18/5/13

Τα λόγια που λες σήμερα πρέπει να είναι απλά και γλυκά γιατί αύριο μπορεί να χρειαστείς να τα φας….



 Ο Πανούλης  ή Κουβαδάκιας συνεχίζει να μας διασκεδάζει



Αντί ρε Πανούλη να σοβαρευτείς  τώρα τελευταία με την εγκατάλειψη που σου έκανε ο αρχηγός της παράταξης του προαστιακού του Λουτρακίου  κ. Δημήτρης Καραπατάς που δεν σε αφήνει να γράφεις με την υπογραφή του έχει χάσει το κέφι σου και γράφεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Με αποτέλεσμα να μας δώσεις το δικαίωμα με τα γραπτά σου να σε βαφτίσουμε Αρμάνδο Δελαπατρίδη  αυτόν τον γραφικό πολιτικό αρχηγό. Γιατί πως θα μπορέσω να εξηγήσω όλα αυτά που υποστηρίζεις ιδίως στο τελευταίο δημοσίευμα που δεν έχει ούτε αρχή ούτε μέση …ούτε προσδοκία για να υλοποιήσεις τα όνειρα σου που τα ζεις τόσο έντονα που νομίζει  ότι μπορεί να γίνουν.
Γράφει  ο Πανούλής  ή κουβαδάκιας:   «Έχει πέσει πολύ γέλιο στο Λουτράκι με την πρόταση των δημοτικών συμβούλων του Κώστα Λογοθέτη να τοποθετηθούν στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα οι Γιώργος Κακαβάς και Δημήτρης Κοντός. Είναι πλέον, μια ωραία ατμόσφαιρα ο μεταλλαγμένος συνδυασμός "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω", που παραπαίει κι από εδώ πέρα θα βλέπουμε συνεχώς νέα ευτράπελα να συμβαίνουν!»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Που ως γνωστό εκκρεμεί και μια αίτηση του Πανούλη για το Λουτράκι Α Ε και να την μεταφέρουμε στο λιμενικό ταμείο και επιτέλους να μη έχουμε καμία ανάγκη από καμία Γιαννούλη για να μας τα λέει κατάμουτρα. Ότι μας τα δίνανε.
Αυτό όμως που προσωπικά με απασχολεί είναι  ότι στο δήθεν αθώο παιχνίδι προσπαθούν να κάψουν ένα σοβαρό άνθρωπο  όπως είναι ο Γιώργος Κακαβάς που έχουν βάλει πρόγραμμα να τον κάψουν μέχρι τις εκλογές γιατί οι προκαθήμενοι  στην  θέση αυτοί έχουν οριστεί.
Και εσένα οι  «φίλοι» σου στρατηγέ μου σ’ έχουν βάλει ως λαγό όπως κάνουν οι αθλητές που θέλουν να κάνουν καλό χρόνο. Εδώ για να αδυνατίσουν  την αφεντιά σου και να ενισχύσουν  το ήδη πουλέν των.
Γιατί στρατηγέ με αυτά που γράφει ο Πανούλης από δήμαρχος πας όχι για κλητήρας  αλλά για αξιωματούχο της μιας χρήσεως.
Στρατηγέ μου άλλη η πολιτική και άλλο αστυνομία. Και πιστεύω ότι αυτό το έχετε διαπιστώσει  όσο και αν είσαστε αφελείς εκεί στην αστυνομία που υπηρετήσατε χρόνια αμέτρητα.
Στρατηγέ μου  οι δημότες  έχουν ανάγκη  από ανθρώπους σαν και εσάς.
Λάβετε τα μέτρα σας  γιατί αρχιτέκτονες έχουν αναλάβει να σας …κατεδαφίσουν Και θα είναι αργά για να γίνει …αναστύλωση

Ο Πανούλης ανησυχεί  

Κάθομαι και σκέπτομαι αν βρε Πανούλη  σταματήσεις να γράφεις θα πάθω πλάκα πολύ μεγάλη. Γιατί οι σχολιασμοί που σου κάνω στα γραπτά σου το μπλοκ μου ζει μέρες δόξας.
Γράφεις ότι «…Κώστα Λογοθέτη, αφού έχουν φύγει ο ένας μετά τον άλλον, με ποιους θα φτιάξεις ψηφοδέλτιο, ενόψει των εκλογών του 2014;»
Αφού λοιπόν τόσο νοιάζεσαι για τον Κώστα  γιατί δεν τον αφήνεις να μένει με την εντύπωση ότι μπορεί να κάνει συνδυασμό  θα βρεθεί στο τέλος προ αδιεξόδου και έτσι θα απαλλαγείς και εσύ και εμείς από τον Δήμαρχο. Για να προσπαθείς να τον ενεργοποιήσεις θα πει ότι νοιάζεσαι γι’ αυτόν και όλα τα άλλα τα κάνεις για τα μάτια του κόσμου.
Προβλέπω ότι μάλλον θα είσαι στο ψηφοδέλτιο όπως το 2010 που συνεργαζόσουνα μαζί με τον Νίκο Λόη αλλά με υποψήφιο τον Νικόλα. Τώρα ήρθε η σειρά  σου για να συνεργαστείς αλλά μάχιμος και όχι από τα παρασκήνια.  Και θ α είμαι από τους πρώτους που στην κυριολεξία θα σε σταυρώσω και τυπικά αλλά και ουσιαστικά.  
(180513)