά την Ελλάδα .Και πουθενά δεν βρήκα να ισχύει αυτή η απαγορευτική διάταξη την οποία έβγαλαν κάποιοι που δεν τους ανήκει  ο γιαλός.
Βέβαια επειδή στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις δεν μου κάνει καμία εντύπωση για τους   Ιαβέρηδες της νομιμότητας που υπάρχουν στη χώρα μας και που το αξίωμα το παίρνουν από την σημαία

και μια παράκληση
Πριν από δέκα μέρες πήρα στο τηλέφωνο τον κ. Μουζάκη Θανάση που είναι αντιδήμαρχος επί θεμάτων καθαριότητας και του υπέβαλα μια παράκληση που ήταν γενικού και όχι ατομικού ενδιαφέροντος.
Στην πιτσαρία του Μπάκου υπάρχει μια από τις πολλές και ωραίες παραλίες που διαθέτει το πανέμορφο Λουτράκι και οι γύρω περιοχές που Θεϊκό και όχι ανθρώπινο χέρι τις έχει ζωγραφίσει
Μια από αυτές είναι και η ευρισκόμενη  κάτω από την γνωστή πιτσαρία.
Τον χειμώνα  το μέρος αυτό είναι στα αζήτητα αλλά μόλις φτάσει ο Μάιος ο χώρος αυτός είναι παραλία πολλών ανθρώπων που μπορούν να πούνε ένα λόγο εκτός Λουτρακίου και να τον ακούσουν.
Φέτος είχαμε πολλές φουρτούνες με αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα της παραλίας . Παρακάλεσα τον κ. Αντιδήμαρχο να στείλει δυο εργάτες  για να στρώσει το μέρος της παραλίας που δεν είναι πενήντα μέτρα.
Γνωρίζω  ότι δεν έχει εργάτες αλλά όμως μέσα σε δέκα μέρες δεν βρέθηκαν δυο εργάτες για να δουλέψουν δυο ώρες  για να δώσουν σε μια παραλία  την εικόνα που είχε το περασμένο καλοκαίρι. Ο κ. Αντιδήμαρχος δεν έγραψε εμένα στο χιόνι  γιατί μπορώ να πάω αλλού να κάνω το μπάνιο μου. Αλλά τις κυρίες και τους  κυρίους  που εκεί έχουν μάθει να κάνουν το μπάνιο τους και που με την παρουσία τους τιμούν το Λουτράκι που χρόνια αμέτρητα έχουν μείνει πιστοί   Αυτοί χρειάζονται καλύτερης  προσοχής

Και αναρωτιόμαστε  πως είναι δυνατόν τα Ξενοδοχεία μας     που  απέχουν από την Αθήνα  ένα τσιγάρο να μη έχουν πληρότητα.