20/5/13

Πιστέψετε εκείνους που ψάχνουν την αλήθεια και αμφισβητήσετε εκείνους που την βρήκαν ANDRE CIDE



Γράφει ο Πανούλης ή κουβαδάκιας
                                                                                                        
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος ROBERT WILLSON  επιμένει να υποστηρίζει ότι « …η κοινωνία δεν καθορίζεται από τα μέσα παραγωγής αλλά από τα μέσα ενημέρωσης»

Αλλά όμως δεν είναι δυνατόν όταν έγγραφε αυτά τα σοφά λόγια  ο Αμερικανός  σκηνοθέτης  είμαι βέβαιος ότι δεν πρέπει να είχε διαβάσει τα γραπτά σου γιατί τότε έπρεπε να υποστήριζε ότι τα μέσα  επικοινωνίας είναι παραγωγικά  γιατί μάλλον θα είχε κάνει τεράστιο λάθος.
Γράφεις : « Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Λουτράκι όζει κι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ημέρα με την ημέρα γίνονται και πάρα πολύ χειρότερα, ενώ εξελίσσεται και η καταστροφή του τόπου με άπαντες θεατές και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός.
Τα σκάνδαλα πλέον λαμβάνουν χώρα απροκάλυπτα και δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα, δεν γίνεται ούτε καν διερεύνηση προθέσεων με κολλητούς και φίλους του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη να υπόσχονται μίζες.
Ο λόγος για το ποσό των € 50.000 που τις τελευταίες ημέρες συζητείται στην πόλη του Λουτρακίου, είναι πραγματικό περιστατικό κι έλαβε χώρα στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος. Μάλιστα, συνοδεύθηκε από την ακόλουθη φράση: «Τι λαμόγια είναι αυτά, θέλουν να μου δώσουν € 50.000!»
Η φράση διατυπώθηκε αυτούσια από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου σε συνεργάτες του, σχολιάζοντας την πρόταση που του είχαν κάνει τα «παιδιά της Πεσκάρα».

Σχολιασμός  Νικηφόρου.

Από την ημέρα που βγήκε  η κ. Γιαννούλη τέως λογίστρια του Καζίνο  στον Σχοίνο και σου είπε ότι σου τα έδινε δεν έχεις το ανάστημα να μιλάς για μίζες
.Αυτό θα μπορέσεις να το αποκτήσεις αν μηνύσεις την κ. Γιαννούλη όχι αγωγή που  δεν είναι ο σωστός δρόμος για να αποκτήσεις πλήρη δικαίωση αφού η ποινική δίκη δίνει την ευκαιρία να εξεταστούν  οι μάρτυρες και η διαδικασία θα γίνει παρουσία ακροατηρίου μια και στην αγωγή όλα γίνονται σχεδόν με υπομνήματα .
Αλλά όμως δεν είδαμε από πλευράς σου  αγαπητέ Πανούλη καμία αντίδραση. Εκτός και αν το κρατάς μυστική την μήνυση που δεν το πιστεύω. Τώρα ερχόμαστε στην μίζα των 50.000 ευρώ που όμως κανένας δεν θα σε πιστέψει αφού μέχρι σήμερα τίποτα από αυτά που  γράφεις δεν τα αποδεικνύεις με στοιχεία αλλά εκθέσεις ιδεών.
Και δεν ξεχνώ την αρθογραφία σου στο Βήμα του Λουτρακίου  εναντίον του Βετεράνου Δημάρχου  κ. Παύλου που ούτε σε ένα απ’ αυτά δεν δικαιώθηκες. Ξέρω ότι είναι κουραστικό να επαναλαμβάνω τα ίδια από πλευράς παροιμιών αλλά δυστυχώς μόνο αυτό κουμπώνει στην περίπτωση μας  « …στου κρεμασμένου  το σπίτι δεν μιλάνε για σκοινί.»